~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Czy w Bolesławcu zawiązuje się KOD ponieważ chciałbym się zapisać i brać czynny udział w obronie Naszej Wolności ,zaznaczam że jestem bezpartyjny ale dzisiejsza manifestacja uzmysłowiła mi że w Narodzie Siła ,jak można wspomóc ten Ruch Narodowy finansowo bo chętnie się dołożę.
Gdzie byłeś jak POpaprańcy łamali prawo i niszczyli demokrację kiedy uznali 1/5 głosów w wyborach za nieważne? Czy też wyrzucając do kosza setki tysięcy głosów za referendami? I wtedy kiedy POpaprańcy uchwalili ustawę łamiąc konstytucję i uchwalając sędziów trybunału na zapas. Poczekaj na jutrzejszą manifestację, co powinna ci uzmysłowić czym jest demokracja i kiedy większość popiera obecne zmiany. Ciekawe co jutro będziesz pieprzył, może nadal że demokracja jest zagrożona. :]
Siedziałem za korzeniem tak jak twój idol Jarek w stanie wojennym ,z tą 1/5 głosów to niedouczone mohery nie umiały prawidłowo skreślić listy
wyborczej,Co do jutrzejszego przemarszu tych prawdziwych polaczków to ci
powiem że mi to lata.
~ napisał(a): twoj ... jest tak maly i ztego powodu bredzisz czlowieku bredzisz
Zastosowana autokorekta
mir.ko napisał(a): sąd jak sąd, mysle ze przed Trybunałem
~Duda pomoc napisał(a):I to właśnie poziom dyskusji , jak brakuje argumentów zaczynają się epitety...brawo tak trzymać .Dyskusja z prymitywem nie ma sensu.~ napisał(a):~ napisał(a): Panie Duda, prezydentura przeminie a smród i hańba zostanie.To tak samo jak po panu Komorowskim.
Co masz anonimowa świnio do Pana Prezydenta Komorowskiego.
~ napisał(a):~Duda pomoc napisał(a):I to właśnie poziom dyskusji , jak brakuje argumentów zaczynają się epitety...brawo tak trzymać .Dyskusja z prymitywem nie ma sensu.~ napisał(a):~ napisał(a): Panie Duda, prezydentura przeminie a smród i hańba zostanie.To tak samo jak po panu Komorowskim.
Co masz anonimowa świnio do Pana Prezydenta Komorowskiego.