Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

2900
#falco nieaktywny
20 września 2016r. o 20:25
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 września 2016r. o 20:28
I jeszcze jedna kwestia Ksawery :). Myślę sobie , że jeśli już mamy edukować Alterowicza , choć nie tylko , to warto też przypomnieć ten kawałek :

A świstak siedzi i te sreberka ... :]
Kto jeszcze wierzy w "dobrą zmianę" , ręka do góry :D Chociaż chemitrali nieco mniej , jeśli mam być całkiem szczery.
Cu tam Panowie w polityce ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
20 września 2016r. o 20:29
Pannazdzieckiem napisał(a): Kto jeszcze wierzy w "dobrą zmianę" , ręka do góry :D

Panna, jest zmiana nie całkiem doskonała, ale z pewnością dobra :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
20 września 2016r. o 20:36
:D
taaaaa...ponoć lista z deczka się poszerzyła

do stu kolesi i pociotków kolesi :D

3x NIE dla ...ów i pisiewiczów :D

Zastosowana autokorekta

~Połykaczka kijanek niezalogowany
20 września 2016r. o 20:40
Jeszcze jedna analogia do Rosji

Putin szuka wrogów i na tym leci x lat i PiS szuka wrogów i na tym leci x lat :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 września 2016r. o 20:42
Dobra zmiana będzie dopiero wtedy , gdy Naród przez swoich przedstawicieli zmieni konstytucję w paragrafie 220 dając Narodowemu władzę nad kreacją pieniądza , jak za komuny było. Bo jak na razie to pic na wodę i fotomontaż , i jak słusznie Papuga zauważa ... " misiowszczyzna " :| Dopóki króluje partyjniactwo , to nie ma co liczyć na dobre zmiany. Potrzebna jest Zbiorowa Świadomość , albo Trybun Ludowy. Swego czasu miałem nadzieję , że Kukiz będzie Trybunem , dlatego na Niego głosowałem , ale widać , że z partyjniactwem też sobie nie radzi.

A świstak dalej te sreberka :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
20 września 2016r. o 20:47
Pannazdzieckiem napisał(a): Swego czasu miałem nadzieję , że Kukiz będzie Trybunem , dlatego na Niego głosowałem , ale widać , że z partyjniactwem też sobie nie radzi.

To tak, jak ja :) Ale akurat Kukiz radzi sobie obecnie najlepiej ze wszystkich.

Jednak, Panna powinieneś już chyba wiedzieć od dawna, że dobrobytu nie buduje się w rok, czy dwa. Trzeba dekady, a nawet kilku. Choćbyś wydrukował tysiące wagonów makulatury zwanej banknotem, to dobrobytu dzięki temu nie zbudujesz. Co najwyżej będziesz z walizką chodził po gazetę ;) Jestem przekonany, że nastąpiła dobra zmiana :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
20 września 2016r. o 20:47
nadchodzi czas rozliczeń :D
...y tylko marzą oby dotrwać do grudnia ;)

ale nadchodzi kolejna ''wiosna ludów'' ;)

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza