Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

3004
#masi nieaktywny
28 grudnia 2015r. o 23:55
Zawsze to gwiazda, nieważne że spadająca, ale gwiazda... ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
29 grudnia 2015r. o 0:02
Uuuu :| tematy mnie się pomyliły :D

No tak,samotnośc' mi nie doskwiera,życie jest ciekawsze
:P
Tylko dla czego anonimowo piszecie ? :D

Dopisane 29.12.2015r. o godz. 00:02:

Ooo proszę,nawet moderatorzy anonimowo piszą :> :)
Nagle post zniknął :| ssspoko... :P ... :D

Stan wojenny to było coś...
3004
#masi nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 0:04
bax, nie wiem co palisz, ale wyrzuć to świństwo :D
Ja idę spać ;)
Dobranoc :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
7612
bax
29 grudnia 2015r. o 0:24
:D
Zaraz mnie zmoderują :P będzie wiadomo,czy działa :) :P
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 8:11
Romantyzm nie jest niczym złym, trzeba tylko trochą wysilić szare komórki, żeby wykrzesać z siebie odrobinę dobroci.W dzisiejszych czasach to prawdziwy dar.
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 8:16
''LISTY Z ZIEMI'' to moja ulubiona książka, jeśli czytałeś to, możemy podyskutować.
Pozdrawiam
14448
#sadwaters nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 9:00
~DP napisał(a): ''LISTY Z ZIEMI'' to moja ulubiona książka, jeśli czytałeś to, możemy podyskutować.
Pozdrawiam

A jeśli nie czytał? Wbrew pozorom zdobycie tej książki nie jest takie proste (wiem, bo próbowałam kupić i niestety jestem zmuszona wypożyczyć).
Daj człowiekowi szansę niezależnie od tego.

~klucz-nick niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 11:16
~dp napisał(a): Jeśli mogę dołączyć do dyskusji, im więcej mężczyzn poznaję, tym bardziej utwierdzają mnie ONI w przekonaniu,że są szowinistami. Nie jestem ani głupia, ani brzydka a to czego ode mnie chcą jest jednoznaczne.Jeśli znasz kogoś kto przeczytał ''Listy z ziemi'', ''Fiasko'', lub próbuje przebrnąć przez ''Historię pisaną na nowo'', lubi wytrawne wino wypić z umiarem , i przy tym patrząc na ładną kobietę nie pomyśli tylko o d.... ,to daj mi namiar na taką osobę, chętnie poznam faceta któremu nie brakuje intelektu,jest przystojny ,wolny i ma za sobą 40 lat życia.
Pozdrawiam
no ja bym się kwalifikował tylko że mam niby?żone? :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza