Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Ryżowy król" bez uprawnień
~Aaa niezalogowany
12 lipca 2016r. o 10:06
To tutaj sprawą zajmą się w trybie pilnym a że dziecko przebywa pod opieką matki alkoholiczki to już 2 lata trwa to nie trzeba pilnie ???? Co robi policja ???? Gdzie interwencja w trybie pilnym ?? Cyt. "Jestem ojcem Jakuba synek ma 2 latka jest to już kolejna taka sytuacja w której matka opiekuje się pod wpływem alkoholu. Dokładnie rok temu policja z bolesławca przekazała mi dziecko pod opiekę synek był u mnie 3 tygodnie to był najlepszy czas w moim życiu jednak sąd w zielonej górze oddał dziecko matce bo ta obiecała poprawę od tamtej pory wpadła jeszcze 4 razy pijana sytuacja jest dla mnie całkowicie nie zrozumiała dlaczego szpital o 1 w nocy wydał pijanej matce dziecko skoro zobligowałem się odebrać malca rano i musiałem załatwić opiekę i wszystko dla małego nie jestem w stanie być w ciągłej gotowości do natychmiastowego przejazdu do bolesławca i odbioru małego . Dla mnie szokiem jest to że o 22 ma 2 promile o o 1 w nocy odbiera dziecko ze szpitala. nie wiem do jakiej tragedii żeby ktoś zwrócił uwagę na to wszystko. Bardzo proszę o pomoc."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 lipca 2016r. o 10:08
~Magda napisał(a): Każdy pyta się gdzie rodzina, czemu rodzina kluczyków nie zabrała, trzeba porozmawiać, itp. Ludzie a myślicie że rodzina, rodzice coś pomogą. Duży wpływ na zachowanie ma towarzystwo. Poza tym nie krytykujcie chłopaka bo nie wiadomo na jakich ludzi wyrosną wasze dzieci.
Nie krytykujcie?, a co mamy go chwalić?????!!! Ile ty masz lat dziewczyno? Przepisy obowiązują wszystkich, pieknie by było gdyby każdy kto uważa się za dobrego kierowce zaczal jezdzic wedle wlasnych zasad.
~pomocna dłoń niezalogowany
12 lipca 2016r. o 11:08
ludzie , ten młody człowiek jest pełen buntu za to co go spotkało , stracił nogę , nie daje sobie rady ze soba , zamiast go napietnowac , policja powinna , go wysłac do psychiatry-psychologa . Rodzina jego i on sam cierpia ,ze młody , sympatyczny chłopak jest kaleka do konca zycia , nie potepiajcie go a pomóżcie mu !!!
~ niezalogowany
12 lipca 2016r. o 11:09
~pomocna dłoń napisał(a): ludzie , ten młody człowiek jest pełen buntu za to co go spotkało , stracił nogę , nie daje sobie rady ze soba , zamiast go napietnowac , policja powinna , go wysłac do psychiatry-psychologa . Rodzina jego i on sam cierpia ,ze młody , sympatyczny chłopak jest kaleka do konca zycia , nie potepiajcie go a pomóżcie mu !!!

Da się go wymienić na jakiegoś cygana ?
10630
#CNC nieaktywny
12 lipca 2016r. o 11:14
~pomocna dłoń napisał(a): ludzie , ten młody człowiek jest pełen buntu za to co go spotkało , stracił nogę , nie daje sobie rady ze soba , zamiast go napietnowac , policja powinna , go wysłac do psychiatry-psychologa . Rodzina jego i on sam cierpia ,ze młody , sympatyczny chłopak jest kaleka do konca zycia , nie potepiajcie go a pomóżcie mu !!!

co to za usprawiedliwianie? czy to ze ktoś nie ma reki, nogi lub od małego nosi okulary znaczy ze może jezdzić jak ... po mieście zagrażając życiu innych !! niestety życie daje nam często w du.... i trzeba zyc dalej :)

Zastosowana autokorekta

~www niezalogowany
12 lipca 2016r. o 12:03
Już raz jemu pomogli a on w nagrodę za to szuka swojej ofiary na drogach
~MrWhite niezalogowany
12 lipca 2016r. o 12:17
Wyjedzie cz nie wyjedzie? :P
~ niezalogowany
12 lipca 2016r. o 13:59
Po tylu zatrzymaniach wychodził, to i tym razem wyjdzie... ma spore plecy jak widać... A może by tak Jegomość -redaktor pofatygował się i dowiedział się jaki wyrok dostał, bo przecież rozprawa już chyba była... Chciałbym wiedzieć, czy dalej narażam swój majątek i życie na spotkanie ze szczeniakiem bez mózgu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza