Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ed niezalogowany
31 marca 2015r. o 8:46
~majtkowy ludozerca napisał(a): ja tez na komorowskiego

idioci glosuja na dude glownie patologia i polska wies

a o reszcie idiotow nie wspomnę

ta pani powyżej to do perfumeryjnego się nadaje

Podaj choć jeden argument, jeden.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ed niezalogowany
31 marca 2015r. o 9:03
http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/843231,burza-wokol-lasow-panstwowych-proba-zawlaszczenia.html
~ niezalogowany
31 marca 2015r. o 13:05
Lasy powinny być sprzedane bo ci popaprańcy grzybiarze zachowują sie jak bydło ,nie zważają na zakazy wjazdu tylko całe tabuny wjeżdżają w głąb lasów samochodami motorami i traktorami ,trąbią, krzyczą ,gwiżdżą ,drą się.
2900
#falco nieaktywny
31 marca 2015r. o 13:08
właśnie...
i opodatkować zbiór grzybów i jagód...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
31 marca 2015r. o 13:12
W Niemczech wolno jednorazowo nazbierać maksymalnie 2,5kg grzybów a u nas ile kto uniesie.
~ niezalogowany
31 marca 2015r. o 13:30
Nie dla euro póki nie zaczniemy zarabiać jak europejczycy-brawo-głosuje na Dude jak większosć ludzi w mojej pracy.Jest młody,wykształcony,może nie przyniesie nam wstydu na arenie międzynarodowej,będzie pisał bezbłędnie i rozumiał angielski,czego nie można powiedzieć o naszym prezydencie
~ niezalogowany
31 marca 2015r. o 14:05
a ja myślę że (jeśli nie będzie przekrętów wyborczych ) naród pokaże Amber Goldom i Skokom wała i w 2 turze spotkają się dr.M.Ogórek kontra Korwin Mikke lub Paweł Kukiz : były by jaja co ? P
2900
#falco nieaktywny
31 marca 2015r. o 14:19
~ napisał(a): W Niemczech wolno jednorazowo nazbierać maksymalnie 2,5kg grzybów a u nas ile kto uniesie.

nie wiem ,nie zbierałem grzybów u nich ale w takim razie jak ''biedota'' niemiecka ?...nie dorabiają sobie w punktach skupu jak u nas? :D
dziwne ;) jeszcze Unia nie ''poprosiła '' nas o wprowadzenie ''unijnego '' przepisu czy czekają na odpowiedni moment ... ;)
czyt. ''sprzedaż lasów (jeszcze ) państwowych'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK