Pannazdzieckiem napisał(a):przykro mi że się rozczarowałeś,życie pisze różne scenariusze,można walczyć o dobro i niepodległość z cudzego łoża,a nie jest to zagrożone grzywną lub karą pozbawienia wolności,więc nazywaj to jak chcesz :)~z....na napisał(a): KTO???
Odpowiedź jest prosta Zakochana :) Szatan :)
Pobawię się w Wujka Dobrą Radę . Narysuj serduszko , a w środku numer telefonu i jakimś sposobem dostarcz Mu taką przesyłkę. Ale nie masz prawa tego zrobić , jeśli Innej obiecał wierność :)
Klucznik , szmaciarzu , nie spodziewałem się. Są chyba qurwa jakieś zasady , którym należy dochować wierności . Masz bana u mnie . W prawdzie Cię lubię za buńczuczność , ale przegiąłeś .
Haj lajw młodzieńcze.
sadwaters napisał(a):od czegoś trzeba zacząć:)~DP napisał(a): ''LISTY Z ZIEMI'' to moja ulubiona książka, jeśli czytałeś to, możemy podyskutować.
Pozdrawiam
A jeśli nie czytał? Wbrew pozorom zdobycie tej książki nie jest takie proste (wiem, bo próbowałam kupić i niestety jestem zmuszona wypożyczyć).
Daj człowiekowi szansę niezależnie od tego.
~DP napisał(a): ''Utarło się''że okazywanie uczuć jest oznaką słabości, nic bardziej mylnego. Świadczy to tylko o dojrzałości umysłu . Czy właśnie tego boją się ludzie. Czy brak stereotypów zmieniłby ich postrzeganie i zmusił do myślenia. Myślenie nie boli. A może to ja jestem dinozaurem w swoich przekonaniach. Zapraszam do dyskusji. Nie boje się krytyki, nie wiele jest w stanie mnie zranić. A i tego się nie boję, bo to nie jest mi obce.
~ napisał(a):książka dostępna jest na allegrosadwaters napisał(a):od czegoś trzeba zacząć:)~DP napisał(a): ''LISTY Z ZIEMI'' to moja ulubiona książka, jeśli czytałeś to, możemy podyskutować.
Pozdrawiam
A jeśli nie czytał? Wbrew pozorom zdobycie tej książki nie jest takie proste (wiem, bo próbowałam kupić i niestety jestem zmuszona wypożyczyć).
~DP napisał(a): Szybciej znajdziesz igłę w stogu siana
~ napisał(a):~ napisał(a):książka dostępna jest na allegrosadwaters napisał(a):od czegoś trzeba zacząć:)~DP napisał(a): ''LISTY Z ZIEMI'' to moja ulubiona książka, jeśli czytałeś to, możemy podyskutować.
Pozdrawiam