Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~mir.ko niezalogowany
17 kwietnia 2015r. o 23:54
Pannazdzieckiem napisał(a):

A przepraszam , czy Ruch Narodowy wystawił jakiegoś Kandydata ?
Bo nie chce mi się szukać :)

a co to jest Ruch Narodowy
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
17 kwietnia 2015r. o 23:56
W dyscyplinie " pierdzielenie" ta cala "panna..." śmiało może stawać w zawody z "panem..."

Taki sam bełkot, sztubactwo i bezsens. :D :P
~ niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 0:13
~mir.ko napisał(a):

a co to jest Ruch Narodowy

To jest b. krótkie pierd.olenie. Ruch, ruch, ruch to już jest dłuższe pier.dolenie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 kwietnia 2015r. o 0:39
~ napisał(a): W dyscyplinie " pierdzielenie" ta cala "panna..." śmiało może stawać w zawody z "panem..."

Drogi Kolego , z takimi intelektualnymi chłystkami , jak Ty ,to mi się już nawet nie chce dyskutować . Niezależnie od tego jakich epitetów używasz :) To może jakieś piwko w realu , skoro brakuje Ci loginu. Ja stawiam , stać Cię na odwagę , aby powiedzieć mi prosto w oczy , że pierdzielę ? :)

Dobranoc:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Mecenas sztuki niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 5:23
~Zuzanna napisał(a): Na kogo głosować? Doradźcie.

Witaj. mówisz na kogo głosować. Ja nie kandyduję więc jeszcze nie na mnie. Wybieram kukiza to patriota czystej krwi po rodzicach.
~koral niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 8:03
~ napisał(a): W dyscyplinie " pierdzielenie" ta cala "panna..." śmiało może stawać w zawody z "panem..."

Panna jest na tyle inteligentna, że ma nick a Ty z krzaków obrażasz ludzi. :> :> :>
~Ramaj niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 9:12
Pannazdzieckiem napisał(a): ............
Drogi Kolego , z takimi intelektualnymi chłystkami , jak Ty ,to mi się już nawet nie chce dyskutować .

.........

Tobie najlepiej dyskusja wychodzi samym z sobą.
~ niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 14:46
~koral napisał(a):

Panna jest na tyle inteligentna, że ma nick a Ty z krzaków obrażasz ludzi. :> :> :>

Żeby mieć nick nie potrzebna jest żadna żadna inteligencja. A ja nigdy nie oceniam, a już na pewno nie obrażam, ludzi tylko oceniam teksty które tu zamieszczają. Inteligencja natomiast jest potrzebna żeby te dwie sprawy odróżniać. No i oczywiście żeby odróżniać pierdzielenie od sensownego tekstu.
REKLAMA BAU zaprasza