masi napisał(a):
Nie czytasz co piszę... Napisałem jasno, niech każdy sobie wierzy w co chce... :)
falco napisał(a): bo coś sukienkowi biją na alarm że wpływy z tacy jakby mniejsze... :D
Mgosia napisał(a):masi napisał(a):
....dlaczego chrzczą ludzi, którzy nie wyrazili na to zgody? W imię statystyk? ;)
A jak kiedyś będziesz miał swoje dziecko, to zapytasz je po urodzeniu o zgodę czy chce takiego tatusia i to wszystko co mu oferujesz ? Raczej nie, bo będziesz jego rodzicem i w dbałości o jego dobro sam o tym zadecydujesz . Bo chyba nie skrzywdzisz własnego dziecka ?
Tyczy się to tylko ludzi naprawdę wierzących, a nie tych co liczą na prezenty od chrzestnych ...tego to i ja nie rozumiem i nie popieram .
Po raz drugi zapiał kur :> dobranoc :D
Mgosia napisał(a):masi napisał(a):
Nie czytasz co piszę... Napisałem jasno, niech każdy sobie wierzy w co chce... :)
Nie nie oceniam tak innych, odniosłam wrażenie , że drwisz z nas .
Niech wierzy, każdy ma wybór i mi nic do tego, nie chcę też , żeby ktoś moją wiarę podważał.
gover napisał(a):falco napisał(a): bo coś sukienkowi biją na alarm że wpływy z tacy jakby mniejsze... :D
Jest na juz dwunastu przedsiebiorcow w Boleslawcu, ktorzy oddaja na "tace" dziesiecine. 10% procent dochodow.
gover napisał(a): ... Ostatecznym sedzia jest nasze sumienie.
Mgosia napisał(a): Afiszuj ? To jak Ty to widzisz , kto i jak ma się wypowiadać w tym temacie ? Tylko przeciwnicy ?
masi napisał(a): Jest na juz dwunastu przedsiebiorcow w Boleslawcu, ktorzy oddaja na "tace" dziesiecine. 10% procent dochodow.