~obiektywny niezalogowany 17 listopada 2014r. o 11:22
Ty człowieku powinieneś udać się do specjalisty od głowy.Siedzisz tylko za tym swoim ekranikiem i jątrzysz.Moja rada,to wyjdż trochę na zewnątrz i się rozejrzyj.Zobacz jak wygląda nasze miasto teraz , a jak wyglądało te parę lat wstecz.W innych miastach naszego regionu takiego postępu nie widać.Po co zmieniać coś na gorsze.Ja osobiście w innych kandydatach na to stanowisko nie widzę nikogo,kto powaliłby mnie na kolana.Pan Piotr Roman ideałem oczywiście nie jest-bo nikt nim nie jest.
Panie Prezydencie-gratuluję wygranej i życzę Panu i sobie mądrych i trafnych decyzji przez kolejne lata kadencji. ;)
wychodze z domu, ide kolo kościoła bobera i co widze? no właśnie, OCZOPLĄS, 100 ławek na których nikt nie siedzi, a inwestycja pochłoneła na bank z 500 tysięcy z czego wartość ławek max 10 tys, kolejno gdzie nie pojde wszedzie hipermarkety, w mieście? same skoki stefczyka czy innego lichwiarza - jeśli to dla ludzi jest szczyt rozwoju to proponuje wyjechac z kraju i zobaczyc jak powinno wszystko wygladać, romek dał cebulakom z bolca wielkie centrum handlowe, które jest zbiorowiskiem gimbazy i nic wiecej, młodzi wyjeżdzają z tego miasta bo tu ani pracy ani żadnych na nią perspektyw, wszystkie stołki w zusie, pupie, usie i całej reszcie pozajmowane przez koleżków szajki :) jak starczy ci cebulaku zarabiac 1500 na 3 zmianach a wieczorem nie miec gdzie wyjsc to owszem niech zyje nam roman i banda :D
~Obywatel tego nędznego miasta niezalogowany 17 listopada 2014r. o 12:01
I masz racje tak to wygląda to miasto jest bez perspektyw a wszystko co robią to dla starszych bo ich jest więcej. W tym mieście naprawdę NIE MA CO ROBIĆ jeżeli nie wierzy ktoś niech wyjdzie do młodych ale nie takich młodych co są co weekend w imperium i cieszą japę z tego ale niech wyjdzie do młodych co mają perspektywy na przyszłość co chcieli by żyć normalnie w tym mieście przyszło umierać albo uciekać każdy normalny to powie, powodzenia dalej ja uciekam nie ma tutaj miejsca już na ludzi z jakimikolwiek ambicjami.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.