Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Powszechny dostęp do broni palnej

14505
DP
29 lipca 2016r. o 15:46
wiele słów
ale nic z nich nie wynika
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 lipca 2016r. o 21:49
mirek_2005 napisał(a): ...
Nie jesteśmy kolegami.
Temat to "Powszechny dostęp do broni palnej". Byłby fajnie gdybyś trzymał się tego tematu ...

Zgadza się :) I nawet umiem cytować , co świadczy o tym , że ze zrozumieniem czytam :D
Przypomnę . Moje stanowisko jest takie ; uważam , że Polskie Społeczeństwo po ponad dwudziestu latach patologi transformacji ustrojowej nie może dostać broni na masową skalę do ręki , bo się nawzajem powybijają. Nie gadaj mi więc o hamerykańskich realiach , bo to zupełnie inny świat na tej samej planecie. To są zupełnie inni Ludzie. Ich przodkowie wymordowali rdzenną ludność Ameryki , a współcześni mają na sumieniach miliony pomordowanych na całym Świecie. Jeśli maiłbym takich za wzór , to faktycznie złym człowiekiem byłbym.
I przestań mi pier.dolić farmazony o Polskości w Twoim wydaniu. Ja nie kupiłem strzelnicy dla dużych chłopców , postanowiłem swego czasu wychować ... dwójkę dzieci na Polaków. I nie chciał bym żeby jakiś k.retyn odstrzelił mi Je na ulicy. Czy to jest qurwa jasne ?

Podoba mi się Twoja grafomania Mirek , pisz dalej :) Chętnie poczytam :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
29 lipca 2016r. o 22:14
mirek_2005 napisał(a): Może faktycznie wystarczy żyć według przykazań, aby był święty spokój... Może czas zacząć... :)

Taak! Już w tym jednym zdaniu jest przestrzeń nieograniczonej treści :)

Jak ktoś tej treści nie dostrzega to ma problem... jest ubogi :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4705
#mirek_2005 nieaktywny
29 lipca 2016r. o 22:23
Pannazdzieckiem napisał(a):
mirek_2005 napisał(a): ...
Nie jesteśmy kolegami.
Temat to "Powszechny dostęp do broni palnej". Byłby fajnie gdybyś trzymał się tego tematu ...

Zgadza się :) I nawet umiem cytować , co świadczy o tym , że ze zrozumieniem czytam :D
Przypomnę . Moje stanowisko jest takie ; uważam , że Polskie Społeczeństwo po ponad dwudziestu latach patologi transformacji ustrojowej nie może dostać broni na masową skalę do ręki , bo się nawzajem powybijają. Nie gadaj mi więc o hamerykańskich realiach , bo to zupełnie inny świat na tej samej planecie. To są zupełnie inni Ludzie. Ich przodkowie wymordowali rdzenną ludność Ameryki , a współcześni mają na sumieniach miliony pomordowanych na całym Świecie. Jeśli maiłbym takich za wzór , to faktycznie złym człowiekiem byłbym.
I przestań mi pier.dolić farmazony o Polskości w Twoim wydaniu. Ja nie kupiłem strzelnicy dla dużych chłopców , postanowiłem swego czasu wychować ... dwójkę dzieci na Polaków. I nie chciał bym żeby jakiś k.retyn odstrzelił mi Je na ulicy. Czy to jest qurwa jasne ?

Podoba mi się Twoja grafomania Mirek , pisz dalej :) Chętnie poczytam :)

Dobranoc :)

Jak zwykle przemowa.
Możesz jedynie zazdrościć, że inni osiągają coś, o czym ty nie masz pojęcia, ani możliwości posiadania - nie chodzi tylko o broń, strzelnicę, bo to jest tylko dodatkiem.
Twój styl pisania, czyli roszczeniowy, wulgarny, pełny nienawiści i zazdrości pokazuje dobitnie jakim jesteś człowiekiem - super wzór do naśladowania... Poza twoją postawą tu na forum, to posiadam wiedzę z poza niego.
Szkoda tylko, że tak zawzięcie nie trzymasz się tematu, jak bardzo lubisz kogoś obrażać, oszukać, a to tak żeby było jasne.

Dopisane 29.07.2016r. o godz. 22:23:

alter napisał(a):
mirek_2005 napisał(a): Może faktycznie wystarczy żyć według przykazań, aby był święty spokój... Może czas zacząć... :)

Aby tylko muzułmanie nie zdążyli ubogacić... :)

www.psieszkolenie.pl www.edukacjazawodowa.pl www.rzeczoznawca-boleslawiec.pl www.ksgranica.pl
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 lipca 2016r. o 22:28
alter napisał(a):

Ja nie dostrzegam . Zechciej Alterowiczu wyjaśnić na czym polega moje ubóstwo ? :) Kiedyśmy dyskutowali o zielonych ludzikach na Krymie i świeczkach Ryżego Olsena , byłeś jeszcze w okowach nazistwoskiej propagandy . Minął czas i w swej Świadomości odnajdujesz Prawdę . To się nazywa ... rozwój ...

Specjalnie małą literą , bo " wielkie rzeczy " dzieją się przez " małe cuda " ... jak mawia moja Przyjaciółka :)

Dobrej nocy Wam życzę Panowie :).

Szacunek do dyskutanta , to podstawa dyskusji :)

Ucz się Mirek :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
29 lipca 2016r. o 22:34
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja nie dostrzegam . Zechciej Alterowiczu wyjaśnić na czym polega moje ubóstwo ? :) Kiedyśmy dyskutowali o zielonych ludzikach na Krymie i świeczkach Ryżego Olsena , byłeś jeszcze w okowach nazistwoskiej propagandy . Minął czas i w swej Świadomości odnajdujesz Prawdę . To się nazywa ... rozwój ...

Panna wybacz, ale nie zamierzam Ci tego tłumaczyć. weźmiesz tyle ile uznasz za stosowne. Zbyt dobrze się już znamy ;)

Dopisane 29.07.2016r. o godz. 22:34:

mirek_2005 napisał(a):
Aby tylko muzułmanie nie zdążyli ubogacić... :)

Mam nadzieję, że z czasem to oni się ubogacą :)

4705
#mirek_2005 nieaktywny
29 lipca 2016r. o 22:49
Pannazdzieckiem napisał(a):
alter napisał(a):

Ja nie dostrzegam . Zechciej Alterowiczu wyjaśnić na czym polega moje ubóstwo ? :) Kiedyśmy dyskutowali o zielonych ludzikach na Krymie i świeczkach Ryżego Olsena , byłeś jeszcze w okowach nazistwoskiej propagandy . Minął czas i w swej Świadomości odnajdujesz Prawdę . To się nazywa ... rozwój ...

Specjalnie małą literą , bo " wielkie rzeczy " dzieją się przez " małe cuda " ... jak mawia moja Przyjaciółka :)

Dobrej nocy Wam życzę Panowie :).

Szacunek do dyskutanta , to podstawa dyskusji :)

Ucz się Mirek :)

Nie masz niczego nawet w 5 %, co posiadam ja w każdym aspekcie i sferze życia, więc uczyć się możesz ty.
Pewnie nie wiesz jak to jest nie kłamać, nie oszukiwać, nie obrażać - zachęcam i polecam.

Dopisane 29.07.2016r. o godz. 22:49:

alter napisał(a):

Mam nadzieję, że z czasem to oni się ubogacą :)

Jak na razie to oni niestety prowadzą na boisku...

www.psieszkolenie.pl www.edukacjazawodowa.pl www.rzeczoznawca-boleslawiec.pl www.ksgranica.pl
10114
#alter nieaktywny
29 lipca 2016r. o 23:01
mirek_2005 napisał(a): Jak na razie to oni niestety prowadzą na boisku...

Hmm... tak, grają nieczysto, wprowadzili V kolumnę? :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza