Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
28 marca 2017r. o 22:09
~~ napisał(a):
~~San Escobar napisał(a):
~~ napisał(a): dzięki,ale nie wiem czy widziałeś buty prezesa, beeee, tylko dla uzależnionych od lizania. Spokojnej nocy

Prawdziwy facet jest z kobietą a nie z kotem

te, europejczyku, a gdzie ta łącząca ponoć was wszystkich POstępaków i nowoczesnych tolerancja?

czekaj, a już wiem wygineła wraz z wyborem Kaczyńskiego na marszałka POlski, bo jak dobrze pamiętam dzieli Polaków na lepszy i gorszy sort,no ale skleroza w wykonaniu PiSto norma.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
28 marca 2017r. o 22:10
falco napisał(a): :)
ok.
ja wiem ,Ty wiesz ,wiedzą o tym miliony takich jak my a temu tam powyżej po prostu wybacz ...
:D
co poradzimy na to że zawsze znajdzie się jakiś sługus lubiący lizać buty jakiejs tam prezesiny :D
spokojnej nocy :)

takie eunuchy jak falco i jego klony potrafią tylko obszczekiwać
~~oLO niezalogowany
28 marca 2017r. o 22:32
Hejka ...ki bereciki jeszcze nie pospadały to jeszcze fajnie wyglądacie .Macie sporo problemów -no a będzie jeszcze więcej taki los ludzi o krótkim rozumku .
USŁYSZYMY SUM I WIELKI JAZGOT -TO BĘDZIE STRACH

Zastosowana autokorekta

211
skorn
28 marca 2017r. o 22:37
http://www.rp.pl/Rzecz-o-polityce/303289883-Michal-Szuldrzynski-Najwiekszy-wrog-dobrej-zmiany-to-TKM.html#ap-1

<i>
~~ niezalogowany
29 marca 2017r. o 1:00
Czy pamięta Pan demonstracja sprzed dwóch i trzech lat z 11 września, który to jest Dniem Niepodległości w Polsce... – zapytał w pewnym momencie Mateusz Morawiecki.

Imigrant jakiś, czy co?
2900
#falco nieaktywny
29 marca 2017r. o 6:53
''To Józef Piłsudski, dla którego powstanie warszawskie było symbolem i źródłem odbudowy wojska polskiego. To Roman Dmowski, dla którego dziedzictwo powstania warszawskiego było symbolem konieczności odbudowy siły patriotyzmu narodu polskiego – mówił Antoni Macierewicz''

:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 marca 2017r. o 7:31
To , że rząd Pisu nie chce islamskiego desantu , to fakt . A z faktami się nie dyskutuje , tylko aprobuje.

Plus dla Pisu , bo :

http://alexjones.pl/aj/aj-swiat/aj-wiadomosci/item/111844-przekaz-lekarki-w-niemczech-dla-swiata

Takiej Europy chcecie , również w Polsce ? . Jak sobie przypomnę , że Episkopat Polski , do spóły z komuchami z eurokołchozu nakazuje przyjmować pod strzechy na bazie chrześcijańskiego miłosierdzia , to ... obiecałem , że kląć nie będę :)

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~biało-czerwony niezalogowany
29 marca 2017r. o 8:33
pis to szambo nurki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza