Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PRACA W WOJSKU

~NSR niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 18:20
Coraz więcej młodych ludzi uderza do Narodowych Sił Rezerwowych i rozpoczyna karierę w Wojsku Polskim. Ostatnio nawet zmieniono okres kadencji dla szeregowych zawodowych (12lat) Jak myślicie czy obecnie praca w wojsku jest atrakcyjna?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Żołnierz Zawodowy niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 19:28
Jest bardzo atrakcyjna dla ludzi po gimnazjum, którzy nie ćwiczyli na WF w szkole i teraz na kwalifikacjach nie potrafią zadać WF, ( o bieganiu codziennie zaprawy z ciężkim bólem nie wspomnę) dodatkowo nigdy nie pracowali a praca w wojsku jest dla nich pierwszą pracą i nie potrafią jej szanować.
Nie wspomnę już o braku zaangażowania nawet w te pierwsze dni po przyjściu do pracy, oraz kładzeniu zielonego liścia w najbardziej kulminacyjnych momentach (poligony, święta).
Za prawie 2300 zł (na rękę) + ewentualnie świadczenie mieszkaniowe (420-580 zł) to dla konia co nic nie musi robić tylko być to przyzwoita praca.
~ niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 20:49
Coraz więcej gamoniów jak nie w wojsku z w policji.
10630
#CNC nieaktywny
24 stycznia 2016r. o 20:51
do nsr i policji idą ciapy życiowe które nie potrafią sobie poradzić w życiu :D
~ niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 21:59
Haha odezwali sie najbardziej prawdziwi mezczyzni.

W kazdej pracy moze trafic sie ciapa.

Starzy z wojska uciekaja wiec mlodzi przychodza
~ niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 22:10
~ napisał(a): Haha odezwali sie najbardziej prawdziwi mezczyzni.

W kazdej pracy moze trafic sie ciapa.

Starzy z wojska uciekaja wiec mlodzi przychodza

nie uciekają ,tylko wycofują się na z góry upatrzone pozycje, ;) ;)
~Kucharz niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 9:12
Potrzebuje etatu w 23 pa Bolesławiec (pilne zmiany moim zyciu). Jestem kucharzem z doświadczeniem. Prosze o namiar na kogoś kto by mi pomógł dostać się do jednoistki. Słyszałem o jakims stowarzyszeniu ktore pomaga sie dostac. Pilna spraw dla mnie.
~Zakochana niezalogowany
26 stycznia 2016r. o 9:26
CNC napisał(a): do nsr i policji idą ciapy życiowe które nie potrafią sobie poradzić w życiu :D

Mój CNC .. Ją pracuje w wojsku.. Zdania są podzielone .. Jak ktoś nie chce pracować to nie będzie niezależnie od miejsca.. Ją zasuwam bo lubię swoją pracę a dodatkowo muszę udowodnić ,że nie jestem głupia ci..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza