Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 czerwca 2016r. o 10:56
Dokładnie Fobiczny :) Martwi jednak ten ciąg pisuarów do wojny z Rosją. Ja mogę akceptować aktorów sceny politycznej , ale morderstwa i depopulacji nie akceptuję.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
25 czerwca 2016r. o 11:00
Pannazdzieckiem napisał(a): Dokładnie Fobiczny :) Martwi jednak ten ciąg pisuarów do wojny z Rosją. Ja mogę akceptować aktorów sceny politycznej , ale morderstwa i depopulacji nie akceptuję.

poczekaj jeszcze troche
dwa lata temu, ktos tutaj napisal, ze ryzy rozjeebiie unie, daj mu jeszcze troche czasu
4335
25 czerwca 2016r. o 11:24
fobiak napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Dokładnie Fobiczny :) Martwi jednak ten ciąg pisuarów do wojny z Rosją. Ja mogę akceptować aktorów sceny politycznej , ale morderstwa i depopulacji nie akceptuję.

poczekaj jeszcze troche
dwa lata temu, ktos tutaj napisal, ze ryzy rozjeebiie unie, daj mu jeszcze troche czasu

No miałem taką nadzieję :D Sądząc po dokonaniach na stolcu płemieła. Problem polega Fobiczny na tym , że Niemcom wciąż się opłaca produkować statki , albo fiolki w Gerrersheimer na Chrobrego. Romek " betoniarz " w zaprzyjaźnionym radiu cały czas nadaje o neoliberalnej wolności i korzyściach z obcego kapitału , to i nie ma się co dziwić , że do dupy jest. A jak się dołoży jeszcze taką teorię , że przy współczesnym postępie technologii Ludzie mogą pracować jedynie dwie godziny dziennie , i wszyscy mieli by po uszy tego co do życia potrzebują , to ... całą tą żydowską łykonomie , razem z " Wolnym wyborem " noblisty Fridmana , można między bajki włożyć.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2161
#fobiak nieaktywny
25 czerwca 2016r. o 12:17
Pannazdzieckiem napisał(a):
fobiak napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Romek " betoniarz " w zaprzyjaźnionym radiu cały czas nadaje o neoliberalnej wolności i korzyściach z obcego kapitału , to i nie ma się co dziwić , że do dupy jest. A jak się dołoży jeszcze taką teorię , że przy współczesnym postępie technologii Ludzie mogą pracować jedynie dwie godziny dziennie , i wszyscy mieli by po uszy tego co do życia potrzebują , to ... całą tą żydowską łykonomie , razem z " Wolnym wyborem " noblisty Fridmana , można między bajki włożyć.

to, ze romciu betoniarz napier...a nie ma sie co dziwic, tak sie nauczyl, gdybys go dopuscil do betoniarki to tez by napie...l mlotkiem bo on nie wie, ze po oproznieniu lepiej splukac woda. zreszta za to sobie placi co prawda nie tyle co na chrobrego ale da sie wyzyc. neoliberalisci to nic innego jak niedouczeni zlodzieje, ktorzy wyloza wszystko czego sie dotkna, zreszta sluza tym, ktorzy zarabiaja wiecej od nich samych. romciu betoniarz porzadzi jeszcze troche bo on ladny i baby tylko dlatego na niego glosuja, zreszta ty tez baba, wiec po co ta dyskusja
2900
#falco nieaktywny
25 czerwca 2016r. o 13:00
masz racje co do jednego
dla mnie to żadna różnica kto na jakiego szuję głosuje :D
mnie tylko bawi jak takie indywiduum jak ten z PZPR teraz liże d......om a ci z lubością ją nadstawiają...
napisz mi proszę jakim trzeba być id.i.otą by słuchać i wierzyć w te brednie Morawieckiego że on ''nie wiedział że głosowanie za kogoś jest sprzeczne z prawem''

teraz wiesz dlaczego ''ciemny lud to kupuje''a ja nie ?
który z ...ów napisze tu ''usprawiedliwienie '' dla swojego kolesia okradającego auta z portmonetek by za kasę z nich kupić piwo żołnierzom a te wymienić na amunicję ...
teraz wiesz dlaczego takie poparcie maja ...y?
bo więcej w narodzie jest durni niż ludzi myślących ... :D

to samo dotyczy naszego ''podwórka'' :D

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
25 czerwca 2016r. o 13:11
falco napisał(a): bo więcej w narodzie jest durni niż ludzi myślących ... :D

Większego durnia od ciebie na bolcu nie ma. Właśnie między innymi dzięki takim, jak ty, co w ogóle nie głosują, PIS wygrał :D Nawijaj dalej te swoje nienawistne brednie :]

Dopisane 25.06.2016r. o godz. 13:11:

Brexit? ;)
[img=1466853068_p4gzl3b.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
25 czerwca 2016r. o 13:59
szukasz wrażeń? :D
dawno ci dups.k.a nie ''skopałem''?

''durnia''?a kim ty jesteś gościu?
autorytetem możesz być dla swoich kolesi ''narodowców'' bo tylko do takich jak ty o miałkim rozumku twoje wpisy mogą trafić...
zawsze w odwodzie , możesz jeszcze swoje ''mondrości'' przekazać kolesiom pod budką...

cieszy mnie że coraz więcej ludzi tutaj na tobie się poznaje i tylko tacy jak ty sam ci pozostaną :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
25 czerwca 2016r. o 15:39
alter napisał(a): ... Brexit? ;) ...

Alterowicz , wstydził byś się takie głupoty publikować. Biuro nie mądrych kroków to przenośnia. Wiwat angole , a teraz meczyk :)
Trzymta kciuki :)

Dopisane 25.06.2016r. o godz. 15:29:

fobiak napisał(a): ... neoliberalisci to nic innego jak niedouczeni zlodzieje, ...

Amen. Jak na razie 0-0 :)

Dopisane 25.06.2016r. o godz. 15:33:

Lewandowski znowu spieprzył . Ciekawym za co bierze kasę ?

Dopisane 25.06.2016r. o godz. 15:39:

Wiwat Błaszczykowski ! :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.