Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~bol niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 9:08
Skonczcie mlocic sieczkę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~do wiernego niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 12:22
~ napisał(a):
zaś schiza jełopa
co tu robisz skoro nie masz swojego boga
jepniety janusz bolca

Jesteś wierzący to zachowuj się jak Bóg przykazał.W żadnym kościele nie uczą takiego prostactwa.Nie wstydź się swojej wiary i swoich poglądów , podpisuj to co piszesz.
~~ niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 13:09
Bo on wierzący ale niepraktykujący. praktykuje ateizm ;)
~~kolec niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 13:37
Co chcecie od janusza? Również dobrze można napisać jepnięty jak marek, stefan czy inny bolek. Zejdźcie z tego imienia.
~~:) niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 13:47
ja tam znam dwóch i co ciekawe żaden nie jest jepnięty
~~ niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 14:06
~~ napisał(a): Bo on wierzący ale niepraktykujący. praktykuje ateizm ;)

Ateizm to inteligencja a nie czary do praktykowania gamoniu.
~~chamski chadziar niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 19:39
~ed napisał(a): Panowie o czym wy prawicie ( i Panie)?
Nie znacie odcinka historii, w którym żyliście. A próbujecie mierzyć się z tysiącami lat. Historię piszą zwycięzcy i nie konieczni historię prawdziwą.

Zgadza się Edek :)

Historię piszą zwycięzcy i nie koniecznie bywa prawdziwa.
Bob , Przemo ... wybaczcie , mam kłopot z kompem. Lisek mi się powiesił i z Eksplorera lecę ... jak ja nie cierpię tego chłamu ...

Miłego wieczoru :)
~~Jezus nieznany niezalogowany
6 stycznia 2017r. o 9:06
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bp-mazur-swiat-wspolczesny-potrzebuje-misjonarzy/771v552
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza