Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Powszechny dostęp do broni palnej

4705
#mirek_2005 nieaktywny
28 lipca 2016r. o 0:02
Pannazdzieckiem napisał(a): Mirek , nie chce mi się. Ja już siedem lat czytam pier.dolety pseudointelektualistów pokroju Twego , skornika , papugi , alterowicza , fobicznego , panam i całej rzeszy anonimów. Nie mówiąc o skacowanych pokrzywkach. Jeśli ktoś chce ze mną dyskutować , to niech ma na uwadze mą starczą pamięć i przypomina swe myśli i pytania , zamiast żądać od starca inwencji .

Sam se przewiń leszczu :) Czółko :) W jednym masz rację , szkoda czasu na dyskusje , lepiej z Morfeuszem pogadać . Ten przynajmniej daje jakąś nadzieję na wiedzę i ciekawe historie ...

Nic się nie zmieniłeś. Jak kręciłeś, tak kręcisz dalej.
Jak na lewaka przystało masz do mnie pretensje, że ja za ciebie czegoś nie robię.
Parę razy coś za ciebie, coś dla ciebie zrobiłem i tego co miało być w zamian do dnia dzisiejszego nie otrzymałem. Z tego również powodu nie mam zamiaru czegoś za ciebie robić. Jak chcesz z kimś dyskutować i czegoś zapomnisz, to sam obie znajdź to o co pyta. Dziwne, że nie pamiętasz czegoś, po czym znowu się odezwałeś, a tam też było pytanie. Widocznie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

www.psieszkolenie.pl www.edukacjazawodowa.pl www.rzeczoznawca-boleslawiec.pl www.ksgranica.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8375
#GosiaG nieaktywny
28 lipca 2016r. o 0:07
Przeciez Pitia zawsze ze zrozumieniem.
Odpowiada ^^

Lilith ^^
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 lipca 2016r. o 0:18
mirek_2005 napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Mirek , nie chce mi się. Ja już siedem lat czytam pier.dolety pseudointelektualistów pokroju Twego , skornika , papugi , alterowicza , fobicznego , panam i całej rzeszy anonimów. Nie mówiąc o skacowanych pokrzywkach. Jeśli ktoś chce ze mną dyskutować , to niech ma na uwadze mą starczą pamięć i przypomina swe myśli i pytania , zamiast żądać od starca inwencji .

Sam se przewiń leszczu :) Czółko :) W jednym masz rację , szkoda czasu na dyskusje , lepiej z Morfeuszem pogadać . Ten przynajmniej daje jakąś nadzieję na wiedzę i ciekawe historie ...

Nic się nie zmieniłeś. Jak kręciłeś, tak kręcisz dalej.
Jak na lewaka przystało masz do mnie pretensje, że ja za ciebie czegoś nie robię.
Parę razy coś za ciebie, coś dla ciebie zrobiłem i tego co miało być w zamian do dnia dzisiejszego nie otrzymałem. Z tego również powodu nie mam zamiaru czegoś za ciebie robić. Jak chcesz z kimś dyskutować i czegoś zapomnisz, to sam obie znajdź to o co pyta. Dziwne, że nie pamiętasz czegoś, po czym znowu się odezwałeś, a tam też było pytanie. Widocznie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Jestem Ci wdzięczyny za to , że obudziłeś we mnie altruizm . Pamiętasz jak na południu szalałeś podczas powodzi ;) Tak postępują prawdziwi faceci . Szacun Mirek , ale pierdoły opowiadasz o Polskim społeczeństwie. Masy śpią , tylko nieliczni myślą . Nam Wędrowcom chodzi o to , aby Lemingi obudzić ze snu ... niekoniecznie strzałem z bliskiej odległości w potylicę.

Moja teza jest taka , nie chodzi tylko o Polaków , całą planetę należało by rozbroić . Jeśli myślisz odwrotnie , to w gruncie rzeczy masz korzenie sięgające chazarskiej dziczy i z polskością to masz wspólne tylko obywatelstwo . Przykro mi ;(

Aśmy się zagadali ... dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4705
#mirek_2005 nieaktywny
28 lipca 2016r. o 0:25
Dalej swoje mowy wygłaszasz, które jak zwykle z naszą planetą - w obecnym i przeszłym czasie - nie kompletnie nic wspólnego.
Wróć do tematu i odpowiedz na zadane pytania i kręć - jak masz to w zwyczaju, że coś ci w tym przeszkadza.

www.psieszkolenie.pl www.edukacjazawodowa.pl www.rzeczoznawca-boleslawiec.pl www.ksgranica.pl
4335
28 lipca 2016r. o 0:41
Ty powtarzasz " ważkie " pytania , a ja przy porannej kawie je punktuję . Pamiętasz je jeszcze , czy to taka tylko idea fix ?

No dobra , starczy już tych głupot. Twój ruch. Za cięki jesteś Mirek , aby mną manipulować :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4705
#mirek_2005 nieaktywny
28 lipca 2016r. o 1:04
Pannazdzieckiem napisał(a): Ty powtarzasz " ważkie " pytania , a ja przy porannej kawie je punktuję . Pamiętasz je jeszcze , czy to taka tylko idea fix ?

No dobra , starczy już tych głupot. Twój ruch. Za cięki jesteś Mirek , aby mną manipulować :)

Manipuluję? Pokaż, w którym miejscu. Wykaż się. Masz pytanie, na które wystarczy odpowiedzieć i uzasadnić. Bardzo proste dla takiego kogoś jak ty, przecież jesteś gość, co wszystko wie, także czekam.
Zadałem kilka pytań, a na żadne nie odpowiedziałeś. Stwierdzasz, wygłaszasz mowy i próbujesz jeździć po mnie. Może za to, że nie jestem ci nic dłużny...

Dopisane 28.07.2016r. o godz. 01:04:

Co do pierdół o polskim społeczeństwie to pisałeś ty, a nie ja ewidentny MANIPULANCIE.
To twoje słowa:
1. Z jednej strony rozbrojone polskie społeczeństwo jest bezradne wobec systemowej przemocy , a z drugiej ... gdyby dać Lemingom giwery , to ... strach się bać Bo to , że palną sobie w łeb własny , jest do przyjęcia , gorzej wtedy gdy na własną rękę będą wymierzać sprawiedliwość
2. Wciąż uważam , że społeczeństwo mamy za głupie do posiadania broni.
3. Ja rozumiem , że sprzedajesz swój najnowszy interes , jak lekarze szczepionki , ale i w jednym i drugim przypadku , to nie jest dobry pomysł.
Tu też (punkt 3) ewidentne kłamstwo o mojej osobie, czyli również o Polaku, w związku z czym zadałem ci do tych bzdur o mnie pytanie, ale durnia grasz, że nie wiesz o co chodzi.

4335
28 lipca 2016r. o 6:46
mirek_2005 napisał(a): ...
Tu też (punkt 3) ewidentne kłamstwo o mojej osobie, czyli również o Polaku, w związku z czym zadałem ci do tych bzdur o mnie pytanie, ale durnia grasz, że nie wiesz o co chodzi.

Każdy orze jak może i ja to doskonale rozumiem. Ponieważ angażujesz się w Strzelnice , uznałem , że na rękę Ci jest namawiać potencjalnych klientów do posiadania broni. Nie bronię Tym , co to lubią , maja czas i pieniądze na to , ale mają też odpowiedzialność w sobie i " ustawowy " obowiązek ostrożności. Przeciwny jestem masowemu dozbrajaniu widząc oczyma wyobraźni straszne konsekwencje . W samym tylko 2013 prawie siedem tysięcy osób w Polsce popełniło samobójstwo przez frustracje . Oczyma wyobraźni widzę sfrustrowanych młodych Ludzi strzelających do siebie nawzajem , przy okazji najdrobniejszego konfliktu .

Nie jeżdżę po Tobie Mirek , tylko się z Tobą nie zgadzam.

Chyba mam prawo ? Ponoć żyjemy w wolnym kraju .

A Ty jak dziecko z piaskownicy już zdążyłeś przypiąć mi łatkę " antypolskiego łajdaka " i " pożytecznego i.dioty " , manipulanta i zwyczajnego głupka.

Miłego dnia Ci życzę :)

ps. Powodzenia ze Strzelnicą , mnie to nie rajcuje :)

~ niezalogowany
28 lipca 2016r. o 7:45
i dobrze, że ciebie nie rajcuje. za to rajcuje ciebie obrażanie innych, zmień dilera może zaczniesz wtedy pisać z sensem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza