~ napisał(a): ...
Dyskusja z kimś takim jak ty przekonanym o swojej nieomylności nie ma dalszego sensu :) pozdrawiam
Zgadza się. Z tym , że "ty" pisze się dużą literą , jako wyraz szacunku dla dyskutantki. Mniemam Kolego , że Ty , Jaszczureczce do pięt nie dorastasz , zarówno pod względem wiedzy , jak i inteligencji. Tak więc podyskutować możesz sobie co najwyżej z lustrem. Również pozdrawiam :)
GosiaG napisał(a): ...
Pitia ,Ty to jesteś zakręcony jak domek ślimaka hehe :P
Z tego co wiem to Paweł Szydłowski jest zatwardziałym mięsożercą na diecie kapłańskiej(reptiliańskiej ? ) hehe :D
Ja też. Brzydzę się wegetarianizmem , podobnie jak neoliberalizmem , chociaż kapłanem nie jestem i nigdy nie zamierzałem. Droga Jaszczureczko , zechcesz mi wytłumaczyć biblijne sformułowanie " łyskające miecze " ? Genesis , chwilę po tym jak się okazało , że żreć z drzewa wiedzy nie lzja , nie mówiąc o Drzewie żywota .
Pytam Znawczynię , kto pyta nie błądzi :)
Zechcesz ? :)
Dopisane 17.08.2015r. o godz. 22:25:
~ napisał(a): Europa zdycha ... to już po nas.
I bardzo dobrze :D
Rozumiem , że mówisz w imieniu eurokołchoźników z Brukseli i purpuratów z Watykanu :) Niech Was szlak trafi , tzuzamen do kupy :D Że przypomnę tylko pranie brudnych pieniędzy w Banku Ambriosiano i cierpienia 2500 ateńczyków w wyniku "pakietu pomocowego " z Niemiec i Francji.
Dobranoc :)