~~kest napisał(a): Wcześniejsze wybory teraz skonczyłyby się jeszcze wyższą wygraną PiS-u.
Jeszcze nie pora !
Trzeba zaczekać aż przepieprzą całą kasę państwową i naród porządnię się na nick wqurwi.
Nie polega to na tym że roztrwonią majątek narodowy i wtedy ich pogonią ,wyobraźcie sobie ludzie oszczędzali pieniądze latami a później puszczą ich w skarpetkach,ja już przerabiałem takie czasy dzieciom wpłacałem pieniądze na książeczki systematycznego oszczędzania i po kilkunastu latach inflacja zżarła wszystko..
Ponieważ jestem przeciwnikom polityki PIS ,wszyscy pisowcy chcą abym z PO,KOD itd. Ale ...e ja ich nie popieram ,tak jak i gro społeczeństwa .
KTÓRE NIE POPIERA ŻADNEJ PARTII .NIECH WRESZCIE ZAISTNIEJE KTOŚ KTO SPEŁNI OCZEKIWANIA DEMOKRATYCZNEGO SPOŁECZEŃSTWA A WAS JESZCZE RAZ DO 6 KLASY BO WAS PRZEPOŚCIŁA NAUCZYCIELKA ŻENADA
~~czarny Wiesiek z Grodźca niezalogowany 10 stycznia 2017r. o 20:40
Opozycja jaka jest taka jest ale dzięki temu że krzyczy pis jeszcze się powstrzymuje. Uważam że wszystko co pis robi jest bardzo złe a na chwilę obecną nie ma na kogo głosować.
Partyjne rządy trwają od komuny i od komuny wszystkie robią to samo.
Po pierwsze robią wszystko by trwać u władzy .
Po drugie wzmacniają pozycję władzy i skarbu państwa wobec obywateli.
Po trzecie uzależniają od siebie coraz więcej elektoratu dają zatrudnienie poplecznikom i ich rodzinom w spółkach skarbu państwa lub samorządowych.
Wielki udział w trwaniu władzy anty obywatelskiej odgrywa kościół który pieczy przy okazji swoje pieczenie.[img=1484081085_zdb7m3a.jpg]
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Trudno uwierzyć że mamy XXI wiek i już kilkadziesiąt lat pozornie uwolnieni jesteśmy od komuny.
Jak możliwe jest że takim dużym społeczeństwem rządzi niezrównoważony w. ariat .Steruje sejmem , polityką , gospodarką za nic nie odpowiadając.Do tego jako szefa MON wyznaczy autentycznego oszołoma.
Po wielu latach rządów złodziei i malwersantów wybraliśmy sobie polityczny " GWÓŹDŹ DO TRUMNY "
Niestety nie widać nawet światełka w tunelu dopóki rządów partyjnych nie zastąpi władza obywatelska .
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.