Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

14448
#sadwaters nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 17:57
~DP napisał(a): Teoria ma nie wiele wspólnego z praktyką. Ja swoje spostrzeżenia czerpię z życia, a nie z książek. Myślę że taka właśnie jest różnica między nami.

Bardzo mocno byś się zdziwiła.
Ale masz prawo tak myśleć, generalnie tak jest prościej ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 18:08
ZAWSZE mówię co myślę, cytaty zostawiam dla tych co własnymi słowami nie potrafią się wypowiedzieć, a to właśnie nie jest takie proste.
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 18:16
Czasem się nie obrażaj, to spostrzeżenie, nie atak.
14448
#sadwaters nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 18:44
~DP napisał(a): Czasem się nie obrażaj, to spostrzeżenie, nie atak.

Nie obrażam się, niby o co?
Rób jak uważasz, to w końcu Twoje życie ;)
~ niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 18:54
sadwaters napisał(a):
~DP napisał(a): Czasem się nie obrażaj, to spostrzeżenie, nie atak.

Nie obrażam się, niby o co?
Rób jak uważasz, to w końcu Twoje życie ;)

Nie bardzo rozumiem co masz na myśli?
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 19:06
Reasunując
''suna-sumarum, życie to nie bajka, a cytaty nijak mają się do ''pospolitości'' codzienności.Bajkowego jutra życzę.
14448
#sadwaters nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 19:15
~DP napisał(a): Reasunując
''suna-sumarum, życie to nie bajka, a cytaty nijak mają się do ''pospolitości'' codzienności.Bajkowego jutra życzę.

Mają, mają.
Z Ciebie po prostu wychodzi zgorzknienie i mylisz to z realizmem.
Nazywaj to jak chcesz, szukaj faceta, który będzie rozumiał i lubił te same książki, co Ty, który będzie chciał z Tobą rozmawiać. Rób,jak uważasz, bo to Twoje życie.

Dopisane 29.12.2015r. o godz. 19:15:

sadwaters napisał(a):
~DP napisał(a): Reasunując

Mają, mają.
Z Ciebie po prostu wychodzi zgorzknienie i mylisz to z realizmem.
Nazywaj to jak chcesz, szukaj faceta, który będzie rozumiał i lubił te same książki, co Ty, który będzie chciał z Tobą rozmawiać. Rób,jak uważasz, bo to Twoje życie.

Zapomniałam dodać - życie może być bajką, wszystko zależy od tego, jak je widzisz. Nawet z największej matni można wyjść, tylko trzeba chcieć.
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 19:16
WRESZCIE COŚ OD SIEBIE
To co napisałaś świadczy o Tobie (z pełnym szacunkiem) nie o mnie. Jestem tylko realistką i niczego nie ubieram w piękne słówka.
Pozdrawiam serdecznie:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza