~~Przestań bredzić! napisał(a):PanM napisał(a):
Halo , tu rzeczywistość.
Czy ktoś z tamtej strony / poz Panem Zotkowskim/ potrafi polemizować na jakikolwiek temat ?
O Smoleńsku szkoda rozmawiać bo to temat dla otumanionych
Raczej, halo tu ufoludki z marsa ;)
Jaki sens polemizować z gościem, kóry nic nie wie a mądrzy się na każdy temat?!
Smoleńsk to temat dla otumanionych, dlatego bez końca go wałkujesz!
Nie odpowiedziałeś na pytania:
- dlaczego pierwszą dużą część tupolewa znaleziono 50 m PRZED pancerną brzozą?
- co zdarło z prawie wszystkich pasażerów ubrania?
- dlaczego Rosjanie nie próbowali nawet prowadzić akcji ratunkowej?
- dlaczego od początku rosjani niszczyli wrak a potem go umyli (niszczyli dowody)?
- dlaczego od początku wszyscy zgodnie kłamali, że katastrofa była 10 min. później niż naprawę?
- raport MAK podaje, że tupolew uderzył z przyspieszeniem 100G. Jak to możliwe, że w bagnistym gruncie przy takim przyspieszeniu nie powstał najmniejszy nawet krater?
- co rozerwało samolot na miliony części i rozrzuciło na wielkim obszarze
- dlaczego od początku (pół godziny po katastrofie) wszyscy kłamali, że samolot 4 razy podchodził do lądowania? Skąd od razu wiedzieli, że "zawinili piloci"
- dlaczego samolot uderzył w ziemię, skoro na wysokości 100 m kpt Protasiuk wydał komendę "odchodzimy"?
I jeszcze 1000 innych pytań na które NIKT nie odpowiedział!
Gościu wróć na ziemię!
Przestań bredzić! Zwłaszcza że nie znasz się na niczym a mądrzysz się o wszystkim!
~~ napisał(a):
Kupę g*wna to ty masz w głowie.Tak ci PiS wyprał te resztki mózgu Pisiewiczu ??
~~Lucjan Złotkowski napisał(a): Pan M napisał . Kto z tu piszących sympatyków PiS po wyborach poparł podniesienie kwoty wolnej do poziomu 2000 ?
Nikt - bo lepiej popierać tablice Smoleńskie i telebimy. Odpowiem może nie jako sympatyk bo nie darzę sympatią polityków ale jako ten co głosował na PiS . Rozumiem że chodzi o 2000 miesięcznie , czytałem ten wpis , pomimo że przeczytałem komplement z Pańskich ust odpowiem krótko - Przemku zejdź na ziemię i zadaj sobie pytanie jakie byłyby skutki takiego posunięcia w obecnych realiach gospodarczych . Postulat 20 tyś zł wolne od podatku miała w swojej kompani wyborczej Magdalena Ogórek , otrzymała niewielkie poparcie , bo jak można uwierzyć w coś co jest nierealne . Mam oczekiwania jak wszyscy zdrowo myślący że od przyszłorocznego budżetu większe wpływy o których się obecnie mówi wrócą do nas w postaci najbardziej sprawiedliwej , to jest podniesienie kwoty wolnej .
~~Czyż napisał(a):Głosowanie mój wybór , dziś bym go powtórzył , nie widzę żadnej oferty ze strony opozycji . Obecnie jestem emerytem , przez 20 lat pracowałem w Z.CH. "Wizów i 20 lat prowadziłem działalność gospodarczą . Orzeczenie czytałem ale mam wątpliwości czy ty znasz temat . TK nakazał rządowi PO-PSL podniesienie kwoty wolnej już 2014 r.~~Lucjan Złotkowski napisał(a): Pan M napisał . Kto z tu piszących sympatyków PiS po wyborach poparł podniesienie kwoty wolnej do poziomu 2000 ?
Nikt - bo lepiej popierać tablice Smoleńskie i telebimy. Odpowiem może nie jako sympatyk bo nie darzę sympatią polityków ale jako ten co głosował na PiS . Rozumiem że chodzi o 2000 miesięcznie , czytałem ten wpis , pomimo że przeczytałem komplement z Pańskich ust odpowiem krótko - Przemku zejdź na ziemię i zadaj sobie pytanie jakie byłyby skutki takiego posunięcia w obecnych realiach gospodarczych . Postulat 20 tyś zł wolne od podatku miała w swojej kompani wyborczej Magdalena Ogórek , otrzymała niewielkie poparcie , bo jak można uwierzyć w coś co jest nierealne . Mam oczekiwania jak wszyscy zdrowo myślący że od przyszłorocznego budżetu większe wpływy o których się obecnie mówi wrócą do nas w postaci najbardziej sprawiedliwej , to jest podniesienie kwoty wolnej .
Lucjan huj...o żeś zagłosował.
Prowadziłeś kiedyś własną działalność?
albo
przeczytałeś orzeczenie TK dlaczego taką kwotę ustalono?
~~ napisał(a):
Skąd wytrzasnąłeś te pytania? Straszne brednie wypisujesz.