Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Po co kościołowi pieniądze ?

13926
qwax_
17 sierpnia 2015r. o 19:33
~ napisał(a):
Ponadto islamscy terroryści świadomie chcą zabijać i zabijają niewinnych cywili.

A cała "krucjata" przeciwko islamskim terrorystom zaczęła się od 11.09.2011 i ataku na Nowy Jork. Ataku, który przeprowadzili ... sami Amerykanie.
Później się zaczęło: Afganistan, Irak, Libia, Egipt itd ... wszystko w ramach walki z wrogiem niewidzialnym i stworzonym na swoje potrzeby przez największego agresora świata - USA... Faktycznie, mieszkańcy tamtych krajów są jacyś "dziwni", że nienawidzą "cywilizowanego" zachodu.
~ napisał(a):
Wojsko Polskie nawet jeżeli bierze udział w misjach w innych krajach...

To nie są misje - to są wojny! Nazywajmy rzeczy po imieniu...

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 sierpnia 2015r. o 19:37
qwax_ napisał(a): Ataku, który przeprowadzili ... sami Amerykanie.

A mój odcisk na stopie to wina amerykanów czy chemitrali??
13926
qwax_
17 sierpnia 2015r. o 19:52
~ napisał(a):
qwax_ napisał(a): Ataku, który przeprowadzili ... sami Amerykanie.

A mój odcisk na stopie to wina amerykanów czy chemitrali??

To, że o czymś nie wiesz, nie znaczy, że możesz się na ten temat wypowiadać. Co więcej - nawet nie powinieneś zabierać głosu:
Zobacz np. to i wtedy się wypowiadaj (wystarczy losowo wybrane 10 minut):

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
2900
#falco nieaktywny
17 sierpnia 2015r. o 20:18
wreszcie zaczyna być ciekawie... ;)

może dlatego że odbiegliście od ''tematu'' co mnie absolutnie nie przeszkadza ...
co więcej -zaczynam dostrzegać ciekawy zwrot w myśleniu i dostrzeganiu szczegółów rzeczywistości ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
17 sierpnia 2015r. o 21:26
GosiaG napisał(a):
~ napisał(a):
GosiaG napisał(a): Wystarczy przestać napadać na kraje muzułmańskie i problem z uchodźcami rozwiąże się sam.

To wcale nie jest tak oczywiste. Przypływ uchodźców wiąże się z różnicą poziomu życia. Nie wszędzie są wojny, skąd ludzie emigrują. Ponadto islamscy terroryści świadomie chcą zabijać i zabijają niewinnych cywili. Wojsko Polskie nawet jeżeli bierze udział w misjach w innych krajach to nie bierze sobie za cel ludności cywilnej.
Myślę, że twoja opinia dość znacznie mija się z rzeczywistością. :)

Poskłada Ci się to w logiczną całość , kiedy zaczniesz odróżniać pojęcia :

-islamski terrorysta
-emigrant
-uchodźca wojenny
-chrześcijański terrorysta

P.S.
-fałszywa flaga
-misja "pokojowa" ONZ
;)

chrześcijanski terrorysta? Przykład?

-islamski terrorysta
-emigrant
-uchodźca wojenny
TO jest to samo.

~ niezalogowany
17 sierpnia 2015r. o 21:32
GosiaG napisał(a):
Poskłada Ci się to w logiczną całość , kiedy zaczniesz odróżniać pojęcia :

-islamski terrorysta
-emigrant
-uchodźca wojenny
-chrześcijański terrorysta

P.S.
-fałszywa flaga
-misja "pokojowa" ONZ
;)

Jak widzę ty masz już wszystko po-odróżniane i po-składane, więc już nie warto cię przekonywać.

Dyskusja z kimś takim jak ty przekonanym o swojej nieomylności nie ma dalszego sensu :) pozdrawiam
~likwidacja spoldzielnie mieszkaniowej tr niezalogowany
17 sierpnia 2015r. o 21:35
a gdzie temat w sprawie likwidacji spoldzielni mieszkaniowej trzebien? usuneli ?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 sierpnia 2015r. o 22:25
~ napisał(a): ...
Dyskusja z kimś takim jak ty przekonanym o swojej nieomylności nie ma dalszego sensu :) pozdrawiam

Zgadza się. Z tym , że "ty" pisze się dużą literą , jako wyraz szacunku dla dyskutantki. Mniemam Kolego , że Ty , Jaszczureczce do pięt nie dorastasz , zarówno pod względem wiedzy , jak i inteligencji. Tak więc podyskutować możesz sobie co najwyżej z lustrem. Również pozdrawiam :)

GosiaG napisał(a): ...
Pitia ,Ty to jesteś zakręcony jak domek ślimaka hehe :P

Z tego co wiem to Paweł Szydłowski jest zatwardziałym mięsożercą na diecie kapłańskiej(reptiliańskiej ? ) hehe :D

Ja też. Brzydzę się wegetarianizmem , podobnie jak neoliberalizmem , chociaż kapłanem nie jestem i nigdy nie zamierzałem. Droga Jaszczureczko , zechcesz mi wytłumaczyć biblijne sformułowanie " łyskające miecze " ? Genesis , chwilę po tym jak się okazało , że żreć z drzewa wiedzy nie lzja , nie mówiąc o Drzewie żywota .

Pytam Znawczynię , kto pyta nie błądzi :)

Zechcesz ? :)

Dopisane 17.08.2015r. o godz. 22:25:

~ napisał(a): Europa zdycha ... to już po nas.

I bardzo dobrze :D
Rozumiem , że mówisz w imieniu eurokołchoźników z Brukseli i purpuratów z Watykanu :) Niech Was szlak trafi , tzuzamen do kupy :D Że przypomnę tylko pranie brudnych pieniędzy w Banku Ambriosiano i cierpienia 2500 ateńczyków w wyniku "pakietu pomocowego " z Niemiec i Francji.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza