Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Andrzej Duda w Bolesławcu??

3004
#masi nieaktywny
3 października 2015r. o 19:07
kc, skąd pewność, że alter? :) Jak wam się chce sprawdzać jakieś ip i inne bzdety... To uważacie za normalne? :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
3 października 2015r. o 19:13
~ napisał(a): :D

:)

:) ;)

Gdybym się zachowywała jak ta osoba to bym się nad sobą zastanowiła, dlaczego śmieszy was choroba drugiego człowieka. Właśnie przez takie osoby jak wy ludzie boją się iść do psychiatry. Nie pomagacie jej.

Dopisane 03.10.2015r. o godz. 19:13:

masi napisał(a): kc, skąd pewność, że alter? :) Jak wam się chce sprawdzać jakieś ip i inne bzdety... To uważacie za normalne? :)

A czy Ty uważasz za normalne to, że jak chcesz komuś "dowalić" to piszesz spod tyldy jak tchórz ? : ).
3004
#masi nieaktywny
3 października 2015r. o 19:22
kc napisał(a):
...dlaczego śmieszy was choroba drugiego człowieka. Właśnie przez takie osoby jak wy ludzie boją się iść do psychiatry.

Nie zauważyłem aby ktoś się śmiał...
Skoro twoją podstawą jest taka obawa... to jak najszybciej go odwiedź... :)

kc napisał(a):
A czy Ty uważasz za normalne to, że jak chcesz komuś "dowalić" to piszesz spod tyldy jak tchórz ? : ).

Uważam to za normalne, fakt tchórzostwo, może wtedy dana osoba czuje się pewniej? Nie wiem... Nie interesują mnie takie tematy, zostawiam je psychiatrom :)

9176
kc
3 października 2015r. o 19:26
masi napisał(a): Uważam to za normalne, fakt tchórzostwo, może wtedy dana osoba czuje się pewniej?[ c]

Mnie nie pytaj w odróżnieniu od Ciebie tego nie robię : ).
~masi niezalogowany
3 października 2015r. o 19:31
kc napisał(a):
masi napisał(a): Uważam to za normalne, fakt tchórzostwo, może wtedy dana osoba czuje się pewniej?[ c]

Mnie nie pytaj w odróżnieniu od Ciebie tego nie robię : ).

Do mnie piłaś? ;)
Specjalnie się pod falco wpisałem, później się dziwicie, że w Polsce jest źle z powodu waszych wyborów i rozumowania... Zostałaś daleko w lesie ;)
Moje ip jest zupełnie inne ;)
PS Mam nadzieję, że zaskoczyłaś ;)
9176
kc
3 października 2015r. o 19:34
~masi napisał(a): Do mnie piłaś? ;)
Specjalnie się pod falco wpisałem, później się dziwicie, że w Polsce jest źle z powodu waszych wyborów i rozumowania... Zostałaś daleko w lesie ;)
Moje ip jest zupełnie inne ;)
PS Mam nadzieję, że zaskoczyłaś ;)

Szkoda, że Ty nie zaskoczyłeś : ). Nie pisałam o wpisach w tym temacie, tylko ogólnie o forum i dobrze wiesz, że nie raz Ci się zdarzyło napisać " to i owo" spod tyldy np. do emema : ).
3004
#masi nieaktywny
3 października 2015r. o 19:39
Ty naprawdę masz...

Zapanuj nad lękami i marsz do lekarza :D

~ niezalogowany
3 października 2015r. o 19:42
kc napisał(a): Nie pisałam.

Jak na razie to Ty tutaj dowalasz..... :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza