Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PRACA W WOJSKU

~Papuga niezalogowany
26 stycznia 2016r. o 11:45
~klucz-nick napisał(a):
~Papuga napisał(a):
CNC napisał(a): do nsr i policji idą ciapy życiowe które nie potrafią sobie poradzić w życiu :D

Pomyliło ci się z nauczycielami :P
papugo myślałaś nad swoim postem??nauczyciele to ciapy życiowe??muszą studia magisterki kursy szkolenia itp i myślisz że ciapa życiowa temu podoła??raczej skłonił bym się do wypowiedzi CNC(gość po zawodówce IQ 30)nie wiem tylko co to nsr.

Podoła i to bez większego wysiłku, a to dlatego, że poziom studiów wyższych od ładnych paru lat zszedł na psy. Magistrami zostają ludzie "pokolenia kopiuj-wklej", którzy w rzeczywistości nie potrafią sensownie sklecić jednego zdania (naprawdę wiem o czym piszę...). Oczywiście nie generalizuję, bo jak wszędzie i tu bywają chlubne wyjątki od reguły ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gośc niezalogowany
26 stycznia 2016r. o 14:16
~Kucharz napisał(a): Potrzebuje etatu w 23 pa Bolesławiec (pilne zmiany moim zyciu). Jestem kucharzem z doświadczeniem. Prosze o namiar na kogoś kto by mi pomógł dostać się do jednoistki. Słyszałem o jakims stowarzyszeniu ktore pomaga sie dostac. Pilna spraw dla mnie.

Słyszałem ze przy jednostce w boleslawcu jest takie stowarzyszenie, tylko musisz sie zakrencic
10630
#CNC nieaktywny
26 stycznia 2016r. o 16:17
~Zakochana napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
~Papuga napisał(a):
CNC napisał(a): do nsr i policji idą ciapy życiowe które nie potrafią sobie poradzić w życiu :D

Pomyliło ci się z nauczycielami :P
papugo myślałaś nad swoim postem??nauczyciele to ciapy życiowe??muszą studia magisterki kursy szkolenia itp i myślisz że ciapa życiowa temu podoła??raczej skłonił bym się do wypowiedzi CNC(gość po zawodówce IQ 30)nie wiem tylko co to nsr.

Więc jak można wypowiadać się w danym temacie nie rozumiejąc jego zagadnień.. Przykład : " nie wiem tylko co to Nsr..." widać nawet do wojska się nie nadajesz IQ poniżej 30?

no widzę ze moje szczęście napisało :* Ty nie jesteś głupia ci... :D Ty jesteś super kobieta :)
~kandydat niezalogowany
26 stycznia 2016r. o 16:34
Moim zdaniem praca jest atrakcyjna. Nie wszędzie można zarobić takie pieniądze plus dodatki świadczenia. W nie każdej firmie płaci się pracownikowi ze idzie na urlop. Nie rozumiem społeczeństwa wiecznie narzekają ego na żołnierzy. Praca jak praca nazywają ich leserami darmozjadami bo co? Dróg nie budują czy nie sprzątają świata nie rozmumiem. Maja swoje obowiązki i zadania z których wywiązują się różnie jak każdy człowiek na różnych stanowiskach. Ludzie są różni. Nikt nie wcisnie mi ze praca nie jest atrakcyjna. Ale nie teraz wszyscy do Niemiec jak ci imigranci prosząc się Niemców o euro... poniżające i smutne.
~ niezalogowany
26 stycznia 2016r. o 17:26
zadzwon do pani kadrowej 261646703 zloz podanie jeśli cos będzie to otrzymasz prace a nie jakies stowazyszenie...
~ niezalogowany
26 stycznia 2016r. o 19:07
Szweje to tepe ciapy siedzace caly dzien na necie a po 8h wielce zmeczony i jego zone musi zadowalac ciezko pracujacy fizycznie 100% mezczyzna
~ niezalogowany
26 stycznia 2016r. o 21:39
To się przyjmij do Aniołka na kucharza, właśnie teraz potrzebują. Myślisz lapsie, że może emeryturę dostaniesz po 15-tu latach!
~pracujący niezalogowany
26 stycznia 2016r. o 21:50
Może wielu boli,to,że w wojscku sie dobrze zarabia i ma sie jakieś tam przywileje (13-tka,mieszkaniówka,dodatek urlopowy), jesli taki ktoś zazdrości to nie ma problemu aby złozyć podanie.
Są dni lżejsze ,ale tez jest zapierdziel ,ze o poligonach nie wspomnę.
Tak więc ogólnie pensja fajna ,ale nie ma nic za darmo.

Jakiś pracownik budowy powie ,ze dobra kasa,lekko bo 8h i weekend wolny ( o ile słuzby nie ma) ,a inny kierowca ciężarówki powie ,że za taka kase to nawet by budzika nie nastawiał ,aby wejśc za stery.

Punkt widzenia zalezy o punktu siedzenia.

A czy łatwo?
Były NSR-y od września ,ok.400 osób i do końca szkolenia wielu odpadło ,bo im ciężko było ,niektórzy chłopce-rurkowce nawet na drudzi dzien odwrót zrobili :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza