Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

10114
#alter nieaktywny
26 czerwca 2016r. o 2:31
~Połykaczka kijanek napisał(a): Skąd ty to wszystko wiesz?

To samo pytanie zadaj samemu sobie.

~Połykaczka kijanek napisał(a):
Jeżeli Cameron popełnił błąd pozwalając na demokratyczne referendum to może i w Syrii ktoś robi błąd wprowadzając demokrację?? :D

A co ma błąd Camerona dotyczący referendum do demokracji w Syrii?

Dlaczego ci się nie podoba durna lewacka Bruksela?
Przecież oni nie robią błędów takich jak Cameron i referendów nie ma :D

Udajesz głupiego? Dobrze ci to wychodzi :)

Ogólnie to nie wiem o co ci chodzi z tym zdjęciem głupich kroków.
Mówisz coś o lewackiej brukseli ale zaraz o głupich krokach nawijasz.

Jakiś dziwny jesteś? to "zdjęcie głupich kroków", którego się czepiasz to jedynka New Yorkera ślepy jesteś? :) A gdzie ci pisałem o "głupich krokach"? Masz urojenia?
Nie masz określonego kierunku rozumowania

A jaki jest twój kierunek rozumowania? hehehe

Putin to u ciebie pień który wypuszcza gałęzie i "teorie".

Z pewnością tak, ale ty już jesteś lepszy od niego :)

Do czego zmierzam.

Sam tego nie wiesz.

Zmierzam do tego że mamy tajną umowę o handlu którą ktoś chce wprowadzić i nic o niej nie wiadomo.

Tobie nie jest wiadomo. Nie jarzysz co to jest umowa biznesowa? Tacy ignoranci nie muszą nic o niej wiedzieć. Za mały pionek jesteś.

JEŻELI NIC O NIEJ NIE WIADOMO TO DLACZEGO WYSNUWASZ DALEKO IDĄCE WNIOSKI CO BĘDZIE SIĘ DZIAŁO NA RYNKACH I Z EKONOMIĄ?

Jak na razie to ty straszysz tą umową. Ja pisałem o brexicie. Jakieś masz kłopoty z rozumieniem co się pisze.

Nie wysnuwajmy wniosków z sytuacji teraźniejszych gdy szykuje nam się nowa sytuacja ekonomiczna i nic o niej nie wiemy.
To chyba do siebie kierujesz?

A czy durnym lemingom i moherom ktoś w TV mówił o umowie TTiP?
Nikt nie mówił ale lemingi i mohery swoje wiedzą lepiej.

Przecież ty masz najwięcej do powiedzenia na temat tej umowy :)

Powtórzę... nie strasz bo gawno wiesz :)

Dopisane 26.06.2016r. o godz. 02:31:

"Już ponad 2 miliony Brytyjczyków podpisało się pod petycją do rządu o rozpisanie drugiego referendum w sprawie członkostwa Zjednoczonego Królestwa w UE. Petycję rozpatrzy w przyszłym tygodniu specjalna komisja parlamentarna."

http://fakty.interia.pl/raporty/raport-brytyjskie-referendum/aktualnosci/news-w-brytania-juz-ponad-2-miliony-podpisow-pod-petycja-o-powtor,nId,2225454

Tyle jest warte straszenie brexitem i TTIP :) spokojnie i bez paniki ;)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 czerwca 2016r. o 6:51
Połykaczu , ładne wywody :) W zasadzie się zgadzam , a jedyne co można pozytywnego o Alterowiczu powiedzieć to :

alter napisał(a): ...
Problemem nie jest ani brexit, ani inny exit. Problemem jest durna lewacka brukselska biurokracja. ...

Amen. Niechby ścierwa wyzdychały.

Nikt z nas nie zna co tam chazarska dzicz sę zapisała i negocjuje , wie Alterowicz. Nikt z nas banderowców nie lubi , lubi tylko Alterowicz. W zasadzie można by było okrzyknąć Alterowicza wrogiem publicznym , ale Jezus powiedział ... kochaj bliźniego . No w jakieś ideały trzeba wierzyć :)

Miłej niedzieli Wam życzę i ... jeszcze się odezwę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14505
DP
26 czerwca 2016r. o 8:13
a może to kosmita :> ?

Dopisane 26.06.2016r. o godz. 08:13:

a może to kosmita :> ?
4335
26 czerwca 2016r. o 8:15
No pewnie , że Jezus był kosmitą , Kaczucho. Przez całe swoje długie życie szukałem dowodów na to twierdzenie i znalazłem w ewangelii Judasza. Tak na prawdę jest tylko kilka zwojów prawdziwych , ufam , że wiesz co mam na myśli ;)

Protokoły Mędrców Syjonu i ewangelia Judasza , cała reszta nadaje się do kosza na śmieci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14505
DP
26 czerwca 2016r. o 8:23
Paniusia
ja pisałam o poecie
a cała reszta to jedna wielka niewiadoma
''zapytaj ślepego co widzi?'' ;)
4335
26 czerwca 2016r. o 8:43
DP napisał(a): Paniusia
ja pisałam o poecie
a cała reszta to jedna wielka niewiadoma
''zapytaj ślepego co widzi?'' ;)

E tam :D Alterowicz kosmitą nie jest , a jeśli już , to w takim samym stopniu jak ja. Obaj żyjemy w tym samym Wszechświecie :D

Baby , ale z Wami się ciężko dogadać :D Sama se pytaj ślepego , miejmy nadzieję , że głuchym nie jest :D

14505
DP
26 czerwca 2016r. o 8:51
hahaha
miłej Niedzieli :)
4335
26 czerwca 2016r. o 8:53
Tobie również Kaczuszko :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza