Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

9176
kc
9 kwietnia 2017r. o 18:51
falco napisał(a): wyjdz na spacer ,poćwicz brzuszki ,może rower ?...to bardziej ci pomoże ...wizerunkowo

W sieci krąży zdjęcie twojej córki, mogę wrzucić ten ideał, żeby wszyscy podziwiali tę piękność ? : ) Doradzasz jej spacery, czy raczej brzuszki ? : ). A co z menopauzą żony ? Widzę, że myślisz, że wszystkie kobiety mają takie problemy, jak te z twojej rodziny : ).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14505
DP
9 kwietnia 2017r. o 18:54
mam jeszcze starą ale jej czas się kończy
więc już kupiłam młodą :)
w tym roku jeszcze ze starej będą owoce, a w przyszłym może już z młodej :)
uwielbiam brzoskwinie
:)
2900
#falco nieaktywny
9 kwietnia 2017r. o 18:59
:D
właśnie w takich chwilach wychodzi twoja bezsilność

o prostactwie już nie wspominając :D
teraz wiesz dlaczego ktoś tu cię określił ''lafirynda''?
min. właśnie dlatego bo jesteś takim odpowiednikiem alterka który podobnie do ciebie kiedy zabrakło argumentu pisał identycznie jak ty ...

lecz się kobieto licząc na cud ... :D

Dopisane 09.04.2017r. o godz. 18:59:

DP napisał(a): mam jeszcze starą ale jej czas się kończy
więc już kupiłam młodą :)
w tym roku jeszcze ze starej będą owoce, a w przyszłym może już z młodej :)
uwielbiam brzoskwinie

owszem ...a najbardziej w syropie :D
o zalanej spirytusikiem nie wspomnę bo moje kubeczki smakowe się obudzą ... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
9 kwietnia 2017r. o 19:06
ja tam wolę zerwać ....
i zjeść
bez alku :)
i syropu :)
9176
kc
9 kwietnia 2017r. o 19:08
falco napisał(a): :D
właśnie w takich chwilach wychodzi twoja bezsilność

o prostactwie już nie wspominając :D
teraz wiesz dlaczego ktoś tu cię określił ''lafirynda''?
min. właśnie dlatego bo jesteś takim odpowiednikiem alterka który podobnie do ciebie kiedy zabrakło argumentu pisał identycznie jak ty ...

lecz się kobieto licząc na cud ...

Jakich argumentów ? : ). Wiesz w ogóle co oznacza słowo lafirynda ? : ). Twoja bezsilność właśnie objawia się tym na forum, że ciągle kierujesz jakieś wyzwiska, albo głupie insynuacje pod moim adresem licząc , że mnie coś zaboli, bo zdajesz sobie sprawę z tego, że intelektualnie nie podołasz. A że w pobliżu masz tylko żonę i córkę to pierwsze co przychodzi ci do głowy to to z czym one mają problem. Że też chce ci się wywlekać wasze problemy z domu.
2900
#falco nieaktywny
9 kwietnia 2017r. o 19:18
przestań pieprzyć kobiecino :D
kiedy to ja pierwszy zrobiłem cokolwiek pierwszy w twoją stronę :D
zawsze szukasz pierwsza ...
ostatni przykład?...nie trzeba daleko szukać ,kilka postów wstecz ...

teraz sobie pomyśl , popisz sobie bo ja w przeciwieństwie do ciebie mam ciekawsze zajęcie ...
w przypływie litości może ci pózniej coś odpiszę ... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
9176
kc
9 kwietnia 2017r. o 19:33
To może zobacz co ja napisałam a co ty.

Prosty przykład, DP odpowiedziała bez sensu na to co pisałeś i to skomentowałam, na co ty, udzieliłeś mi cennych rad dotyczących tego co powinnam twoim zdaniem zrobić ze swoim wyglądem (sic!). Potem dodałeś, że dobrze ktoś mnie scharakteryzował nazywając lafiryndą : ).

Ciągle piszesz, że masz ciekawsze zajęcia i ciągle siedzisz na forum : ). Odliczam od teraz ile wytrzymasz nic nie pisząc : ). Jeśli wytrzymasz tydzień uznam, że faktycznie musisz mieć ciekawe życie : ).
14505
DP
9 kwietnia 2017r. o 19:42
kc napisał(a): To może zobacz co ja napisałam a co ty.

Prosty przykład, DP odpowiedziała bez sensu na to co pisałeś i .

Nawet jeśli... :) to co Ciebie to obchodzi? hmm?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza