~~$ napisał(a): Dokładnie. Gorszy sort niech pozostanie na marginesie. Tam jego miejsce.
~~Anty ... napisał(a):~~$ napisał(a): Dokładnie. Gorszy sort niech pozostanie na marginesie. Tam jego miejsce.
twoje miejsce jest w dupie ze stolcem
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): i niech mi tu nikt nie pierdzieli o tym bym o mi. czymś takim kochał ten kraj...
''Trauma po poronieniu jest trudna do opisania. Jednak nie dla urzędników, bo i to umieją wcisnąć do rubryczki w Excelu. Postanowili więc zobowiązać szpitale, by wysyłały do Głównego Urzędu Statystycznego nazwiska matek, które straciły dziecko. I informację, czy było ono ślubne czy nie. Jeśli tak, potrzebna jest i data zawarcia małżeństwa. Czy chodzi o to, by ustalić czy dziecko zostało poczęte przed ślubem? ''
udanego dnia wszystkim anytypisowcom :D Dopisane 11.03.2017r. o godz. 12:02:coś mi uciekło ale co tam
to wina pisorów :D
~~Czyż napisał(a): tak czy jak pis to szambo i istnieje pilna potrzeba zrobić z nimi porządek.Czyżbyś wiedział jak tego dokonać - podziel się z nami , co masz na myśli pisząc - potrzeba zrobić z nimi porządek ?.