CNC napisał(a): do nsr i policji idą ciapy życiowe które nie potrafią sobie poradzić w życiu :D
~Papuga napisał(a):papugo myślałaś nad swoim postem??nauczyciele to ciapy życiowe??muszą studia magisterki kursy szkolenia itp i myślisz że ciapa życiowa temu podoła??raczej skłonił bym się do wypowiedzi CNC(gość po zawodówce IQ 30)nie wiem tylko co to nsr.CNC napisał(a): do nsr i policji idą ciapy życiowe które nie potrafią sobie poradzić w życiu :D
Pomyliło ci się z nauczycielami :P
CNC napisał(a): do nsr i policji idą ciapy życiowe które nie potrafią sobie poradzić w życiu :DCNC tylko ciebie tam brakuje i komplet będzie.
~ napisał(a): ciekawe czy taka ciapa życiowa jak to opisujesz klucz-nik zachowała by się na misji , bo przecież misje też są wpisane w zawód żołnierza.a gdzie ty tu widzisz że to ja napisałem o ciapach życiowych??naucz się czytać ze zrozumieniem to pogadamy :P chociaż byś się podpisał
~ napisał(a): ciekawe czy taka ciapa życiowa jak to opisujesz klucz-nik zachowała by się na misji , bo przecież misje też są wpisane w zawód żołnierza.a gdzie klucznik opisuje że ktoś jest cipa życiowa bo nie mogę znależć,możesz mi to anonimie wskazać?misja -co to jest misja tj=wysłanie mięsa armatniego na nie swoją wojnę za dolary bo tylko siła pieniądza jest w stanie pokonać rozsądek nad możliwością powrotu w worku.no więc gdzie to klucznik napisał ?bo wydaje mi się że to cnc napisał.szukam szukam poszukuje i nic.
~klucz-nick napisał(a):~Papuga napisał(a):papugo myślałaś nad swoim postem??nauczyciele to ciapy życiowe??muszą studia magisterki kursy szkolenia itp i myślisz że ciapa życiowa temu podoła??raczej skłonił bym się do wypowiedzi CNC(gość po zawodówce IQ 30)nie wiem tylko co to nsr.CNC napisał(a): do nsr i policji idą ciapy życiowe które nie potrafią sobie poradzić w życiu :D
Pomyliło ci się z nauczycielami :P