Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

~ niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 19:27
sadwaters napisał(a):
~DP napisał(a): Reasunując
''suna-sumarum, życie to nie bajka, a cytaty nijak mają się do ''pospolitości'' codzienności.Bajkowego jutra życzę.

Mają, mają.
Z Ciebie po prostu wychodzi zgorzknienie i mylisz to z realizmem.
Nazywaj to jak chcesz, szukaj faceta, który będzie rozumiał i lubił te same książki, co Ty, który będzie chciał z Tobą rozmawiać. Rób,jak uważasz, bo to Twoje życie.Dopisane 29.12.2015r. o godz. 19:15:
sadwaters napisał(a):
~DP napisał(a): Reasunując
''suna-sumarum, życie to nie bajka, a cytaty nijak mają się do ''pospolitości'' codzienności.Bajkowego jutra życzę.

Mają, mają.
Z Ciebie po prostu wychodzi zgorzknienie i mylisz to z realizmem.
Nazywaj to jak chcesz, szukaj faceta, który będzie rozumiał i lubił te same książki, co Ty, który będzie chciał z Tobą rozmawiać. Rób,jak uważasz, bo to Twoje życie.

Zapomniałam dodać - życie może być bajką, wszystko zależy od tego, jak je widzisz. Nawet z największej matni można wyjść, tylko trzeba chcieć.
Chyba zapomniałaś jaki był temat dyskusji-na pewno nie było mowy o facecie,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 19:33
A jednak czujesz się urażona,trochę to dziwne,wszystko o czym pisałyśmy to DYSKUSJA -do tego właśnie zaprosiłam. W dyskusji nie ma miejsca na obrazę. Ato że nie przekonałaś mnie do swojej racji ,nie oznacza że jej nie masz
14448
#sadwaters nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 19:35
~ napisał(a): A jednak czujesz się urażona,trochę to dziwne,wszystko o czym pisałyśmy to DYSKUSJA -do tego właśnie zaprosiłam. W dyskusji nie ma miejsca na obrazę. Ato że nie przekonałaś mnie do swojej racji ,nie oznacza że jej nie masz

"Jeśli mogę dołączyć do dyskusji, im więcej mężczyzn poznaję, tym bardziej utwierdzają mnie ONI w przekonaniu,że są szowinistami. Nie jestem ani głupia, ani brzydka a to czego ode mnie chcą jest jednoznaczne.Jeśli znasz kogoś kto przeczytał ''Listy z ziemi'', ''Fiasko'', lub próbuje przebrnąć przez ''Historię pisaną na nowo'', lubi wytrawne wino wypić z umiarem , i przy tym patrząc na ładną kobietę nie pomyśli tylko o d.... ,to daj mi namiar na taką osobę, chętnie poznam faceta któremu nie brakuje intelektu,jest przystojny ,wolny i ma za sobą 40 lat życia.
Pozdrawiam"

Ty to napisałaś DP, nie ja ;)
~ niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 19:45
Tak ale do dyskusji na inny temat zaprosiłam, trochę więcej uwagi.
~ niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 19:46
'Utarło się''że okazywanie uczuć jest oznaką słabości, nic bardziej mylnego. Świadczy to tylko o dojrzałości umysłu . Czy właśnie tego boją się ludzie. Czy brak stereotypów zmieniłby ich postrzeganie i zmusił do myślenia. Myślenie nie boli. A może to ja jestem dinozaurem w swoich przekonaniach. Zapraszam do dyskusji. Nie boje się krytyki, nie wiele jest w stanie mnie zranić. A i tego się nie boję, bo to nie jest mi obce.
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 19:49
Nie jestem zgorzkniała, odkąd na świecie pojawiła się moja córka każdy dzień jest nowym darem.Amen
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 19:53
A dyskusja , to tylko dyskusja. Miło że zainteresowałaś się, szkoda tylko że zapomniałaś jaki był temat.
14448
#sadwaters nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 20:03
~DP napisał(a): A dyskusja , to tylko dyskusja. Miło że zainteresowałaś się, szkoda tylko że zapomniałaś jaki był temat.

Nie potrafisz czytać pomiędzy wierszami.
Z resztą nieważne. To tylko dyskusja w internecie pomiędzy ludźmi, którzy się nie znają i najprawdopodobniej nigdy nie poznają. W życiu są naprawdę ważniejsze rzeczy, niżeli obraza/uraza, zwał jak zwał na całkiem obcą osobę. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza