Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 14:54
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a): W dyscyplinie " pierdzielenie" ta cala "panna..." śmiało może stawać w zawody z "panem..."

Taki sam bełkot, sztubactwo i bezsens. :D :P

Drogi Kolego , z takimi intelektualnymi chłystkami , jak Ty ,to mi się już nawet nie chce dyskutować . Niezależnie od tego jakich epitetów używasz :) To może jakieś piwko w realu , skoro brakuje Ci loginu. Ja stawiam , stać Cię na odwagę , aby powiedzieć mi prosto w oczy , że pierdzielę ? :)

Dobranoc:)

Jak widać lubisz obrażać ludzi. Twoja sprawa. Ja oceniam twoje teksty a nie Ciebie. Taka między nami różnica. Podobnie jak "panM' z posiadania loginu robisz sobie argument w dyskusji i dowód na posiadanie racji. To też was łączy. Głupie to i żałosne.
Jeśli chodzi o spotkanie w realu to ja sam, i to dosyć starannie, dobieram sobie ludzi więc na razie nie masz szans ale jeśli przestaniesz tak okropnie pierdzielić to kto wie.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 15:30
~koral napisał(a):

Panna jest na tyle inteligentna, że ma nick ....... :> :> :>

Biegiem zakładam kilka kont i już będę czołowym bolesławieckim inteligentem.
Dobrze że o poziomie inteligencji decyduje nick a nie długość skarpetek.
~ niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 15:59
Można być inteligentniejszym, ale za to głupszym - JKM :)
~POżyteczny idiota niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 16:43
Prezydent przez całą swoją kadencje nie zrobił nic POza podpisaniem 21 ustaw na niekorzyść POLAKÓW w tym 13 podnoszących podatki NIE zagłosuję na niego ponieważ nie jest dla mnie kandydatem,głosuję na Dude lub Kukiza pora na zmiany.
~ niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 17:26
~POżyteczny dziwny czlowiek napisał(a): Prezydent przez całą swoją kadencje nie zrobił nic POza podpisaniem 21 ustaw na niekorzyść POLAKÓW w tym 13 podnoszących podatki NIE zagłosuję na niego ponieważ nie jest dla mnie kandydatem,głosuję na Dude lub Kukiza pora na zmiany.

Każdy ma prawo zmarnować swój głos w dowolny sposób.
:D

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 17:28
~POżyteczny dziwny czlowiek napisał(a): Prezydent przez całą swoją kadencje nie zrobił nic POza podpisaniem 21 ustaw na niekorzyść POLAKÓW w tym 13 podnoszących podatki NIE zagłosuję na niego ponieważ nie jest dla mnie kandydatem,głosuję na Dude lub Kukiza pora na zmiany.

Możesz glosować nawet na Tolka Banana a i tak wygra Komorowski.
Kogo obchodzi twój mało znaczący głos oddany na jakiegoś z góry przegranego kandydata.

Zastosowana autokorekta

13021
eto
18 kwietnia 2015r. o 18:00
~ napisał(a):

Każdy ma prawo zmarnować swój głos w dowolny sposób.
:D

Ten co nie idzie do glosowania to głosu nie zmarnuje, więc na wybory na pewno siedzisz w domu. :P

Pięć lat temu głosowałem na Komorowskiego i uważam, że zmarnowałem swój głos a nawet sobie nim zaszkodziłem.
Podpisane ustawy przez obecnego prezydenta znacznie utrudniły mi życie.
~POżyteczny idiota niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 18:01
http://niewygodne.info.pl tutaj znajdziesz sukcesy czyt porażki naszych władz.propaganda w tv robi wodę z mózgu obywatelom.ja głosuje na tego kandydata którego ja wybiorę ,a nie którego wybierze psychoza telewizyjna.http://niewygodne.info.pl

Zastosowana autokorekta

REKLAMA BAU zaprasza