Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory parlamentarne 2015

~ niezalogowany
23 października 2015r. o 16:28
PIS DA, PIS DA, PIS DA wam co tylko chcecie jak tylko na nich zagłosujecie a potem PIS DA, PIS DA, PIS DA wam wała jak Polska cała :P :D :P
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 16:28
~slawek napisał(a): Pomyślcie na kogo powinniśmy głosować aby było lepiej , na tych co już nakradli i juz są ustawieni czy na tych co chcą nakraść aby się ustawić myślę aby tak jak jest albo lepiej powinniśmy zagłosować na tych co już są u koryta bo oni są już nażarci .

Nie pomyślałeś o tym, że może takim zawsze będzie za mało.

Apetyt rośnie w miarę jedzenia...to przysłowie jest jak najbardziej na czasie.
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 16:44
~ napisał(a): PIS DA, PIS DA, PIS DA wam co tylko chcecie jak tylko na nich zagłosujecie a potem PIS DA, PIS DA, PIS DA wam wała jak Polska cała :P :D :P
Tak samo obiecało i dało nam PO nikt nam nie da bez pracy, natomiast najlepiej żeby łapy nie wyciągało na kolacyjki z krewetkami na koszt podatnika , za własne bardzo proszę mogą żreć i chlać do woli - wybrańcy narodu.
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 17:25
PIS DA, PIS DA, PIS DA :P
~Niezdecydowany. niezalogowany
23 października 2015r. o 18:37
~ napisał(a): PIS DA, PIS DA, PIS DA :P
Pomogłeś mi bardzo już wiem że nie PO - jaki wyborca taka partia. Wielkie DZIĘKUJĘ.
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 18:41
~ napisał(a):
~ napisał(a): PIS DA, PIS DA, PIS DA wam co tylko chcecie jak tylko na nich zagłosujecie a potem PIS DA, PIS DA, PIS DA wam wała jak Polska cała :P :D :P
Tak samo obiecało i dało nam PO nikt nam nie da bez pracy, natomiast najlepiej żeby łapy nie wyciągało na kolacyjki z krewetkami na koszt podatnika , za własne bardzo proszę mogą żreć i chlać do woli - wybrańcy narodu.

I Ty uważasz ze PiS nie będzie kolacyjek z krewetkami jadło, nie bedzie żadnych afer ani przekrętów - no to gratulacje! Naprawdę... Żal czytać. Takie same z nich sa gnidy jak z Po tylko ze poglądy maja skrajne i radykalne i wariatów więcej w PiS. Zobaczymy jaka listę afer i kolesiostwa stworzy PiS. Tylko po wyborach będziemy im mogli skoczyć.
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 18:49
~Ja napisał(a):
~slawek napisał(a): Pomyślcie na kogo powinniśmy głosować aby było lepiej , na tych co już nakradli i juz są ustawieni czy na tych co chcą nakraść aby się ustawić myślę aby tak jak jest albo lepiej powinniśmy zagłosować na tych co już są u koryta bo oni są już nażarci .

A nie pomyślałeś że to koryto bez dna ,Kupuję domy w Hiszpanii Kanadzie USA dzieci kształcą poza granicami kraju ,a tam się płaci za naukę.

Ale czy ktoś naprawdę uważa ze PiS bedzie kradł mniej niz PO? Bo ja myśle ze nie ma to znaczenia czy ktoś jest przy korycie, czy chce do niego sie dostać. Taki to rodzaj ze zawsze bedzie kradł tyle ile bedzie mógł. Pytanie leży gdzie indziej - ze kradli bedą - to pewne i tu sie nie ma co łudzić - ale czy poza tym złodziejstwem moze jeszcze dojść do gorszych rzeczy?? Jak słyszę postulaty PiS to czasami sie boje. Jak ich słucham czasami ... Ich wizji Polski która musi byc taka jaką oni sami wymyślili. Skrajnie jednostronna konstytucja tak naprawdę cofająca nas na tle Europy i to mocno. Podejmowanie decyzji na wiecach, ludzie niemalże obłąkani sprawujący wazne funkcje państwowe. To jest straszne... Co do złodziejstwa naprawdę nie wiem czy ktoś tak szczerze wierzy ze PiS bedzie utraciwszy od Platformy ... A choćby skoki ... Ludzie ogarnijcie sie. To gra wyborcza. Jak ta cała dudapomoc.
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 19:00
~były już wyborca po napisał(a):
~prezes napisał(a): Jak można być takim zaślepionym idiotą aby głosować na PiS? Nie widzicie co oni robią? Każdy inny ale nie PiS. To banda oszołomów nie mających pojęcia o czym mówią - patrz bilion przez okres ich rządówczterysta miliardów kaczora....
To samo od 8 lat serwuje nam po ,każdy tylko nie PO, po czynach ich poznaliśmy, nie po pustych słowach, im częściej ta partia wraz z panią Kopacz występuje tym bardziej pokazuje swoją prawdziwą twarz, czy jeszcze jesteśmy w stanie następny raz dać się oszukać, może i lepiej się żyje w Polsce ale tylko kolesiom ,i oczywiście władzy, reszta obywateli jest potrzebna raz na cztery lata, żeby ta władza mogła utrzymać się przy kasie podatnika ,skubanego na każdy możliwy sposób się .Może i Polska jest piękniejsza ale nie jest to zasługą panującej nam miłościwie władzy tylko dzięki pracy obywateli i ich podatkom, zadłużeniu ,które jeszcze nasze wnuki nie będą mogły spłacić, ale tylko wtedy gdy nasze dzieci będą chciały tu mieszkać i żyć, pracować
na dobrobyt naszego kraju możemy odbudować majątek Polski, wyprzedany i zniszczony przez wszystkich do chwili obecnej rządzących, nie liczmy na to , że ktokolwiek nam pomoże ,każdy dba o własny interes ,żaden imigrant z kraju arabskiego nie przyjedzie tutaj żeby pracować, raczej będzie liczył na darmowe utrzymanie, i poszanowanie swoich praw islamu. Nie namawiam na głosowanie na żadną partię ,bo każdy z nas powinien uczciwie, zgodnie z własnym sumieniem zagłosować, kierując się rozumem, a nie pustymi obietnicami.

Co za bzdury??? Jacy kolesie?? Zobaczycie kolesi dopiero jak PiS władze obejmie. Jeszcze nie wygrali a juz obsadzają stanowiska. Juz odgrażają sie kogo zwolnią. To dopiero bedzie pokaz chamstwa i kolesiostwa. Co do rządów platformy -a karta dużej rodziny? A podręczniki dla dzieci? A tacierzyński? Dopłaty do przedszkoli? A spadek bezrobocia? Wzrost płacy minimalnej o blisko 80% w stosunku do 2008? A drogi i mosty? Kazdy z nas z tego korzysta - nie kolesie. Ja sie pytam co zrobił PiS kiedy rządził??? Wyedy oczywiście kolesi nie było prawda??? Najwieksza porażka jest głosować na tych wariatów z PiS-u. Przydało by sie zeby oni na tym stracili najwiecej.
REKLAMA BAU zaprasza