Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~Anty pisior niezalogowany
11 marca 2017r. o 11:03
~~$ napisał(a): Dokładnie. Gorszy sort niech pozostanie na marginesie. Tam jego miejsce.

twoje miejsce jest w dupie ze stolcem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
11 marca 2017r. o 11:10
~~Anty ... napisał(a):
~~$ napisał(a): Dokładnie. Gorszy sort niech pozostanie na marginesie. Tam jego miejsce.

twoje miejsce jest w dupie ze stolcem

Rzadkim stolcem.

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
11 marca 2017r. o 12:02
i niech mi tu nikt nie pierdzieli o tym bym o mi. czymś takim kochał ten kraj...

''Trauma po poronieniu jest trudna do opisania. Jednak nie dla urzędników, bo i to umieją wcisnąć do rubryczki w Excelu. Postanowili więc zobowiązać szpitale, by wysyłały do Głównego Urzędu Statystycznego nazwiska matek, które straciły dziecko. I informację, czy było ono ślubne czy nie. Jeśli tak, potrzebna jest i data zawarcia małżeństwa. Czy chodzi o to, by ustalić czy dziecko zostało poczęte przed ślubem? ''

udanego dnia wszystkim anytypisowcom :D

Dopisane 11.03.2017r. o godz. 12:02:

coś mi uciekło ale co tam
to wina pisorów :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
11 marca 2017r. o 12:36
falco napisał(a): i niech mi tu nikt nie pierdzieli o tym bym o mi. czymś takim kochał ten kraj...

''Trauma po poronieniu jest trudna do opisania. Jednak nie dla urzędników, bo i to umieją wcisnąć do rubryczki w Excelu. Postanowili więc zobowiązać szpitale, by wysyłały do Głównego Urzędu Statystycznego nazwiska matek, które straciły dziecko. I informację, czy było ono ślubne czy nie. Jeśli tak, potrzebna jest i data zawarcia małżeństwa. Czy chodzi o to, by ustalić czy dziecko zostało poczęte przed ślubem? ''

udanego dnia wszystkim anytypisowcom :D Dopisane 11.03.2017r. o godz. 12:02:coś mi uciekło ale co tam
to wina pisorów :D

I ojców w drugiej tabelce excel ; tych którzy byli kawalerami w momencie poczęcia , tych którzy byli w trakcie małżeństwa z partnerką i tych którzy byli w trakcie poczęcia z inną kobietą w małżeństwie.
Oraz godzinę i dzień robienia dziecka jak i miejsce gdzie i na czym.
2900
#falco nieaktywny
11 marca 2017r. o 13:44
właśnie tak
wprowadzić kolejne ''rejestry'' a może wręcz ''czipowanie''
robią to już z psami więc dlaczego ie robić tego z ludzmi ?
w tym pisowskim bagnie myślę że wystarczy kolejna ''ustawa''

to pokazuje w jak popierdzielonym kraju przyszło nam żyć ...
to pokazuje też i to jaki poziom umysłowy reprezentuje ten pisowski elektorat bo przecież nikt teraz nie napisze że dzięki ''lemingom'' ta banda idi.ot.ów rządzi teraz tym biednym krajem
po ostatnim ''popisie'' w Brukseli już długo nie będzie lepiej ...
będzie coraz gorzej i jestem pewien że tylko kolejna ''wiosna ludów'' jest (być może )w stanie coś zmienić ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
11 marca 2017r. o 14:04
falko, bez obrazy, ale jak tak słucham ciebie, to tak jak tych pijaczków pod sklepem
~~Czyż niezalogowany
11 marca 2017r. o 15:11
tak czy jak pis to szambo i istnieje pilna potrzeba zrobić z nimi porządek.
14240
M21W2
11 marca 2017r. o 15:55
~~Czyż napisał(a): tak czy jak pis to szambo i istnieje pilna potrzeba zrobić z nimi porządek.
Czyżbyś wiedział jak tego dokonać - podziel się z nami , co masz na myśli pisząc - potrzeba zrobić z nimi porządek ?.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza