Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
16 listopada 2018r. o 20:17
myślisz że jakimś problemem dla mnie jest to czy jest on pijakiem czy np. ćpunem?

dla mnie pewnym problemem może być np. antonio ''brzoza''
może nim być też krycha ''sałata''
ale on?

dla mnie to on może nawet zapić się na śmierć ...
(to nie życzenie ;) )

jest mi po prostu obojętny ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitna Czereśnia niezalogowany
16 listopada 2018r. o 20:47
falco napisał(a): myślisz że jakimś problemem dla mnie jest to czy jest on pijakiem czy np. ćpunem?

dla mnie pewnym problemem może być np. antonio ''brzoza''
może nim być też krycha ''sałata''
ale on?

dla mnie to on może nawet zapić się na śmierć ...
(to nie życzenie ;) )

jest mi po prostu obojętny ...

Tyle tylko, ze ten pijak jest osoba decyzyjna w UE. Ja nie życzę sobie aby alkoholik mówił mi co dobre a co złe. Gość potrafi przyjść do pracy w dwóch różnych butach.
2900
#falco nieaktywny
16 listopada 2018r. o 21:17
jak jest różnica czy osobą ''decyzyjną '' jest alkoholik czy obsesjonat?

jeden i drugi może być niebezpieczny ...;)

~~Kremowy Przegorzan niezalogowany
16 listopada 2018r. o 23:55
falco napisał(a): świetnie ....
wzrost poparcia przed nadchodzącym upadkiem to obiecująca perspektywa na przyszłość ...

Upadek to ty.
~~Karminowoczerwony Tojeść niezalogowany
17 listopada 2018r. o 8:04
falco napisał(a): nie zaskoczyłeś mnie ...czytałem wcześniej i spokojnie czekałem kto wzmiankę o tym zamieści...
odpowiem ci podobnie jak często piszą o podobnycghprzypadkach pislamiści ...

to może być prowokacja ;)

a może inaczej- kto wie czy tvpis nie zapłaciło temu reporterowi 20albo nawet 40 tyś by wystąpił w tym programie w ten a nie inny sposób ...;)

poczekam na komentarze i postaram się opisać tu jeden z przypadków o których kiedyś czytałem ...
daleko stąd ale są różne przypadki postępowań by osiągnąć pewien cel ...więc spokojnie ;)
Dopisane 16.11.2018r. o godz. 19:38:sorki za jakieś tam wpadki literowe ale na Discovery Historia je st świetny film ...
polecam ...

Faclo jak zwykle - kompletna bezrozumność, ale czego od faclo oczekiwać. Będzie TVNu bronił, bo na TVN ma oparty cały swój obraz świata. Sam przecież nie jest w stanie nic niczego zrozumieć i wyjaśnić. A teraz, jak faclo szukał faszystów (właściwei nazistów, ale faclo ich nie rozróżnia) i znalazł ich w TVN to jakoś musi sobie to wytłumaczyć. Ze jak zwykle głupio, to faclo nie przeszkadza.
faclo, mniej TV, mniej internetów, więcej porządnej lektury. I nie myślę o kryminałach czy sensacjach z wydawnictwa Amber. Chociaż zastanawiam się czy warto ci coś polecać, bo jak już ci zwracałem uwagę, nie czytaj poważnej literatury jak instrukcji obsługi betoniary. Bo potem piszesz, co piszesz i nieraz przykro czytać :( Może znasz taki stan, że jest ci wstyd za kogoś, z powodu jego bezsensownie kompromitującego zachowania? Tak się wielu czuje czytając twoje wpisy.
2900
#falco nieaktywny
17 listopada 2018r. o 8:11
no i co już od rana się podniecasz?
facet -mnie jak ci wcześniej pisałem nie musisz wyjaśniać różnic pomiędzy faszyzmem a nazizmem ...
może ty mi wyjaśnisz czym różni się ''hajlujący'' faszysta od ''hajlujacego'' nazisty
potrafisz?

gościu - znasz nazwisko Bellamy?
wiesz co chciał propagować w szkołach amerykańskich?...wiesz jak skończył ?
jak sam się douczysz wtedy być może będziesz w stanie pisać sensownie ...
w tej chwili bełkoczesz :]

~~Karminowoczerwony Tojeść niezalogowany
17 listopada 2018r. o 8:26
falco napisał(a): no i co już od rana się podniecasz?
facet -mnie jak ci wcześniej pisałem nie musisz wyjaśniać różnic pomiędzy faszyzmem a nazizmem ...
może ty mi wyjaśnisz czym różni się ''hajlujący'' faszysta od ''hajlujacego'' nazisty
potrafisz?

gościu - znasz nazwisko Bellamy?
wiesz co chciał propagować w szkołach amerykańskich?...wiesz jak skończył ?
jak sam się douczysz wtedy być może będziesz w stanie pisać sensownie ...
w tej chwili bełkoczesz :]

No i widzisz, jak sam się kompromitujesz. Tak samo mniej więcej , jak Kluzik-Rostkowska. Jeżeli dla ciebie faszysta i nazista to to samo, to oznacza, że pisząc o tobie jako o nieuku napisałem prawdę. Ideologia Hitlera i ideologia Mussoliniego to mocno różniące się ideologie, a obaj używali tego samego gestu podniesionej ręki. Tylko po co tobie coś tłumaczyć, jak ty edukację od przedszkola powinieneś zacząć.
Jesteś, jak przystało na tego typu niedouczonych ludzi, najgłośniejszy na forum i wszystko wiesz w każdej sprawie. "Dzwon dlatego głośny, że wewnątrz pusty!"
Było w szkołę kamieniami nie rzucać! Może coś innego poza instrukcją betoniary byłbyś w stanie pojąć. Teraz zimno, betoniara będzie stała. Zacznij od książek z pierwszej klasy. Powodzenia.
~~Niebieskoszary Styrakowiec niezalogowany
17 listopada 2018r. o 8:55
https://www.money.pl/sekcja/aferaknf/grzegorz-bierecki-i-tajemnicza-lokata-gw,70,0,2421574.html

kolejne 70 milionów? to nędzne grosiki dla ...ów zdrajców Polski

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza