Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

~klucz-nick niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 11:21
Pannazdzieckiem napisał(a):
~z....na napisał(a): KTO???

Odpowiedź jest prosta Zakochana :) Szatan :)
Pobawię się w Wujka Dobrą Radę . Narysuj serduszko , a w środku numer telefonu i jakimś sposobem dostarcz Mu taką przesyłkę. Ale nie masz prawa tego zrobić , jeśli Innej obiecał wierność :)

Klucznik , szmaciarzu , nie spodziewałem się. Są chyba qurwa jakieś zasady , którym należy dochować wierności . Masz bana u mnie . W prawdzie Cię lubię za buńczuczność , ale przegiąłeś .
Haj lajw młodzieńcze.
przykro mi że się rozczarowałeś,życie pisze różne scenariusze,można walczyć o dobro i niepodległość z cudzego łoża,a nie jest to zagrożone grzywną lub karą pozbawienia wolności,więc nazywaj to jak chcesz :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 11:44
''Utarło się''że okazywanie uczuć jest oznaką słabości, nic bardziej mylnego. Świadczy to tylko o dojrzałości umysłu . Czy właśnie tego boją się ludzie. Czy brak stereotypów zmieniłby ich postrzeganie i zmusił do myślenia. Myślenie nie boli. A może to ja jestem dinozaurem w swoich przekonaniach. Zapraszam do dyskusji. Nie boje się krytyki, nie wiele jest w stanie mnie zranić. A i tego się nie boję, bo to nie jest mi obce.
~ niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 11:54
sadwaters napisał(a):
~DP napisał(a): ''LISTY Z ZIEMI'' to moja ulubiona książka, jeśli czytałeś to, możemy podyskutować.
Pozdrawiam

A jeśli nie czytał? Wbrew pozorom zdobycie tej książki nie jest takie proste (wiem, bo próbowałam kupić i niestety jestem zmuszona wypożyczyć).
Daj człowiekowi szansę niezależnie od tego.

od czegoś trzeba zacząć:)
9478
#lia nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 12:10
~DP napisał(a): ''Utarło się''że okazywanie uczuć jest oznaką słabości, nic bardziej mylnego. Świadczy to tylko o dojrzałości umysłu . Czy właśnie tego boją się ludzie. Czy brak stereotypów zmieniłby ich postrzeganie i zmusił do myślenia. Myślenie nie boli. A może to ja jestem dinozaurem w swoich przekonaniach. Zapraszam do dyskusji. Nie boje się krytyki, nie wiele jest w stanie mnie zranić. A i tego się nie boję, bo to nie jest mi obce.

Kazdy czlowiek jest inny i tez inaczej mysli. Czy jesli ktos ma inny tok myslenia niz my to mamy prawo powiedziec, ze w cale nie mysli? Podobnie jest z uczuciami kazdy okazuje je na swoj sposób. Roznym osobom okazuje sie rozne uczucia wiec to chyba tez zalezy od tej drugiej osoby, od jej zachowania, sposobu bycia, na jakie uczucia sobie"zapracuje". Podsumowujac jesli znajdzie sie odpowiednia osobe to i okazywanie uczuc przychodzi samo i jest naturalną sprawą.
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 12:19
Szybciej znajdziesz igłę w stogu siana
~ niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 14:44
~ napisał(a):
sadwaters napisał(a):
~DP napisał(a): ''LISTY Z ZIEMI'' to moja ulubiona książka, jeśli czytałeś to, możemy podyskutować.
Pozdrawiam

A jeśli nie czytał? Wbrew pozorom zdobycie tej książki nie jest takie proste (wiem, bo próbowałam kupić i niestety jestem zmuszona wypożyczyć).

książka dostępna jest na allegro
~ niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 14:59
~DP napisał(a): Szybciej znajdziesz igłę w stogu siana

taka z Tobą dyskusja :D
14448
#sadwaters nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 15:22
~ napisał(a):
~ napisał(a):
sadwaters napisał(a):
Pozdrawiam

książka dostępna jest na allegro

Fakt, ale rano, jak jej szukałam to nie było :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza