Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
16 listopada 2018r. o 19:26
świetnie ....
wzrost poparcia przed nadchodzącym upadkiem to obiecująca perspektywa na przyszłość ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitna Czereśnia niezalogowany
16 listopada 2018r. o 19:26
Portal Warszawawpigulce.pl podaje, że brytyjska dziennikarka Katie Hopkins chwali Polskę za Masz Niepodległości. Pisze, że dla zachodniej Europy, wkrótce nasz kraj stanie się drugą ziemią obiecaną.

źródło :
https://prostozmostu24.pl/brytyjska-dziennikarka-oczarowana-polakami-oto-jej-relacja-z-marszu-niepodleglosci/
16 listopada 2018r. o 19:28
falco napisał(a): świetnie ....
wzrost poparcia przed nadchodzącym upadkiem to obiecująca perspektywa na przyszłość ...

A co powiesz na temat operatora TVN i co za tym idzie wiarygodności twojej ulubionej stacji :-) : https://niezaleznacdn.pl/imgcache/750x430/c//uploads/cropit/15423640161d3a3fff9e90f37a15a1de260cc0b372.jpg
~~Burgundowa Begonia niezalogowany
16 listopada 2018r. o 19:34
Hopkins "zasłynęła" wieloma pochlebnymi komentarzami na temat prezydenta Rosji. Przekonywała, że "Putin rządzi", a w Rosji jest bezpieczniej niż w wielkiej Brytanii. Gdy w rosyjskiej anglojęzycznej telewizji RT podejrzewani przez rząd brytyjski o próbę otrucia Siergieja Skripala i jego córki mężczyźni przekonywali, że byli na wyspach jako turyści,

https://wiadomosci.wp.pl/cejrowski-moglby-sie-od-niej-uczyc-tvp-info-zaprosila-publicystke-oskarzana-o-szerzenie-rosyjskiej-propagandy-6297317878851201a

:D
2900
#falco nieaktywny
16 listopada 2018r. o 19:38
nie zaskoczyłeś mnie ...czytałem wcześniej i spokojnie czekałem kto wzmiankę o tym zamieści...
odpowiem ci podobnie jak często piszą o podobnycghprzypadkach pislamiści ...

to może być prowokacja ;)

a może inaczej- kto wie czy tvpis nie zapłaciło temu reporterowi 20albo nawet 40 tyś by wystąpił w tym programie w ten a nie inny sposób ...;)

poczekam na komentarze i postaram się opisać tu jeden z przypadków o których kiedyś czytałem ...
daleko stąd ale są różne przypadki postępowań by osiągnąć pewien cel ...więc spokojnie ;)

Dopisane 16.11.2018r. o godz. 19:38:

sorki za jakieś tam wpadki literowe ale na Discovery Historia je st świetny film ...
polecam ...

16 listopada 2018r. o 19:38
falco napisał(a): nie zaskoczyłeś mnie ...czytałem wcześniej i spokojnie czekałem kto wzmiankę o tym zamieści...
odpowiem ci podobnie jak często piszą o podobnycghprzypadkach pislamiści ...

to może być prowokacja ;)

a może inaczej- kto wie czy tvpis nie zapłaciło temu reporterowi 20albo nawet 40 tyś by wystąpił w tym programie w ten a nie inny sposób ...;)

poczekam na komentarze i postaram się opisać tu jeden z przypadków o których kiedyś czytałem ...
daleko stąd ale są różne przypadki postępowań by osiągnąć pewien cel ...więc spokojnie ;)

A jak ustosunkujesz się do oceny Marszu Niepodległości przez brytyjską dziennikarkę, która chwali Polskę za Masz Niepodległości. Pisze, że dla zachodniej Europy, wkrótce nasz kraj stanie się drugą ziemią obiecaną. ??
2900
#falco nieaktywny
16 listopada 2018r. o 19:51
czy czasem odpowiedzi której oczekujesz już powyżej ktoś ci nie udzielił?
mam identyczne zdanie ...

16 listopada 2018r. o 20:06
falco napisał(a): czy czasem odpowiedzi której oczekujesz już powyżej ktoś ci nie udzielił?
mam identyczne zdanie ...

To prawda Putin naprawdę rządzi Rosją , nie to co chłopcy wybierani w kastingach :-). Przykład przywódcy europejskiego a , zarazem symbol upadku Brukseli :-) :
http://bi.gazeta.pl/im/50/92/16/z23667792IH,Szczyt-NATO-w-Brukseli--Jean-Claude-Juncker.jpg
Porównaj tego pijaka do Putina :-).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza