Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szkola podstawowa-jaki poziom?

~Ja niezalogowany
23 września 2015r. o 15:04
Jaki jest poziom w Boleslawieckich szkolach-szczegolnie zalezy mi na opiniach na temat szkoly na ulicy Ceramicznej oraz na Bankowej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 września 2015r. o 16:14
O którą klasę chodzi Ci konkretnie??
~ niezalogowany
23 września 2015r. o 19:09
~ napisał(a): O którą klasę chodzi Ci konkretnie??
Od przyszlego roku moje dziecko idzie do pierwszej klasy. Slyszalam ze szkoly maja rozny poziom i np szkola na ul Ceramicznej ma duzo wiekszy poziom od szkoly podstawowej nr 2 na Bankowej co rodzice zauwazaja po ilosci lekcji zadawanych do domu.
9478
#lia nieaktywny
23 września 2015r. o 20:44
Raczej wątpie zebys tutaj na forum otrzymala jakąś konkretną odpowiedz, zdania zawsze są podzielone, jeśli juz zalezy Ci na czyjejs opinii to chyba lepiej posluchac znajomych. Jak dziecko bedzie chcialo sie uczyc to kazda szkola jest dobra :)
~ niezalogowany
23 września 2015r. o 22:03
lia napisał(a): Raczej wątpie zebys tutaj na forum otrzymala jakąś konkretną odpowiedz, zdania zawsze są podzielone, jeśli juz zalezy Ci na czyjejs opinii to chyba lepiej posluchac znajomych. Jak dziecko bedzie chcialo sie uczyc to kazda szkola jest dobra :)
Rozmawialam z jedna mama ktorej dziecko chodzi do szkoly na Ceramiczna ze tam duzo wymagaja bo po 2 godziny dziennie odrabia lekcje z pierwszoklasista i rozmawialam tez z mama ktorej dziecko chodzi do szkoly nr 3 i nie maja tam az tyle zadane.
~ niezalogowany
23 września 2015r. o 22:08
Jeśli chodzi o naukę, to SP 3 stawia pierwszakom dosyć wysoko poprzeczkę rzeczywiście. Ale to chyba dobrze - moje dziecko nie narzeka, za to słyszałam rodziców, jak się żalili, że dziecko wraca ze szkoły taaaaaaakie umordowane...
~Mama pierwszaka niezalogowany
24 września 2015r. o 7:53
~ napisał(a):
~ napisał(a): O którą klasę chodzi Ci konkretnie??
Od przyszlego roku moje dziecko idzie do pierwszej klasy. Slyszalam ze szkoly maja rozny poziom i np szkola na ul Ceramicznej ma duzo wiekszy poziom od szkoly podstawowej nr 2 na Bankowej co rodzice zauwazaja po ilosci lekcji zadawanych do domu.

Moje dziecko chodzi do szkoły nr. 2 do pierwszej klasy i jeszcze ani razu nie przyszło do domu bez zadania domowego. A jak go zapisywałam do szkoły wszyscy mówili że tam jest niski poziom.Z czym nie jestem w stanie się zgodzić. Na Bankowej są klasy od 1 do 3, więc można napisać że uczy się z rówieśnikami. Są dodatkowe zajęcia, oraz dodatkowy język obcy. Ale czy to jest ważne? Chyba to czy dziecko jest szczęśliwe, czy ma kolegów koleżanki, czy chętnie chodzi do szkoły.
~ niezalogowany
24 września 2015r. o 8:21
Rozumiem ale czy faktycznie w tych szkolach tak duzo zadaja ze trzeba codziennie po kilka godzin odrabiac lekcje? Przeraza mnie to ze pol dnia 6 latek bedzie w szkole i nastepnych kilka godzin bedzie siedzial przy lekcjach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza