Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zrób Szlachetną Paczkę
~ niezalogowany
20 listopada 2015r. o 13:41
Ja nie pomagam. A kto mi pomoże?? znam rodziny co ojciec pracuje ma na umowie najniższą krajową ale szef daje mu więcej żeby jeszcze na mops sie załapał a żonka na umowe zlecenie i ciągną kase z mopsu przedszkole za darmo itd. i mają więcej kasy niż ja. Ile jest takich rodzin w Bolesławcu?? pełno...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 listopada 2015r. o 15:05
Wiem że jutro będzie otwarta baza ludzi. Ale ja mówie to co czytałam w tamtym roku.Więc dostałam do wniosku że napewno na szlachetna paczkę nie pomogę niektórzy mają tyle co ja dochodu. Ale pomagam w inny sposób robię paczki na mikołaja dla biednych dzieci.co miesiąc wpłacane na jedno chore dziecko na siepomaga co miesiąc jest inne .
~- niezalogowany
20 listopada 2015r. o 16:37
Nikt nikogo nie zmusi i nikt nikomu nie karze pomagać innym.To jest każdego indywidualna sprawa!!!Mnie osobiście nie stać,aby być w pełni darczyńcą dla rodziny,ale na pewno pomogę dostarczając rzeczy, które rodzinie mogą się przydać,oczywiście po wcześniejszej rozmowie z wolontariuszem.Uważam,że WARTO POMAGAĆ,bo nigdy nie wiadomo,co nas w życiu może spotkać i czy sami kiedyś nie będziemy potrzebować pomocy innych.Wielki szacunek dla wszystkich wolontariuszy i życzę szybkiego znalezienia jak największej liczby DARCZYŃCÓW.Pozdrawiam
315
#mir.ko nieaktywny
20 listopada 2015r. o 17:14
PanM napisał(a):
jegomosc napisał(a): Panie M,
Ja jestem zdanie, że ludzie sami sobie najlepiej poradzą z pomaganiem słabszym, tym którzy mają problemy itp. i zrobią to lepiej od państwa. Dlatego jestem zdania, że podatki powinny być jak najniższe, by to ludzie decydowali co z pieniędzmi chcą zrobić.

I tu moje pełna akceptacja.
Czy ja kiedykolwiek pisałem inaczej ?

Jakis przyklad państwa gdzie ten mechanizm sprawnie dziala czy mamy byc pierwszymi ryztkantami. ? Moze jakies jest a ja nie wiem w ktorego mozna by pojsc
3145
#hemi nieaktywny
20 listopada 2015r. o 20:35
Super akcja )

Ale jak z wieloma innymi tego typu akcjami (np.WOSP) ,zawsze znajda sie osoby ,które beda szukały haków ,typu,że przekręty,ze nie ma pewnoci ,że dary trafia tam gdzie trzeba lub sztandarowe i typowe -po co wyręczac panstwo,bo to ono powinno pomagac ,a nie jakies Wośpy,czy Szlachetne Paczki... :(

Racja.Jak najbardziej bym sobie marzył o tym aby takie Szlachetne Paczki ,czy Wośpy nie były potrzebne, że panstwo nikogo nie zostawi na lodzie.

Ale mamy jak mamy i skoro ma ktos pomysł w którym biora udział OCHOTNICY (zarówno organizatorzy jak i darczyńcy) to w czym problem dla hejterów - przeciez im na siłe nikt bluzy,skarpetek,mikrofali,czy szafy nikt nie zabierze ;)

Org wie,że jak cos to pod tel jestem ;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
21 listopada 2015r. o 6:47
ta akcja jest przynajmniej uczciwa i prosta w przeciwieństwie do wośp.
~klucz-nick niezalogowany
21 listopada 2015r. o 15:52
~ napisał(a): ta akcja jest przynajmniej uczciwa i prosta w przeciwieństwie do wośp.
ta akcja była by wspaniała gdyby pomagała co dziennie,a nie raz w roku,rok ma 365 dni więc co ci ludzię będą jedli przez 364 dni ?? :P
~ niezalogowany
21 listopada 2015r. o 17:06
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a): ta akcja jest przynajmniej uczciwa i prosta w przeciwieństwie do wośp.
ta akcja była by wspaniała gdyby pomagała co dziennie,a nie raz w roku,rok ma 365 dni więc co ci ludzię będą jedli przez 364 dni ?? :P

Boże jaki ty jesteś głupi. W każdym komentarzu dajesz tego wyraz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza