GosiaG napisał(a):~smiertelna choroba napisał(a):
prymitywny anonimie , nie strasz nas islamem , fakt , nasza wina ,ze okazaliśmy im serce , ale teraz Francja się za nich wzieła . Okazywanie serca krwawo sie odbija na litosciwej Europie !
Ja chyba żyję w jakimś świecie równoległym :P
Przecież to dziecinnie proste .
Wystarczy przestać napadać na kraje muzułmańskie i problem z uchodźcami rozwiąże się sam.
~ napisał(a):
Następna wyznawczyni alkaidy. Turbany płacą ci za te bzdury? czy się może z jakimś opalonym spiknęłaś.
~ napisał(a):
po co uchodźcy przyjeżdżaja do Europy
GosiaG napisał(a):~ napisał(a):
Następna wyznawczyni alkaidy. Turbany płacą ci za te bzdury? czy się może z jakimś opalonym spiknęłaś.
Alkaida , to akurat twór si.aj.ej. :P Łykasz propagandę jak pelikan :P
~ napisał(a):
po co uchodźcy przyjeżdżaja do Europy
Dlaczego uchodźcy uchodzą ze swojego kraju , w którym toczy się wojna ? :|
Dlaczego nie mogę wyemigrować do Kanady lub Australii , bez spełnienia warunków określonych przez tamtejsze rządy ? :P
GosiaG napisał(a):
Ja chyba żyję w jakimś świecie równoległym :P
Przecież to dziecinnie proste .
Wystarczy przestać napadać na kraje muzułmańskie i problem z uchodźcami rozwiąże się sam.
GosiaG napisał(a): Wystarczy przestać napadać na kraje muzułmańskie i problem z uchodźcami rozwiąże się sam.
~ napisał(a):GosiaG napisał(a): Wystarczy przestać napadać na kraje muzułmańskie i problem z uchodźcami rozwiąże się sam.
To wcale nie jest tak oczywiste. Przypływ uchodźców wiąże się z różnicą poziomu życia. Nie wszędzie są wojny, skąd ludzie emigrują. Ponadto islamscy terroryści świadomie chcą zabijać i zabijają niewinnych cywili. Wojsko Polskie nawet jeżeli bierze udział w misjach w innych krajach to nie bierze sobie za cel ludności cywilnej.
Myślę, że twoja opinia dość znacznie mija się z rzeczywistością. :)