Coraz więcej młodych ludzi uderza do Narodowych Sił Rezerwowych i rozpoczyna karierę w Wojsku Polskim. Ostatnio nawet zmieniono okres kadencji dla szeregowych zawodowych (12lat) Jak myślicie czy obecnie praca w wojsku jest atrakcyjna?
~Żołnierz Zawodowy niezalogowany 24 stycznia 2016r. o 19:28
Jest bardzo atrakcyjna dla ludzi po gimnazjum, którzy nie ćwiczyli na WF w szkole i teraz na kwalifikacjach nie potrafią zadać WF, ( o bieganiu codziennie zaprawy z ciężkim bólem nie wspomnę) dodatkowo nigdy nie pracowali a praca w wojsku jest dla nich pierwszą pracą i nie potrafią jej szanować.
Nie wspomnę już o braku zaangażowania nawet w te pierwsze dni po przyjściu do pracy, oraz kładzeniu zielonego liścia w najbardziej kulminacyjnych momentach (poligony, święta).
Za prawie 2300 zł (na rękę) + ewentualnie świadczenie mieszkaniowe (420-580 zł) to dla konia co nic nie musi robić tylko być to przyzwoita praca.
Potrzebuje etatu w 23 pa Bolesławiec (pilne zmiany moim zyciu). Jestem kucharzem z doświadczeniem. Prosze o namiar na kogoś kto by mi pomógł dostać się do jednoistki. Słyszałem o jakims stowarzyszeniu ktore pomaga sie dostac. Pilna spraw dla mnie.
~Zakochana niezalogowany 26 stycznia 2016r. o 9:26
CNC napisał(a): do nsr i policji idą ciapy życiowe które nie potrafią sobie poradzić w życiu :D
Mój CNC .. Ją pracuje w wojsku.. Zdania są podzielone .. Jak ktoś nie chce pracować to nie będzie niezależnie od miejsca.. Ją zasuwam bo lubię swoją pracę a dodatkowo muszę udowodnić ,że nie jestem głupia ci..
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.