Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 23:27
~bb napisał(a):
~ napisał(a):
~bb napisał(a): Mieszkańcy Gościszowa po unieważnieniu przez powiat przetargu na remont części drogi Gościszów - Ocice zostali niemiło zaskoczeni. Ta i tylko ta decyzja spowodowała to całe zamieszanie. Gdyby nie ta sytuacja, nie byłoby żadnych listów do Powiatu. A poza tym gdyby nie reakcja tych "pseudo" aktywistów, jak to ktoś napisał, nie doszłoby do ogłoszenia przez Powiat nowego (już skutecznego) przetargu na remont części tej drogi. Odcinek krótki, bo ledwie 700 metrów, ale już coś na początek.

Nie rób ludziom wody z mózgu że przetarg unieważnił Powiat ,Następny przetarg ogłoszono przed spotkaniem ze Starostą i nie było żadnej mowy o niewykonaniu tego zadania .Ponadto Gmina Nowogrodziec dostała więcej pieniędzy bo dodatkowo wykonano
chodnik oraz odcinek drogi w Wykrotach za 214 tysięcy zł.
Przetarg został ogłoszony dopiero po liście protestacyjnym i pod nową nazwą zamówienia. Ponadto jako mieszkaniec Gościszowa jestem szczęśliwy, że powiat wykonał kolejną inwestycję w Wykrotach. Chwała Powiatowi i serdeczne dzięki za ten chodnik.
W tego co starosta obiecał asfalcik miał być do samej szkółki i co nie ma robi z gęby cholewe ?

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 23:30
~ napisał(a):
~bb napisał(a):
~ napisał(a):
~bb napisał(a): Mieszkańcy Gościszowa po unieważnieniu przez powiat przetargu na remont części drogi Gościszów - Ocice zostali niemiło zaskoczeni. Ta i tylko ta decyzja spowodowała to całe zamieszanie. Gdyby nie ta sytuacja, nie byłoby żadnych listów do Powiatu. A poza tym gdyby nie reakcja tych "pseudo" aktywistów, jak to ktoś napisał, nie doszłoby do ogłoszenia przez Powiat nowego (już skutecznego) przetargu na remont części tej drogi. Odcinek krótki, bo ledwie 700 metrów, ale już coś na początek.

Nie rób ludziom wody z mózgu że przetarg unieważnił Powiat ,Następny przetarg ogłoszono przed spotkaniem ze Starostą i nie było żadnej mowy o niewykonaniu tego zadania .Ponadto Gmina Nowogrodziec dostała więcej pieniędzy bo dodatkowo wykonano
chodnik oraz odcinek drogi w Wykrotach za 214 tysięcy zł.
Przetarg został ogłoszony dopiero po liście protestacyjnym i pod nową nazwą zamówienia. Ponadto jako mieszkaniec Gościszowa jestem szczęśliwy, że powiat wykonał kolejną inwestycję w Wykrotach. Chwała Powiatowi i serdeczne dzięki za ten chodnik.
Z tego co starosta obiecał asfalcik miał być do samej szkółki i co nie ma robi z gęby cholewe ?

~ niezalogowany
6 listopada 2014r. o 6:38
~ napisał(a): w 2010 uchwalili stawkę na 1 ha 80.0 zł w 2011 - 157,625 zł w 2012 - 137,50
w 2013 - 137,50 w 2014 - 137,50

W 2010 można było 80 zł ??
Teraz nie można bo zabraknie na delegacie .
A może potrzeba na wodę do fontanny czy na odgrywanie hejnału.
Ja chcę porządnej drogi na osiedlu.
~ niezalogowany
6 listopada 2014r. o 7:37
~ napisał(a):
~ napisał(a): w 2010 uchwalili stawkę na 1 ha 80.0 zł w 2011 - 157,625 zł w 2012 - 137,50
w 2013 - 137,50 w 2014 - 137,50

W 2010 można było 80 zł ??
Teraz nie można bo zabraknie na delegacie .
A może potrzeba na wodę do fontanny czy na odgrywanie hejnału.
Ja chcę porządnej drogi na osiedlu.

To jest dopiero początek podwyżek następnie podrożeją ścieki i woda jestem po rozmowie z pracownikiem Hydro Techu.
~ niezalogowany
6 listopada 2014r. o 8:53
O, to w Nowogrodźcu pracownicy decydują o cenach za wodę?
~ niezalogowany
6 listopada 2014r. o 11:48
~ napisał(a): O, to w Nowogrodźcu pracownicy decydują o cenach za wodę?

Pracownicy nie decydują ale słyszą co pieprzy prezesik który zarabia tyle co burmistrz.
~ha-ha niezalogowany
6 listopada 2014r. o 14:15
Każdy kandydat do samorządu powinien w życiorysie podawać narodowość dziadków.
~ niezalogowany
6 listopada 2014r. o 14:19
I tak wygra obecny Burmistrz, kogo nie spytam to na niego głosuje, ha ha tyle wam zostało żeby się poużalać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK