Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~zbychu niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 18:41
~~Luk napisał(a):
~~ napisał(a):
~~opoka napisał(a): Powyższa tabelka to urojenie tych którzy utracili przywileje.

Nigdy nie byłam przy władzy ale moja sześcioosobowa rodzina jest za odsunięciem od władzy PIS.

Na tak dziadkom zabrali ubeckie emerytury, KOD przestał płacić, za co żyć towarzysze.

tobie pis zabrał rozum
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pis-zabierze niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 18:44
http://wolnosc24.pl/2017/01/08/od-1-stycznia-tna-i-upraszczaja-podatki-kto-rumunia-slowacja-wegry-wlochy-wielka-brytania-a-polska-brnie-w-socjalistyczne-rozwiazania-komentarz/

PiS zacofania partia
~~opoka niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 18:59
Do POprzedniej koalicji rządzącej oraz byłego prezesa TK,gdzie moja kasa z OFE!!?
~~wiem co mówię niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 19:01
~~opoka napisał(a): Do POprzedniej koalicji rządzącej oraz byłego prezesa TK,gdzie moja kasa z OFE!!?

A myślisz że pis Ci nie zabierze tego co zostało o OFE?
ZUS też nie ma żadnych pieniędzy a jeszcze do emerytur jako obywatele dokładamy.
~~ niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 19:05
~~opoka napisał(a): Do POprzedniej koalicji rządzącej oraz byłego prezesa TK,gdzie moja kasa z OFE!!?

Ile to niby ukradli ci tej kasy ??
~~anty - pis niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 19:44
wszyscy się zgodzą że PO była złą partią i nie zrobiła nic.
za to za PO biznes się rozwijał a waluty były stabilne.
Pis zrobił pogrom i nie liczą się z nikim ani niczym poza sobą!
Ludzie którzy służyli Polsce w jednostkach GROM, wojskach wywiadu i komandosów, policji i straży pożarnej zostali obrażeni a z ubecją i komunizmem nie mają nic wspólnego tylko pis zasiał propagandą i część idiotów w to uwierzyła. Poza tym gospodarka się zwinęła, ratingi, niepewność. Bo pis uważa że wszystko może i państwo traci zaufanie!
~~kest niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 19:57
Wcześniejsze wybory teraz skonczyłyby się jeszcze wyższą wygraną PiS-u.
Jeszcze nie pora !
Trzeba zaczekać aż przepieprzą całą kasę państwową i naród porządnię się na nick wqurwi.
~~opoka niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 20:24
Aby przywrócić pracę sejmu RP, należy przegłosować odebranie immunitetow pseudo opozycji i surowo KARAĆ,KARAĆ,KARAĆ!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza