Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cud w kościele św. Jacka w Legnicy?
~Anna niezalogowany
11 kwietnia 2016r. o 19:45
~ napisał(a): ...i co z tą rozpuszczoną Hostią robi? Wypija, czy wylewa?

Podlewa grunt. Podobne pytania wbijaj na przyszłość w przeglądarki internetowe, nie na forum. Pokaż, że potrafisz dotrzeć do informacji samodzielnie. Współcześnie nie jest to trudne. Naprawdę. Spróbuj. Będziesz mieć większą satysfakcję.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 kwietnia 2016r. o 19:57
~Anna napisał(a):
~ napisał(a): ...i co z tą rozpuszczoną Hostią robi? Wypija, czy wylewa?

Podlewa grunt. Podobne pytania wbijaj na przyszłość w przeglądarki internetowe, nie na forum. Pokaż, że potrafisz dotrzeć do informacji samodzielnie. Współcześnie nie jest to trudne. Naprawdę. Spróbuj. Będziesz mieć większą satysfakcję.

Anka ,wy czarni to macie poczucie humoru!
http://wiadomosci.onet.pl/poznan/poznan-kontrowersyjny-ksiadz-odprawi-msze-z-okazji-rocznicy-chrztu-polski/lsg336
~CUD EUCHARYSTYCZNY niezalogowany
11 kwietnia 2016r. o 19:59
Przez to cudowne wydarzenie Pan Bóg chce nam zwrócić uwagę na realna obecność Pana Jezusa w Eucharystii. To jasno pokazuje, że HOSTIA to nie symbol. Cud ten pobudza pobożność, wzbudza kult Eucharystii i doprowadza do nawrócenia. Co daj Panie Boże wszystkich tu piszących delikatnie mowiac - kpiarzy. Mam nadzieje, ze takie owoce będą, że Pan Bóg tak ich powali jak Świętego Pawła pod Damaszkiem. Święty Jacek to wielki czciciel EUCHARYSTII. Kościół w Legnicy jest pod wezwaniem tego Świętego.
~Połykaczka kijanek niezalogowany
11 kwietnia 2016r. o 20:18
Katolicki Bóg jest mistrzem cudów bezproduktywnych.
Ten żydowski to przynajmniej przez morze przeprowadzi, mannę spuści czy chleb rozmnożyly a ten?
Ten zamieni wafel w mięso z morałem takim - do kościoła chudźcie.
Morał do bani bo ten co to widział to w kościele już był i to wie a ten co nie był to cudu nie widział i wierzyć w niego nie musi, bo nie widział.
~Do: Polykaczka kijanek niezalogowany
11 kwietnia 2016r. o 20:31
Życie jest przewrotne. Jeszcze zapłaczesz nad swoją głupota nie raz, będzie niestety zapozno. W obronie Pana Boga wzywam Cie na pojedynek. Dostajesz kamieniem w głowę i padasz jak Goliat. Poczytaj Bibilie, może jeszcze masz jakies szanse. Mało wiedzy to mało Boga i odwrotnie.
~do polykacza kijanek 2 niezalogowany
11 kwietnia 2016r. o 20:41
Nie osmieszaj sie czlowieku! Jak chcesz sie wypowiedziec w jakims temacie, najpierw sie nim zainteresuj. Przeciez Bog "zydow" co przeprowadzil ich przez morze i ten co zmienil " wafel w mieso" to dokladnie ten sam Bog :] Powiem Ci wiecej, to nawet dokladnie ten sam co zostal ukrzyzowany. Lapiesz?
2900
#falco nieaktywny
11 kwietnia 2016r. o 20:50
tak sobie poczytałem co piszecie i fajnie jest ...
''kijanka'' (sorry za skrót ale po pracy jestem i mam lenia) świetnie to wam napisał ''bałwochwalcy'' :D
ja tylko dodam od siebie by zadowolić mojego oddanego ''fana'' -wiadomo kto a kto nie wie to chodzi mi o tego ''przyszłego ormowca-
że to jeszcze żaden ''cud''
by to zdarzenie tak traktowano, potrzebne są kolejne-hahaha- które trzeba sobie ''wymodlić'' właśnie modląc się do tej ''relikwi''
czyli np. ''cudowne ozdrowienia'' zapewne z nowotworu bo ręka to raczej nikomu nie odrośnie...
nie wątpię że kolejne cuda się niebawem pojawią :D

a tak na boczku skoro gawędzimy sobie o ''cudach '' i ''relikwiach'' to uprzejmie donoszę wam że ta ostatnia właśnie się pojawiła w formie kajaczka...
i tu nachodzi mnie odrobinę nieśmiałe pytanie
jeśli można sobie od biedy wyobrazić modły do relikwi typu ''palec wskazujący św. Eustachego''to jak modlić się do kajaka?
wszak to relikwia chociaż ''trzeciego stopnia''

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Rero niezalogowany
11 kwietnia 2016r. o 20:51
Dla mnie to cud. Nie pierwszy raz się to zdarza.Poczytajcie.I uznano tamte przypadki za cuda.Kto nie chce niech nie wierzy ale niech nie wyszydza i niw wyśmiewa.Chyba lepiej rozpatrzyć to co się zdarzyło w swoim sercu, myśli i sumieniu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAKongres Miedzi
REKLAMAMrowka zaprasza