Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PRACA W WOJSKU

~klucz-nick niezalogowany
27 stycznia 2016r. o 9:49
~pracujący napisał(a): Może wielu boli,to,że w wojscku sie dobrze zarabia i ma sie jakieś tam przywileje (13-tka,mieszkaniówka,dodatek urlopowy), jesli taki ktoś zazdrości
2300 pln ty nazywasz to dobrym zarobkiem??to świetnie popkorn ci kupię,ja też zarabiam 2300 e,i to może być dobra kasa,nie ośmieszaj się.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~twardziel niezalogowany
27 stycznia 2016r. o 14:07
Praca w obecnych siłach zbrojnych to nie zła fucha.Trepy oprócz przyjścia do pracy walą w h---a.Kasa jest co miesiąc jest na koncie ok.2500,prócz tego ekwiwalent za mundur co roku,trzynasta pensja co rok,mieszkaniówka.Nie mają na co się skarżyć.W pracy tematy typu.Jaki zmienić samochód,gdzie wyjechać na wakacje itp.Po pracy baba da papu,komar i siedzenie przed komputerem lub TV.Nie którzy nawet zapominają,że mają dzieci.Baba musi wbijać gwożdżia aby obraz zawiesić. ;(
~Zarzad 62ks Commando niezalogowany
27 stycznia 2016r. o 16:00
Stowarzyszenie Byłych Żołnierzy 62. Kompanii Specjalnej Commando zwana dalej Stowarzyszeniem jest samodzielnym podmiotem prawnym,działającym na podstawie ustawy o kulturze fizycznej z dnia 18 stycznia 1996 r. oraz ustawy prawo o stowarzyszeniach z dnia 7 kwietnia 1989 r.
Paragraf 9. naszego statutu >>
" Stowarzyszenie jest podmiotem realizującym zadania na rzecz obronności państwa,zlecane przez Ministerstwo Obrony Narodowej w dziedzinie promocji i szkolenia wojskowego młodzieży oraz żołnierzy rezerwy. Wspiera działania na rzecz Narodowych Sił Rezerwowych oraz struktur obrony terytorialnej i ochrony ludności."
Zadania te realizujemy między innymi poprzez organizowanie,w tym roku już po raz szósty ogólnopolskich indywidualnych i drużynowych mistrzostw sportowo-obronnych dla żołnierzy Narodowych Sił Rezerwowych o puchar Ministra Obrony Narodowej.Zawody te organizowane są we współpracy z 23.pa z Bolesławca. Jednostka Wojskowa jest fundatorem nagrody głównej dla zwycięzcy zawodów,czyli etatu. W ciągu ostatnich pięciu lat ok.60. żołnierzy NSR z całej polski dzięki naszym zawodom podpisało kontrakty i otrzymało wymarzoną prace w jednostkach wojskowych w Bolesławcu, Świętoszowie i Żaganiu. Podsumowując należy stwierdzić,że zawody NSR, których jesteśmy organizatorami stały się formą "selekcji" po których najlepsi dostają propozycję służby stałej w szeregach MON.
~ niezalogowany
27 stycznia 2016r. o 16:46
A te fajtłapy co biegną 3 kilometry 30 minut to niby z selekcji? Znajomości i jeszcze raz znajomości! W wojsku praca polega na tym żeby się ukrywać i ściemniać. Siedzą po garażach oglądają filmy na laptopach i grają w gry czekając fajrantu. Ostatnio widziałem znajomego, który właśnie pracuje i to jego słowa. Śmiał się ze mnie,że ja zapie...... na budowie i ledwo mi starcza a on ściemnia i już ma dom w stanie surowym!
~ niezalogowany
27 stycznia 2016r. o 16:46
A te fajtłapy co biegną 3 kilometry 30 minut to niby z selekcji? Znajomości i jeszcze raz znajomości! W wojsku praca polega na tym żeby się ukrywać i ściemniać. Siedzą po garażach oglądają filmy na laptopach i grają w gry czekając fajrantu. Ostatnio widziałem znajomego, który właśnie pracuje i to jego słowa. Śmiał się ze mnie,że ja zapie...... na budowie i ledwo mi starcza a on ściemnia i już ma dom w stanie surowym!
~ niezalogowany
27 stycznia 2016r. o 17:19
Niestety ale taka jest prawda ,żołnierzyki ci co kopią piłkę w Świętoszowie to przyjeżdżają ,idą na halę i 7 godzin walą głupa.
~Anonim niezalogowany
27 stycznia 2016r. o 20:12
jeżeli uważacie , że praca w wojsku jest super płatna to nie do końca ....fakt dochodzą 13 stki, mundurówki, gratyfikacja. itd. ale nie wszyscy dostaja mieszkaniowke bo zaraz dowalą piękne mieszkanie z agencji mieszkaniowej :D

No i zależy jaki masz etat jedni nic nie robią drudzy robią za dwoje.

~Anonim niezalogowany
27 stycznia 2016r. o 20:12
jeżeli uważacie , że praca w wojsku jest super płatna to nie do końca ....fakt dochodzą 13 stki, mundurówki, gratyfikacja. itd. ale nie wszyscy dostaja mieszkaniowke bo zaraz dowalą piękne mieszkanie z agencji mieszkaniowej :D

No i zależy jaki masz etat jedni nic nie robią drudzy robią za dwoje.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza