Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
28 marca 2017r. o 20:46
~~Fakty, TVN, onet itp. napisał(a): To polskojęzyczne media. Należące zwłaszcza do Niemców. Stąd wniosek, że treści są zawsze zgodne z linią Polsce nieprzychylna. Wysyłają polecenia jak "polscy" "dziennikarze" mają nas oglupiac, przyprawiajac np. najlepszemu w naszym rządzie Ministrowi Antoniemu Macierewiczowi "gebe". Zdrajcom i agenturze wplywu ucieka wielkie "koryto stąd takie wrzaski /aż milo/.
Smutne to bardzo, że niektórzy dają się na te plewy nabierac.
Polak musi być mądry!
Z wyliczeń wynika, że aż 98 procent tego badziewia medialnego jest na naszym rynku.
Po zdradzieckim okrągłym stole daliśmy sobie to wydrzeć.

Tak jak ogłupia TVP, wSieci czy Gazeta pseudo Polska ,nawet w Korei Północnej tak nie kłamią, Przypomnę że bracia Kaczyńscy też byli uczestnikami okrągłego stołu ale o tym historia według PiS nie uczy i fajnie by było jakbyś podał źródło Tych rewelacji.A teraz wytrzyj monitor bo cały zaplułeś.I nie zapomnij na przyszłość jako Polak lepszego sortu o pis owni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
28 marca 2017r. o 20:49
dobre :D

zapytaJ go jeszcze o kasę z PC :D
o tym tez pislanderzy milczą :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
28 marca 2017r. o 21:07
falco napisał(a): dobre :D

zapytaJ go jeszcze o kasę z PC :D
o tym tez pislanderzy milczą :D

Jasne a o 4 nad ranem wjadą mi smutni panowie z Misiewiczem na czele(to ten co generałom się nie kłaniał) i mnie zabiorą do siedziby kaczostapo na Nowogrodzką ,nie dzieki ,mi tu dobrze,pozatym jako rasowy leming senny jestem:)
2900
#falco nieaktywny
28 marca 2017r. o 21:12
:)
ok.
ja wiem ,Ty wiesz ,wiedzą o tym miliony takich jak my a temu tam powyżej po prostu wybacz ...
:D
co poradzimy na to że zawsze znajdzie się jakiś sługus lubiący lizać buty jakiejs tam prezesiny :D
spokojnej nocy :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
28 marca 2017r. o 21:22
dzięki,ale nie wiem czy widziałeś buty prezesa, beeee, tylko dla uzależnionych od lizania. Spokojnej nocy
~~San Escobar niezalogowany
28 marca 2017r. o 21:25
~~ napisał(a): dzięki,ale nie wiem czy widziałeś buty prezesa, beeee, tylko dla uzależnionych od lizania. Spokojnej nocy

Prawdziwy facet jest z kobietą a nie z kotem
~~ niezalogowany
28 marca 2017r. o 21:56
~~San Escobar napisał(a):
~~ napisał(a): dzięki,ale nie wiem czy widziałeś buty prezesa, beeee, tylko dla uzależnionych od lizania. Spokojnej nocy

te, europejczyku, a gdzie ta łącząca ponoć was wszystkich POstępaków i nowoczesnych tolerancja?
~~ niezalogowany
28 marca 2017r. o 22:09
~~ napisał(a):
~~San Escobar napisał(a):

te, europejczyku, a gdzie ta łącząca ponoć was wszystkich POstępaków i nowoczesnych tolerancja?

czekaj, a już wiem wygineła wraz z wyborem Kaczyńskiego na marszałka POlski, bo jak dobrze pamiętam dzieli Polaków na lepszy i gorszy sort,no ale skleroza w wykonaniu PiSto norma.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza