Pannazdzieckiem napisał(a): mirek_2005 napisał(a): ...
Nie jesteśmy kolegami.
Temat to "Powszechny dostęp do broni palnej". Byłby fajnie gdybyś trzymał się tego tematu ...
Zgadza się :) I nawet umiem cytować , co świadczy o tym , że ze zrozumieniem czytam :D
Przypomnę . Moje stanowisko jest takie ; uważam , że Polskie Społeczeństwo po ponad dwudziestu latach patologi transformacji ustrojowej nie może dostać broni na masową skalę do ręki , bo się nawzajem powybijają. Nie gadaj mi więc o hamerykańskich realiach , bo to zupełnie inny świat na tej samej planecie. To są zupełnie inni Ludzie. Ich przodkowie wymordowali rdzenną ludność Ameryki , a współcześni mają na sumieniach miliony pomordowanych na całym Świecie. Jeśli maiłbym takich za wzór , to faktycznie złym człowiekiem byłbym.
I przestań mi pier.dolić farmazony o Polskości w Twoim wydaniu. Ja nie kupiłem strzelnicy dla dużych chłopców , postanowiłem swego czasu wychować ... dwójkę dzieci na Polaków. I nie chciał bym żeby jakiś k.retyn odstrzelił mi Je na ulicy. Czy to jest qurwa jasne ?
Podoba mi się Twoja grafomania Mirek , pisz dalej :) Chętnie poczytam :)
Dobranoc :)
Jak zwykle przemowa.
Możesz jedynie zazdrościć, że inni osiągają coś, o czym ty nie masz pojęcia, ani możliwości posiadania - nie chodzi tylko o broń, strzelnicę, bo to jest tylko dodatkiem.
Twój styl pisania, czyli roszczeniowy, wulgarny, pełny nienawiści i zazdrości pokazuje dobitnie jakim jesteś człowiekiem - super wzór do naśladowania... Poza twoją postawą tu na forum, to posiadam wiedzę z poza niego.
Szkoda tylko, że tak zawzięcie nie trzymasz się tematu, jak bardzo lubisz kogoś obrażać, oszukać, a to tak żeby było jasne.
Dopisane 29.07.2016r. o godz. 22:23:
alter napisał(a): mirek_2005 napisał(a): Może faktycznie wystarczy żyć według przykazań, aby był święty spokój... Może czas zacząć... :)
Taak! Już w tym jednym zdaniu jest przestrzeń nieograniczonej treści :)
Jak ktoś tej treści nie dostrzega to ma problem... jest ubogi :)
Aby tylko muzułmanie nie zdążyli ubogacić... :)