Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia tak czy nie ?

2945
Mgosia
3 grudnia 2015r. o 23:19
masi napisał(a):
Nie czytasz co piszę... Napisałem jasno, niech każdy sobie wierzy w co chce... :)

Nie nie oceniam tak innych, odniosłam wrażenie , że drwisz z nas .
Niech wierzy, każdy ma wybór i mi nic do tego, nie chcę też , żeby ktoś moją wiarę podważał.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9984
#gover nieaktywny
3 grudnia 2015r. o 23:20
falco napisał(a): bo coś sukienkowi biją na alarm że wpływy z tacy jakby mniejsze... :D

Jest na juz dwunastu przedsiebiorcow w Boleslawcu, ktorzy oddaja na "tace" dziesiecine. 10% procent dochodow.
3004
#masi nieaktywny
3 grudnia 2015r. o 23:23
Mgosia napisał(a):
masi napisał(a):
....dlaczego chrzczą ludzi, którzy nie wyrazili na to zgody? W imię statystyk? ;)

A jak kiedyś będziesz miał swoje dziecko, to zapytasz je po urodzeniu o zgodę czy chce takiego tatusia i to wszystko co mu oferujesz ? Raczej nie, bo będziesz jego rodzicem i w dbałości o jego dobro sam o tym zadecydujesz . Bo chyba nie skrzywdzisz własnego dziecka ?
Tyczy się to tylko ludzi naprawdę wierzących, a nie tych co liczą na prezenty od chrzestnych ...tego to i ja nie rozumiem i nie popieram .
Po raz drugi zapiał kur :> dobranoc :D

Dalej mnie nie czytasz
:D

Dopisane 03.12.2015r. o godz. 23:23:

Mgosia napisał(a):
masi napisał(a):
Nie czytasz co piszę... Napisałem jasno, niech każdy sobie wierzy w co chce... :)

Nie nie oceniam tak innych, odniosłam wrażenie , że drwisz z nas .
Niech wierzy, każdy ma wybór i mi nic do tego, nie chcę też , żeby ktoś moją wiarę podważał.

To nie afiszuj się z nią, masz swoją wiarę to zachowaj to dla siebie (wypadałoby) , nie nawracaj innych... ktoś będzie chciał to na pewno skontaktuje się z Tobą :)

Dopisane 03.12.2015r. o godz. 23:23:

gover napisał(a):
falco napisał(a): bo coś sukienkowi biją na alarm że wpływy z tacy jakby mniejsze... :D

Jest na juz dwunastu przedsiebiorcow w Boleslawcu, ktorzy oddaja na "tace" dziesiecine. 10% procent dochodow.

NIe ma jak to płacić "za wiarę" ;)
Sumiennie :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
2900
#falco nieaktywny
3 grudnia 2015r. o 23:23
znacie to powiedzenie?...wiecie kto to powiedział?
''dajcie mi na siedem lat dziecko a uczynię z niego człowieka''
dlaczego dziecko?...i co znaczy ''człowieka''?

"bierz życie z każdym oddechem..."
2945
Mgosia
3 grudnia 2015r. o 23:24
Afiszuj ? To jak Ty to widzisz , kto i jak ma się wypowiadać w tym temacie ? Tylko przeciwnicy ?

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 grudnia 2015r. o 23:25
gover napisał(a): ... Ostatecznym sedzia jest nasze sumienie.

Przeginasz pałę ... informatyku . Jakiś czas temu twierdziłeś , że sumienia można i należy kształtować , co sprawiło , że zmieniłeś zdanie ? Czyżby pobyt w Arabi Saudyjskiej ? :D

Qurwa , kiedy Wy pseudointelektualiści , nauczycie się wreszcie pisać po polsku ? Ja wiem , że to trudne jest , ale można to zrobić . Trzeba chcieć :)

Gover , dziecko Drogie , jak wpadniesz na chwilę do Kraju , zapraszam Cię na szachy. Mam kilka marzeń do spełnienia , pragnień , fobii do realizacji ... i zwyczajnie ... lubię stawiać mata :)

Ostatecznie ... dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3004
#masi nieaktywny
3 grudnia 2015r. o 23:28
Mgosia napisał(a): Afiszuj ? To jak Ty to widzisz , kto i jak ma się wypowiadać w tym temacie ? Tylko przeciwnicy ?

Czy ktoś się "nawracał" abyś zrezygnowała z wiary? :)

Dopisane 03.12.2015r. o godz. 23:28:

Cię* miało być :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
9984
#gover nieaktywny
3 grudnia 2015r. o 23:28
masi napisał(a): Jest na juz dwunastu przedsiebiorcow w Boleslawcu, ktorzy oddaja na "tace" dziesiecine. 10% procent dochodow.

NIe ma jak to płacić "za wiarę" ;)
Sumiennie :)
Nie za wiare, ale na wiare. Mysle, ze pozwolisz mi dysponowac moimi finansami. Sumiennie to byloby 30%, ale aktualne warunki fiskusa
nie sprzyjaja takim zamiarom.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza