Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

11445
PanM
11 stycznia 2017r. o 14:37
~~ napisał(a): wuj mnie obchodzi ze jakieś kitajce z amnezją uznają mnie za idiote
i ja też będę głosował na PiS tylko oni wreszcie robią cos dobrego dla polakówi Polski

Jedyni którzy zawsze robili i robią dobro dla Polaków to przedsiębiorcy i ich pracownicy.
Władza za te prawie 60 miliardów które jej płacimy nie potrafi nawet stworzyć dobrego prawa i ustanowić reguł pomiędzy skarbem państwa , samorządem , pracownikami i pracodawcami.
Nie trzeba z nikim i przeciw nikomu walczy.
Trzeba stworzyć zdrowe stabilne i dalekowzroczne reguły których byle politykier nie będzie mógł zmieniać pod swoje potrzeby.
Polacy to nie to samo co Polska bo Polska podporządkowana jest partiom.[img=1484141833_bclht9p.jpg]

Dopisane 11.01.2017r. o godz. 14:37:

~~ napisał(a): wuj mnie obchodzi ze jakieś kitajce z amnezją uznają mnie za idiote
i ja też będę głosował na PiS tylko oni wreszcie robią cos dobrego dla polakówi Polski

Jedyni którzy zawsze robili i robią dobro dla Polaków to przedsiębiorcy i ich pracownicy.
Władza za te prawie 60 miliardów które jej płacimy nie potrafi nawet stworzyć dobrego prawa i ustanowić reguł pomiędzy skarbem państwa , samorządem , pracownikami i pracodawcami.
Trzeba stworzyć zdrowe stabilne i dalekowzroczne reguły których byle politykier nie będzie mógł zmieniać pod swoje potrzeby.
Polacy to nie to samo co Polska bo Polska podporządkowana jest partiom.[img=1484141834_7oooq21.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~anty karakan niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 14:37
~~broń w Rosji niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 14:42
http://alexjones.pl/aj/aj-swiat/aj-wiadomosci/item/41065-rosja-%e2%80%93-pistolety-dla-ka
~~ niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 15:38
PanM napisał(a):

Polacy to nie to samo co Polska bo Polska podporządkowana jest partiom.[img=1484141833_bclht9p.jpg]Dopisane 11.01.2017r. o godz. 14:37:

Polacy to nie to samo co Polska bo Polska podporządkowana jest partiom.[img=1484141834_7oooq21.jpg]

tyllko PIS wypełnia swoje obietnice
uj mnie też obchodzi zdanie kogoś takiego jak ty
11445
PanM
11 stycznia 2017r. o 15:39
~~broń w Rosji napisał(a): http://alexjones.pl/aj/aj-swiat/aj-wiadomosci/item/41065-rosja-%e2%80%93-pistolety-dla-ka

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=9&act=showtopic&topic=105118&strona=1

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Gringo niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 16:02
Jak sie okazuje budżet został uchwalony legalnie! Jeden z największych pajaców ostatniego czasu czyli Petru bojkotują i zakłócają pracę sejmu. Od 16 grudnia, opozycja szczególnie N. i PO nie pozwala pracować rządowi, tym samym nie wykonując swojej pracy za którą ma płacone! Kukiz 15 opowiedział sie dziś ze faktycznie budzet został uchwalony legalnie. Apeluje!! Straż sejmowa pały w dłoń, ewentualnie gaz lub paralizatorya i gonić te ścierwa które blokują prace sejmu!!
~~opoka niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 16:19
Cytując klasyka,pałka się przegła.Panie Kaczyński proszę wziąść przykład z prezydenta Turcji wyczyścić przedpole!!
~~adam niezalogowany
11 stycznia 2017r. o 17:05
Lepiej że rozpadają narodowy majątek obatelom niż żeby żydki z Po dawali wywozic go do bogatej unii.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.