Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Powszechny dostęp do broni palnej

8375
#GosiaG nieaktywny
29 lipca 2016r. o 23:04
Nawet Wielkiego Wróbla mają po swojej stronie :D [img=1469826228_ypl6uco.jpg]

Lilith ^^
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ali niezalogowany
29 lipca 2016r. o 23:11
Lubię Pannę, lubię Mirka, wszystkich lubię, ale lubię też czuć się bezpiecznym, to zapewni mi pistolet który będę miał legalnie i nie zawaham się go użyć w obliczu zagrożenia mojej rodziny.
Zły człowiek zawsze znajdzie narzędzie aby skrzywdzić kogoś innego, nie musi to być pistolet, znam ludzi z pozwoleniem na broń i posiadających ją a nigdy jej nie używających , znam też przypadki gdzie sztachetą zabito człowieka.
Żyjemy w czasach w których niestety czas się uzbroić, zbyt wielu chłopców się rodzi, to wróży wojnę.

~ niezalogowany
29 lipca 2016r. o 23:14
GosiaG napisał(a): Nawet Wielkiego Wróbla mają po swojej stronie :D [img=1469826228_ypl6uco.jpg]

Każdy ma swojego sobowtóra, mój jest ginekologiem :P
10114
#alter nieaktywny
29 lipca 2016r. o 23:16
~ napisał(a):
Każdy ma swojego sobowtóra, mój jest ginekologiem :P

Tak, to ciekawe, bo mój jest wędkarzem z wieloma wędkarskimi nagrodami :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
11445
PanM
30 lipca 2016r. o 6:45
alter napisał(a):
mirek_2005 napisał(a): Może faktycznie wystarczy żyć według przykazań, aby był święty spokój... Może czas zacząć... :)

Taak! Już w tym jednym zdaniu jest przestrzeń nieograniczonej treści :)

Jak ktoś tej treści nie dostrzega to ma problem... jest ubogi :)

Alter bogaty w treści od tego który nie potrafi powstrzymać nienawiści między własnymi wyznawcami.
Szafowanie swoim oddaniem dla wiary , znak rozpoznawczy ludzi nie szanujących innych ludzi.

Kiedyś byliśmy dumni z Hołdu Pruskiego dzisiaj musimy się wstydzić z hołdu poddańczego.[img=1469853956_5s6kxhm.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
6979
E
30 lipca 2016r. o 7:08
mirek_2005 napisał(a): Są ludzie, którzy z racji wykonywanego zawodu nie tylko celują...
Są też ludzie, którzy przez zdemoralizowanie to robią, ba, nie tylko celują.
Jak zwykle dwie strony medalu...

mirek_2005 napisał(a): Czyli większe kompetencje od Boga, bo on nawet nie narzuca ludziom jakiegoś sposobu życia. Ludzie maja wolną wolą i żyją tak jak sobie pościelą. Osobiście nie chciałbym, aby ktoś za mnie decydował o tym jak mam swoje życie przeżyć - to również obecnie nie jest możliwe. :)
Może faktycznie wystarczy żyć według przykazań, aby był święty spokój... Może czas zacząć... :)

Korzystając z mojej wolnej woli, nie wykonuję zawodu, gdzie "trzymałabym kogoś na muszce"
Gdyby ode mnie to zależało, to rozbroiłabym cały świat, środki wydawane na zbrojenie przeznaczyłabym na polepszenie warunków życia i w ten oto sposób żylibyśmy "długo i szczęśliwe" :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
14505
DP
30 lipca 2016r. o 7:48
zło często rodzi się z powodu braku tz. dobrobytu
E jestem za :)
6979
E
30 lipca 2016r. o 7:57
O widzisz, to na dobry początek jest nas dwie, chociaż myślę, że dużo więcej ;)

"Jak pięknie by mogło być,
Przecież tak dobre jest życie.
Czy nas słyszycie, czy nas słyszycie.
Czy nas słyszycie?!
Słyszycie? "

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem