Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

9984
#gover nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 20:14
~DP napisał(a): Nie jestem zgorzkniała, odkąd na świecie pojawiła się moja córka każdy dzień jest nowym darem.Amen

To jest wlasnie najwazniesze. Reszta to sa madrosci tych,ktorzy mysla ,ze mysla.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 20:16
Może nie umiem czytać pomiędzy Twoimi wierszami, no, ale nie muszę umieć, za to mój przekaz był czytelny dla Ciebie i innych. Przynajmniej tak mi się wydaje. Jeżeli ktoś czytał, proszę o bezstronną opinię.
~ niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 20:17
gover napisał(a):
~DP napisał(a): Nie jestem zgorzkniała, odkąd na świecie pojawiła się moja córka każdy dzień jest nowym darem.Amen

To jest wlasnie najwazniesze. Reszta to sa madrosci tych,ktorzy mysla ,ze mysla.
Dzięki :) i pozdrawiam
3306
#Anonim3306 nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 20:28
sadwaters napisał(a):
~DP napisał(a): A dyskusja , to tylko dyskusja. Miło że zainteresowałaś się, szkoda tylko że zapomniałaś jaki był temat.

Nie potrafisz czytać pomiędzy wierszami.
Z resztą nieważne. To tylko dyskusja w internecie pomiędzy ludźmi, którzy się nie znają i najprawdopodobniej nigdy nie poznają. W życiu są naprawdę ważniejsze rzeczy, niżeli obraza/uraza, zwał jak zwał na całkiem obcą osobę. :)

W życiu są ważniejsze rzeczy ;)
9984
#gover nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 20:32
sadwaters napisał(a): zwał jak zwał na całkiem obcą osobę. :)

Nigdy nie odwazylbym sie odniesc w ten sposob, nawet do najbardziej obcej mi osoby.
3004
#masi nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 20:37
gover napisał(a):
Nigdy nie odwazylbym sie odniesc w ten sposob, nawet do najbardziej obcej mi osoby.

Odnosiłeś się gorzej, z tego wynika, że jesteś po prostu kłamcą :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~DP niezalogowany
29 grudnia 2015r. o 20:37
TO ŚWIADCZY NIE O MNIE
3004
#masi nieaktywny
29 grudnia 2015r. o 20:38
gover, wyczuję dwulicowców nawet na chińskim lądzie, nigdzie się nie ukryjesz przede mną ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza