falco napisał(a): bo jestem pewien ze absolutnie nie przeszkadza wam to o czym piszemy
Oczywiście, że przeszkadza. Ileż można czytać takie kompletne brednie.
falco napisał(a): przykład jej popisu?...a proszę spojrzeć w temat jakiegoś studenta proszącego o pomoc ...
kto się odezwał i w jaki sposób?...pierwsza osobą był NIKT INNY jak kc pisząca w swój charakterystyczny sposób ...
po co to zrobiła? ...ani słowa o pomocy za to fala złośliwości i bezsensownego krytycyzmu ...
on pyta ''czego chcesz uczyć'' ?...zadaj sobie kobieto pytanie -czego ja powinnam się nauczyć bo wykształcenie jakie ponoć posiadasz to nie wszystko ...
Bredzisz jak potłuczony. Jak właścicielka maltańczyka prosiła o pomoc w znalezieniu jej psa to śmiałeś się z niej doskonale wiedząc gdzie jest pies, teraz stajesz w obronie g.łąba, który chce zapłacić komuś za napisanie za niego pracy licencjackiej. Mogę się tylko domyślać dlaczego : ).
falco napisał(a): kc która o kulturze i wychowaniu nie ma pojęcia ...
jesteś dla mnie nic nie znaczącym elementem tego forum
przypominasz mi kogoś komu pluje się w twarz a on rozkłada parasol ...
jesteś beznadziejnym przypadkiem ograniczonego i sfrustrowanego człowieka
Tyle inwektyw z samego rana, domyślam się, że spędziłeś całą noc rozmyślając o mnie : ).
falco napisał(a): ja jadę zaraz do pracy a ty co?
pozostaniesz z kompem i sama ze sobą ...współczuję ...
Nie jestem pewna, ale w momencie w którym to pisałeś prawdopodobnie przewracałam się na drugi bok i śniłam o pięknych rzeczach : ).