Pannazdzieckiem napisał(a): Ty powtarzasz " ważkie " pytania , a ja przy porannej kawie je punktuję . Pamiętasz je jeszcze , czy to taka tylko idea fix ?
No dobra , starczy już tych głupot. Twój ruch. Za cięki jesteś Mirek , aby mną manipulować :)
Manipuluję? Pokaż, w którym miejscu. Wykaż się. Masz pytanie, na które wystarczy odpowiedzieć i uzasadnić. Bardzo proste dla takiego kogoś jak ty, przecież jesteś gość, co wszystko wie, także czekam.
Zadałem kilka pytań, a na żadne nie odpowiedziałeś. Stwierdzasz, wygłaszasz mowy i próbujesz jeździć po mnie. Może za to, że nie jestem ci nic dłużny...
Dopisane 28.07.2016r. o godz. 01:04:
Co do pierdół o polskim społeczeństwie to pisałeś ty, a nie ja ewidentny MANIPULANCIE.
To twoje słowa:
1. Z jednej strony rozbrojone polskie społeczeństwo jest bezradne wobec systemowej przemocy , a z drugiej ... gdyby dać Lemingom giwery , to ... strach się bać Bo to , że palną sobie w łeb własny , jest do przyjęcia , gorzej wtedy gdy na własną rękę będą wymierzać sprawiedliwość
2. Wciąż uważam , że społeczeństwo mamy za głupie do posiadania broni.
3. Ja rozumiem , że sprzedajesz swój najnowszy interes , jak lekarze szczepionki , ale i w jednym i drugim przypadku , to nie jest dobry pomysł.
Tu też (punkt 3) ewidentne kłamstwo o mojej osobie, czyli również o Polaku, w związku z czym zadałem ci do tych bzdur o mnie pytanie, ale durnia grasz, że nie wiesz o co chodzi.