Pannazdzieckiem napisał(a): Dokładnie Fobiczny :) Martwi jednak ten ciąg pisuarów do wojny z Rosją. Ja mogę akceptować aktorów sceny politycznej , ale morderstwa i depopulacji nie akceptuję.
fobiak napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Dokładnie Fobiczny :) Martwi jednak ten ciąg pisuarów do wojny z Rosją. Ja mogę akceptować aktorów sceny politycznej , ale morderstwa i depopulacji nie akceptuję.
poczekaj jeszcze troche
dwa lata temu, ktos tutaj napisal, ze ryzy rozjeebiie unie, daj mu jeszcze troche czasu
Pannazdzieckiem napisał(a):fobiak napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):
Romek " betoniarz " w zaprzyjaźnionym radiu cały czas nadaje o neoliberalnej wolności i korzyściach z obcego kapitału , to i nie ma się co dziwić , że do dupy jest. A jak się dołoży jeszcze taką teorię , że przy współczesnym postępie technologii Ludzie mogą pracować jedynie dwie godziny dziennie , i wszyscy mieli by po uszy tego co do życia potrzebują , to ... całą tą żydowską łykonomie , razem z " Wolnym wyborem " noblisty Fridmana , można między bajki włożyć.
to, ze romciu betoniarz napier...a nie ma sie co dziwic, tak sie nauczyl, gdybys go dopuscil do betoniarki to tez by napie...l mlotkiem bo on nie wie, ze po oproznieniu lepiej splukac woda. zreszta za to sobie placi co prawda nie tyle co na chrobrego ale da sie wyzyc. neoliberalisci to nic innego jak niedouczeni zlodzieje, ktorzy wyloza wszystko czego sie dotkna, zreszta sluza tym, ktorzy zarabiaja wiecej od nich samych. romciu betoniarz porzadzi jeszcze troche bo on ladny i baby tylko dlatego na niego glosuja, zreszta ty tez baba, wiec po co ta dyskusja
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): bo więcej w narodzie jest durni niż ludzi myślących ... :D
alter napisał(a): ... Brexit? ;) ...
fobiak napisał(a): ... neoliberalisci to nic innego jak niedouczeni zlodzieje, ...