falco napisał(a): za tysięczną odsłonę jest przewidziana nagroda ...
odpust za grzechy przeszłe i przyszłe :D
tymczasem ...
teraz jadę popracować bo chociaż planowałem sobie wolną sobotę ,szkoda mi dnia ..
mam nadzieję że pojawi się ''zmiennik''który nie pozwoli wam się nudzić i z ''wiernymi '' popisze :D
ale jak to powiedział kiedyś forumowy ''klasyk'' przed odejściem -hahaha- ''jeśli ktoś będzie pisał jako ja ,to nie będę ja ...''
:D
falco napisał(a): za tysięczną odsłonę jest przewidziana nagroda ...
~~andrzej77 napisał(a): http://deser.gazeta.pl/deser/7,111858,21606557,ale-wieczorem-sa-rekolekcje-anna-sobecka-z-pis-myslala-ze.html#Czolka3Img
~~ciekawa napisał(a):falco napisał(a): za tysięczną odsłonę jest przewidziana nagroda ...
Gdzieś to już czytałam , jaka nagroda ?
~~falco napisał(a):~~ciekawa napisał(a):falco napisał(a): za tysięczną odsłonę jest przewidziana nagroda ...
Gdzieś to już czytałam , jaka nagroda ?
jako że piszesz jako kobieta przewidziana nagroda to spotkanie towarzyskie z putlerkiem a połączone jest z prelekcją o żołnierzach prze...wykletych
za kawę i ciastko sama płacisz
jeśli to będzie facet to również spotkanie tyle ze z kc ale i tam jest dodatkowa atrakcja a jest nią prelekcja o zapobieganiu celulitu na zbyt opasłych udach :D w bonusie nauczanie o wartościach chrześcijańskich i obrazek :D
~~japa japa jejo napisał(a):falco napisał(a):
''Bashobora twierdzi, że potrafi wskrzeszać ludzi. Na katolickich forach można znaleźć "świadectwa o. Johna Bashobora ze wskrzeszenia zmarłego człowieka". Ponoć miało ich być kilkadziesiąt. Tak o księdzu z Ugandy pisali w 2008 r. organizatorzy spotkania w Gdańsku-Morenie (odbyło się w kościele): " Niezwykłą rzeczą, jaka się wydarzyła dzisiejszego popołudnia, jest to, że ludzie słyszeli go potwierdzającego, że miały miejsce pewnego rodzaju uzdrowienia, a nawet powstania z martwych.''
zaprzeczycie że to bzdury :D
kto pierwszy?
Mało wiesz falco. Mało widziałeś. Ty zapewne wierzysz w to, że człowiek pochodzi od małpy, a świat, czyli wszystko zostało stworzone przez nic.
I to jest mądrość tego świata. Tego, który nie potrafi wyżywić ludzi, przedłużyć życia człowieka, stworzyć zupełnie nowego żywego organizmu lub ożywić martwego.
Podsumowując: wierzysz jak miliony innych, że nic stworzyło wszystko, że w drodze ewolucji z bakterii lub wirusa w drodze jakiś tam reakcji, ewolucji lub mutacji pozytywnych powstała istota inteligentna, czyli człowiek. Oto mądrość.
Ja wolę inną. Nie znam się na duchach, które stoją za działaniami ludzi takich jak Boshobora. Może to Duch Święty, a może nie. Nie zapoznałeś się z tymi świadectwami i odrzucasz je ot, tak. A takie rzeczy są możliwe. I zdarzaja się. Są bardzo, bardzo rzadkie, ale są. Faktem jest, że wiekszość uzdrowicieli czy proroków to oszuści i naciągacze, ale zdarzaja się ludzie, którzy mocą Ducha Świętego leczą choroby, których mądra ludzka medycyna uleczyć nie jest w stanie.
To bardzo trudny temat, bo jak mówiłem większość to oszuści. Ale nie można negować czegoś o czym nie ma się pojęcia.