Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
18 kwietnia 2017r. o 19:49
warczysz na kogo się da...... pies szczeka jak się boi :D :D Nierób wstydu miłej DP :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14505
DP
18 kwietnia 2017r. o 19:51
nie mam się czego wstydzić
dlaczego sądzisz że jest inaczej?

arogancję i sarkazm znam.........ale to nie wstyd ;)
~~ niezalogowany
18 kwietnia 2017r. o 19:56
Widać to na forum...... :) Jesteś miła fajna bądź sobą... ;)
2900
#falco nieaktywny
18 kwietnia 2017r. o 20:00
~~ napisał(a): warczysz na kogo się da...... pies szczeka jak się boi :D :D Nierób wstydu miłej DP :D

no proszę ...
sam sobie wstyd przynosisz pisząc do mnie nie inaczej jak ''warczysz '' czy ''pies szczeka''
co mam ci odpowiedzieć?
jakieś miłe słowo byś ''pomerdał ogonkiem''? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
18 kwietnia 2017r. o 20:14
falco napisał(a):
~~ napisał(a): warczysz na kogo się da...... pies szczeka jak się boi :D :D Nierób wstydu miłej DP :D

no proszę ...
sam sobie wstyd przynosisz pisząc do mnie nie inaczej jak ''warczysz '' czy ''pies szczeka''
co mam ci odpowiedzieć?
jakieś miłe słowo byś ''pomerdał ogonkiem''? ;)

Jesteś żaałosny..... DP bądź sobą nie daj się wciągać w jego wojenki :) :) :)
2900
#falco nieaktywny
18 kwietnia 2017r. o 20:30
no widzisz biedaku?
zabrakło ci słów ? czy może czegoś więcej ? :D
a teraz z innej beczki ;)
piszesz o jakichś tam moich ''wojenkach '' a napisz mi co cię tak nagle naszła chęć ''ratowania DP '' przed zgubnym wpływem falco?
to jakaś twoja ''krucjata'' ?
czy też może zwykła ,prostacka wręcz chęć skłócenia kogoś?
coś mi się wydaje że na kiepski grunt trafiłeś a i ''materiał '' nie bardzo podatny na ''ukształtowanie'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
18 kwietnia 2017r. o 20:36
na koniec tego ''jarmarku''

refleksja...o Ani Przybylskiej

''Nadchodziły najtrudniejsze, nieuniknione chwile. - W niedzielę nad ranem pielęgniarka wychodziła na następny dyżur, zrobiłam jej kawę i kanapkę, wróciłam do Ani i zobaczyłam, że odchodzi. Jak ktoś to wcześniej już widział, to wie. Nosek się jej wyciągnął, ręce się zrobiły takie... inne. Oddech miała cichutki, łapała powietrze jak taki malutki ptaszek albo ryba, która szuka wody. - Siedzieliśmy przy niej z Jarkiem i Agnieszką (siostra Ani - red.). Jeszcze wstałam, wzięłam ją za rękę i szepnęłam: "Dziecko, nic się nie martw, wszystko będzie dobrze". Już nie odpowiedziała, tylko spod powiek popłynęły jej dwie łzy. Może mnie jeszcze usłyszała? Umarła o 15.18... - wzrusza się pani Krystyna.''

[img=1492540468_qnlc2pa.jpg]

spokojnego wieczoru Wam życzę
~~ niezalogowany
18 kwietnia 2017r. o 20:41
falco napisał(a): no widzisz biedaku?
zabrakło ci słów ? czy może czegoś więcej ? :D
a teraz z innej beczki ;)
piszesz o jakichś tam moich ''wojenkach '' a napisz mi co cię tak nagle naszła chęć ''ratowania DP '' przed zgubnym wpływem falco?
to jakaś twoja ''krucjata'' ?
czy też może zwykła ,prostacka wręcz chęć skłócenia kogoś?
coś mi się wydaje że na kiepski grunt trafiłeś a i ''materiał '' nie bardzo podatny na ''ukształtowanie'' :D

Puknij się w czoło chory głupku :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza