~Anonim niezalogowany 23 października 2015r. o 10:43
"Ostatnie cztery tygodnie rozmawiałem z ludźmi, wymieniałem z nimi myśli i spostrzeżeń. Przyjmowałem celne uwagi moich rozmówców. Rozmowy, twarzą w twarz i mnóstwo emocji, były dla mnie wielką lekcją życia! Bardzo wiele się w tych tygodniach nauczyłem. Naprawdę. "
Cztery tygodnie rozmawiał z wyborcami i wiele się nauczył.
Takich omnibusów nam trzeba.
Lemingradzie , głosujmy na niego. Załatwi nam wszystko w Warszawie co chcemy.
Zwykły plebs uczy się całe życie i nic nie potrafi, dlatego takim kandydatom trzeba dać szansę.
~wyborca niezalogowany 23 października 2015r. o 11:28
Przez rok miał ZERO interpelacji! Może dlatego ich nie ma bo bardzo chciał na posła? Po co zatem kandydował na radnego? Jakie ma osiągnięcia jako radny, jako działacz społeczny? Jak pomaga ludziom? Czy sama plakietka PO wystarczy do robienia kariery? Chyba tak, starosta z nadania coś o tym wie.
~LEWEL niezalogowany 23 października 2015r. o 11:40
-" Od 2009 roku pracuję przy sprawach prawnych, walczę o moich klientów w urzędach i przed sądem, pomogłem tak tysiącom konkretnych ludzi."-sześć lat tj.2190 dni odliczyć święta i inne to kiedy człowieku miałeś czas żeby pomóc tysiącom ludzi ????
- a jakoś jako radnego nie miałem okazji słyszeć. z Bolesławca był już taki poseł,który nie zabierał głosu z mównicy poselskiej tylko dlatego,że temat który chciał poruszyć wygłosił jego przedmówca.Sam o tym kiedyś powiedział na spotkaniu z mieszkańcami Bolesławca.
-Wiem fajnie by było żeby mieć posła z Bolesławca ale tak się składa,że szkoda w/g mnie głosu ...
~pinochet niezalogowany 23 października 2015r. o 13:40
Mam kredyty w złotówkach.Frankowscy patrzyli na mnie jak na idiotę,a teraz Taki Krzemiński za moje pieniądze chce im pomagać.U nas na takich jak on mówi się,że szuka głupszych od siebie.
~Ramaj niezalogowany 23 października 2015r. o 19:26
Jak kandydował do R.M. to kolędował po domach i deklarował określoną opcje polityczną- jak wszedł to nagle zaczął podnosić łapki tak jak życzył sobie Pan Prezydent.