skorn napisał(a): januszowi wierzą tylko tyldy, dla nich "tworzy", to jego publika. ; )
skorn napisał(a): januszowi wierzą tylko tyldy, dla nich "tworzy", to jego publika. ; )
~~Fioletowoczarna Cykoria napisał(a):skorn napisał(a): januszowi wierzą tylko tyldy, dla nich "tworzy", to jego publika. ; )
Korniszonie ,przypomnij proszę kto to tu na forum pisał że Piotra ścigają wierzyciele ?
A teraz spijasz z ust Panny ,hipokryto cnotliwy .
M21W2 napisał(a): Horus zna doskonale swoją publikę i klakiera Malinowego Krwawnika .
Piotrek napisałem że wierzą jemu głupki bo chcę używać delikatnych określeń .
Niechęć nie bierze się z tego że są ateistami , znam wielu porządnych ludzi niewierzących , ich wybór .
Powoli się oswajam z tym że nie jestem człowiekiem na obecne czasy , czasy kłamstw , oszczerstw i hipokryzji .
Trochę próbowałem z pod tyldy zabawiać się z nimi , nie pasuje to do mojego charakteru , fajnie było jak Horus Krwawnik poszukiwali mnie wśród kwiatków , trafili po jednym razie .
M21W2 napisał(a): Horus zna doskonale swoją publikę i klakiera Malinowego Krwawnika .
Piotrek napisałem że wierzą jemu głupki bo chcę używać delikatnych określeń .
Niechęć nie bierze się z tego że są ateistami , znam wielu porządnych ludzi niewierzących , ich wybór .
Powoli się oswajam z tym że nie jestem człowiekiem na obecne czasy , czasy kłamstw , oszczerstw i hipokryzji .
Trochę próbowałem z pod tyldy zabawiać się z nimi , nie pasuje to do mojego charakteru , fajnie było jak Horus Krwawnik poszukiwali mnie wśród kwiatków , trafili po jednym razie .
~~Karmelowopłowa Jukka napisał(a):Horus napisał(a):~~Jasnozielony Głąbigroszek napisał(a):M21W2 napisał(a):
Horusie , dałeś ciała z tym księdzem , który to już raz .
poważnie?
powiem ci tak ...
kiedy czytam coś na konkretny temat lubię sprawdzić także inne źródła ...
a zdjęcia czy memy wklejam takie jakie są ...
przykład? proszę bardzo ...
[img=1606413672_0lu09o2.jpg]
Dopisane 26.11.2020r. o godz. 19:08:M21W2 napisał(a):Horus napisał(a):~~Jasnozielony Głąbigroszek napisał(a):M21W2 napisał(a): ~~Brunatna Smagliczka , dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia ocena mojej osoby przez anonimowego TROLA .
Miłego dnia życzę .
TO ,ŻE ANONIMOWA TO NIE ZNACZY ,ŻE NIE PRAWDZIWA ,KONFIDENCIE .Z OCIC .
a jak tam w temacie ''pana em''?
wpisał to swoje ''B'' które obiecał ?
;)
.
''KONFIDENCIE .Z OCIC''?
ojej ...
ale cię podsumowano ...:]