Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

2900
#falco nieaktywny
4 stycznia 2017r. o 21:23
tak,tak ...
''a świstak siedzi i zwija sreberka'' :D

''świstak '' czyt . klecha
''sreberka'' czyt. kasiora

zwłaszcza że trwa pierwszy w tym roku ''okres żniw'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 stycznia 2017r. o 21:30
falco napisał(a): tak,tak ...
''a świstak siedzi i zwija sreberka'' :D

''świstak '' czyt . klecha
''sreberka'' czyt. kasiora

zwłaszcza że trwa pierwszy w tym roku ''okres żniw'' :D

zaś schiza jełopa
co tu robisz skoro nie masz swojego boga
jepniety janusz bolca
~ niezalogowany
4 stycznia 2017r. o 21:35
To naprawdę Janusz..... Już taki się urodził..... :) :)
~ niezalogowany
4 stycznia 2017r. o 21:37
pasuje do jelopa jak ulał
~:) niezalogowany
4 stycznia 2017r. o 21:39
ale dobrze pisze
2900
#falco nieaktywny
4 stycznia 2017r. o 21:44
a jakiego to ''boga'' wy tam powyżej ''reprezentujecie''?

przez takich jak wy każdy ''bóg'' spalił by się ze wstydu więc nie piszcie jego imienia bo wystawiacie mu raczej kiepskie świadectwo skoro ''stworzył was na własne podobieństwo'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 stycznia 2017r. o 22:10
~ napisał(a): To są UROJENIA Twoich idoli i Twoje.
Podobnych bredni jak Ewangelia Judasza (napisana Dopiero w III wieku!) jest mnóstwo. Mają taką samą wartość 0 z dowolną ilością miejsc po przecinku!
Każdy sam sobie wybiera autorytety.
Twoje są pożałowania godne, to i poglądom dziwić się trudno.
Z pewnością wiele razy miałeś szansę by otrzeć się o prawdę.
I za to, że nie skorzystałeś sam odpowiesz.

Zdziwisz się bardzo i przypomnisz moje słowa wcześniej niż możesz przypuszczać - pewnie nawet wcześniej niż za 5 lat (moje szacunki mogą być nieprecyzyjne) objawią ci się wszystkie Twoje grzechy. Masy ludzi nie udźwigną tej wiedzy i umrą w śmiertelnym szoku i przerażeniu. I "kosmici" im już nie pomogą. Ale dziś ciągle wszyscy mamy szansę!

Kolego CM , wyciągam do Ciebie rękę , a Ty gryziesz . Ja wiem , że nastąpi Czas Apokalipsy , ale oby te Twoje ... " przepowiednie " nie obróciły się przeciwko Tobie . Bo śmierć jest bez znaczenia , liczą się intencje ... i nie mów mi ... qurwa jego mać , że moje Autorytety , to urojenia . Kieżun napisał " Patologię transformacji " . Michalkiewicz pisze o Polsce , esbecji i " układach zamkniętych " . Zaś Jaśkowski pisze o " układach zamkniętych " w tzw. świecie medycznym w Polsce.

Straszyć to możesz sobie baby na targu , albo w kościele :]

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ed niezalogowany
4 stycznia 2017r. o 22:33
Panowie o czym wy prawicie ( i Panie)?
Nie znacie odcinka historii, w którym żyliście. A próbujecie mierzyć się z tysiącami lat. Historię piszą zwycięzcy i nie konieczni historię prawdziwą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza