Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kiedy na ziemi pojawił się człowiek ?

~świerszcz niezalogowany
29 stycznia 2015r. o 16:42
A mi nie szkodzi Przemo :) Lubię wręcz ... szczególnie drzewo sandałowe :D

Lewici ... ci od " czarnego słońca " co to wiedzieli jak maszyną się posługiwać ( JHWH ) kadzidełka palili ponieważ dym świadomości jest w stanie okiełznać czarną dziurę. Nie będę Ci już ględził o krwawniku , i tak nie jarzysz :D

Proszę Cię jeszcze raz , pooglądaj ... przecież nie tylko Joszua , Haramein, Tesla i ja ... Wszyscy mogą być tak samo "sfiksowani " :D
Gapić się w chmury i patrzeć na tuskobojowe chemitrale :)

Jeszcze raz pytam , jakie naukowe dowody ? :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Iza niezalogowany
29 stycznia 2015r. o 17:26
PanM napisał(a): Gdyby wierni zaniechali podpieranie się księgami / biblia koran itp /
a poprzestali na dogmacie że BÓG STWORZYŁ WSZECHŚWIAT i już
to z pewnością wprowadzili by w zakłopotanie cały świat nauki .

Teoria powstania / wielki wybuch / jest na równi hipotetyczna jak stwórca .

To z jednej strony najprostsza recepta dla wiernych a z drugiej zagłada dla wszelkiego rodzaju kapłanów.I tu prawdopodobnie tkwi przyczyna tak kurczowego trzymania się ksiąg jako wyznaczników kierunku wiary.

Dzięki, o łaskawco, że pozwalasz wierzyć w Boga.
:)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 stycznia 2015r. o 17:57
Droga Arystokratko :) nie kpimy ;)
Oglądałaś wykład Harameina ? Papugę znudził już po dziesięciu minutach . Przemo nie miał czasu, a ja osobiście nigdy i nigdzie nie znalazłem sposobu na budowę piramid , chociaż wiele książek przeczytałem. :D Dlatego Kabała i Święty Podział jest mi "guru".
Tylko biedni ateiści nie widzą fraktalnej Natury ... Stwórcy.
Chyba zacznę wierzyć w szatana ... dla równowagi , oczywiście :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
29 stycznia 2015r. o 18:00
nie było by żadnego ''boga'' bez tego drugiego... ;)
to tak jak ze ''złym i dobrym policjantem'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
29 stycznia 2015r. o 18:17
:D
Czy Ci już nie mówiłem , Papugo , że Mądry Facet jesteś ?
A wracając do sprawy ; czyż nie prawdą jest stwierdzenie :

DAMY WAM NIEBO , w zamian za ziemię ... i żadna perspektywa tego nie zmieni , nawet z lotu ptaka :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
29 stycznia 2015r. o 18:26
a proposik ''ziemi''
wiesz że powierzchnia dwóch średnich naszych województw, jest już w ''lepkich'' łapkach kleru? :D
a jeśli sukienkowi już na czymś łapki położą to cholernie trudno to coś wyrwać z powrotem...
ciekawe kiedy wystąpią z żądaniem o ''eksterytorialność'' ;) owych ziem...

4335
29 stycznia 2015r. o 18:41
Sukienkowi to chudy pikuś w porównaniu z żydami. Był czas , że dwie trzecie powierzchni Europy była własnością Watykanu. Dzisiaj 1 % krętaczo-chapaczy ma wszystko , a 99% klepie biedę . I ten jeden procent nie ma nic wspólnego z Watykanem , chociaż na tą kasę też chętnie położyli by łapę :D

Chciwość , podobnie jak ateistyczna głupota granic nie ma. Einstein mówił coś jeszcze o Wszechświecie , ale kto by tam wierzył w szczególną teorię względności ? Bo przecież nie Przemo :D

2900
#falco nieaktywny
29 stycznia 2015r. o 18:51
no jak wierzyć jak to tylko ''teoria'' :D