Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kiedy na ziemi pojawił się człowiek ?

~Do Panny niezalogowany
28 stycznia 2015r. o 22:39
O jakiej płaszczyźnie piszesz ?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
8375
#GosiaG nieaktywny
28 stycznia 2015r. o 23:10
Pannazdzieckiem napisał(a):

Jak myślisz Droga Jaszczureczko , kiedyż to Ludzkość osiągnie to , czym kiedyś była ?

Myślę ,że to cykliczne i znowu zdegraduje się do małp :D

Dopisane 28.01.2015r. o godz. 23:10:

Pannazdzieckiem napisał(a):

Rację ma Jaszczureczka , ta Wasza historia rodzaju Ludzkiego zaczęła się od ... klonowania ... żebro Adama ... Neandertalczyka :D

Ja tak nie twierdzę .

Lilith ^^
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 stycznia 2015r. o 23:17
Bożesz Ty mój , jak ja bym chciał przerwać ten cykl.

Jaszczureczko :* Doceniam Twoją Mądrość :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
28 stycznia 2015r. o 23:56
Kwiatuszku nie podlizuj się tak wszystkim, to nie świadczy dobrze o Twojej inteligencji :* :*
4335
29 stycznia 2015r. o 7:43
Puk , puk Papugo , wstałeś już ? Muszę się podlizywać taką mam naturę :D

Przemo , mam jeszcze jeden argument : otóż w galaktycznym hollo znajduje się więcej gwiazd niż w ramionach spirali , ale ich nie widać , ponieważ przestrzeń jest ogromna. Niech mi ktoś qurwa powie , że tak jest przez przypadek. :D

Miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
29 stycznia 2015r. o 8:59
wstałem już dosyć dawno i siedząc przy moim ulubionym napoju ,czytam ...zastanawiasz się skąd u ludzi bierze się ten ''ateizm'' jak to określasz...
pokazał bym Ci co nie co tylko sam wiesz ....nie wszystko tu można ''wkleić'' :D
ale mam dzień wolny ...kto wie ?...może coś wkleję :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
29 stycznia 2015r. o 9:49
Wklejaj Papugo :) Postanowiłem mieć wolny dzień od pracy z betoniarą . Wszak żyjemy w "wolnym kraju" :D

Może się czegoś ciekawego dowiem :D

Ciekawym , co tam Przemo sobie wykombinował ? :D

Panowie , jeszcze raz pytam , czy sądzicie , że dystrybucja , ważniejsza jest od tworzenia ?

Nie jest ważne , kiedy na ziemi pojawił się człowiek , ważne jest to , kim człowiek jest . Ja , Ty , Oni ... fraktalizm natury , Przemo :)

Szkoda , że tego nie rozumiesz ;(

11445
PanM
29 stycznia 2015r. o 11:03
Pannazdzieckiem napisał(a): Wklejaj Papugo :) Postanowiłem mieć wolny dzień od pracy z betoniarą . Wszak żyjemy w "wolnym kraju" :D

Może się czegoś ciekawego dowiem :D

Ciekawym , co tam Przemo sobie wykombinował ? :D

Panowie , jeszcze raz pytam , czy sądzicie , że dystrybucja , ważniejsza jest od tworzenia ?

Nie jest ważne , kiedy na ziemi pojawił się człowiek , ważne jest to , kim człowiek jest . Ja , Ty , Oni ... fraktalizm natury , Przemo :)

Szkoda , że tego nie rozumiesz ;(

Piotrze - Czy chodzi Ci o fraktalną rzeczywistość /tzw świętą geometrię , topologię / czy o teorię poznania tzw faktualizm wszechświata ?

Piotrze , nie martwię się że niektórzy uważają mnie za głupszego od siebie.
To co uważam za prawdę jest wynikiem moich przemyśleń i mojej analizy faktów .Odrzucam mniemanologię i pozostaje na etapie tego co wiem .Wspomagam się też wiedzą innych przyjmując za wiarygodne te elementy które korelują z moim pojmowaniem rzeczywistości.

Masz rację Piotrze .Z perspektywy życia doczesnego nie ma znaczenie kiedy i jak pojawił się człowiek.
Jednak jest pewne bardzo silne wpływowe lobby które fakt ten wykorzystuje do przejmowania władzy nad światem współczesnym.
Niestety tym lobby są wierni.
To wierni narzucają pozostałym styl życia , ograniczenie swobód oraz przymusową daninę .
To wierni / wszystkich wyznań / stworzyli sobie swój świat i za wszelką cenę starają się dominować nad pozostałymi.
Jest to pierwszy nawet przed terytorialnym powód do wojen , konfliktów i nienawiści.
Najsmutniejsze jest to że nie potrafią znaleźć pojednania w obrębie tej samej religii i generują konflikty o sposób oddawania czci temu samemu " stwórcy "
Każda próba załagodzenia tego zjawiska jest natychmiast torpedowana i określana atakiem na wiarę.W Polsce wyrosło to do ekstremalnej formy nazywanej " obrazą uczuć religijnych "
Tymczasem taki pan Oko może sobie publicznie używać na ateistach do woli wywołując poklask widowni.
Inny cwaniak wmawia ludziom że punkt to wymiar przestrzenny a jeszcze inny
że ************ no wiesz.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
REKLAMA BAU zaprasza