Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rejestr pedofilów upubliczniony! Sprawdź swoją okolicę!

2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2018r. o 21:14
~~Dd napisał(a): Wezcie tego kre.tyna falco stad

a ty dur.niu dlaczego nie piszesz na temat tylko skupiasz się na mnie?

od ilu stron nie piszecie o tym rejestrze tylko jakieś tam brednie ...
''falco idz stąd'' czy ''piszę do administratora'' ...hahaha

dlaczego nie próbujecie się zalogować do tego rejestru ?
dlaczego nie sprawdzacie ?
może wuefista waszego dziecka to pedofil ...a może katecheta ?

co zrobiliście kiedy nie tak dawno jakiś srebrny van stawał pod szkołami ?

jęczeliście tu jeden z drugim ...jak teraz ...hahaha

Dopisane 02.01.2018r. o godz. 21:14:

~~Hd napisał(a): Przestan zasmiecac ten temat osle. Nie pisz tu wiecej

a ty co robisz głom.bie :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasia niezalogowany
2 stycznia 2018r. o 21:19
Po prostu przestan tu pisac obronco wynaturzen. Nie chcemy cie tutaj.
2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2018r. o 21:21
a może napiszesz gdzie i kogo bronię ?
śmiało ...

~~do falco niezalogowany
2 stycznia 2018r. o 21:27
falco napisał(a): :)
no i super ..wyraziłaś swoją ''opinię '' i zapewne poczułaś się lepiej ...

masz córkę ?może syna ?
sadzasz ich sama na kolanach ''proboszczów'' czy ''katechetów''?
a może tylko nie widzisz problemu bo w tej chwili cię nie dotyczy ...

Czuję się bardzo dobrze.
Przeczytaj co napisałam dużo wcześniej bo do Ciebie nie dociera falco.
Mam okres..... Czekam na twoją, błyskotliwą i mądrą odpowiedź.
~~Skd niezalogowany
2 stycznia 2018r. o 21:29
Po prostu pisz gdzie indziej koles
2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2018r. o 21:35
tylu tu do mnie pisze że nie ''zdanżam''
dlaczego do mnie a nie na temat -nie wiem ;)

a co ma do tego Twój ''okres'' ?
to raczej Twój problem i nie wiem z jakiego to powodu postanowiłaś poinformować o tym fakcie całe forum ...
:)

~~Do: Pana Bernarda niezalogowany
2 stycznia 2018r. o 21:41
Z Pana argumentacja nie zgadzam się - absolutnie. Populizm, fume, zapłacimy? - co za bzdury Pan wypisuje! Zboczenie tego rodzaju jest nieuleczalne! Ofiara to bezbronne dziecko, które już przez całe swoje życie będzie miało problemy natury psychicznej. Czy Pan zdaje sobie sprawę ile będzie kosztowało leczenie poprzez tylko wizyty u psychiatry? Koszty społeczne i indywidualne są ogromne. Taki rejestr pedofili i gwalcicieli to także prewencja.
Jest Pan przeciwny, bo to inicjatywa PiS-u, na którego macie "alergie"? - czy też życie jak dotąd, oszczędzilo Panu i rodzinie takiej traumy?
W każdym Pana wpisie jest niewytlumaczalna wprost nienawiść do Prawa i Sprawiedliwości, do Ziobry, do Kaczyńskiego.
Chociażby dla przyzwoitości a wykonując zawód dziennikarza winien Pan byc przynajmniej obiektywny. Bo kim ma być dziennikarz? Ma być czlowiekiem sumienia i sługa prawdy. Oczywiście wyklucza to bycie na pasku.
Krytykując Pana Ziobre przywołuje Pan "autorytet" Millera. Komuniste, człowieka, który uczestniczył w zdradzajacym naród tzw. okrągłym stole gdzie dokonano uwlaszczenia nomenklatury na niebywałą skale na majątku społecznym. Czy muszę mówić o jego roli w tzw. pożyczce moskiewskiej? Proszę się zapoznać z ogromem materiałów w tej sprawie zgromadzonym w IPN. Dlatego zasadnym pozostaje pytanie komu Pan służy? Czy Pana serce "bije" jeszcze po... polsku?
Jestem bardzo zdziwiony dlaczego Pan Russ przewodniczący PiS w naszym mieście nie reaguje na tak zmasowany, wieloletni, niesprawiedliwy atak na czlonkow rządu. Ba, nawet Was wspomaga, publikując na bolcu. życzenia za niemałą kasę. Obłuda i hipokryzja.
Ciekawe co na to jego przełożeni.

2900
#falco nieaktywny
2 stycznia 2018r. o 21:49
hahaha...

''Krytykując Pana Ziobre przywołuje Pan "autorytet" Millera. Komuniste, człowieka, który uczestniczył w zdradzajacym naród ...''

ale wam ...om nie przeszkadza slogan który od długiego już czasu tu powielacie ...

''ulica i zagranica ''

ta wam pasuje? ... no tak ''towarzysze'' a jak nie kumacie o co chodzi to zapewne chętnie wytłumaczy to wam wasz koleżka piotrowicz ...

sławny ''zakonspirowany opozycjonista'' :]

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.